Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Scoffer
Member

Повідомлення

Andrey2005
Цей механізм точно не відноситься до тріму. Контролер ссд сам собі по своїм власним алгоритмам колбасить пам'ять як йому там вздумається. Дізнатись скоріш за все ніяк. Думаю якщо вмикати на добу там чи щось таке, воно повинне саме встигнути.

Відправлено через 1 хвилину 29 секунди:
Винт купи 3.5 без смр і не парся) Хоч 10 років лежатиме :laugh:
Andrey2005
Member

Повідомлення

Scoffer:Винт купи 3.5 без смр і не парся) Хоч 10 років лежатиме
Так, вінт 89 року легко запустив систему і софт що там був.
То в мене полетіли фотки в ПК який зібрав родичам, а його без мене рік не вмикали :gigi:
А там де накрились за 2 роки - то маски шоу вилучили, а коли повернули то більшість SSD обнулилася (а якісь самсунги витримали)
Scoffer:Контролер ссд сам собі по своїм власним алгоритмам колбасить пам'ять як йому там вздумається. Дізнатись скоріш за все ніяк.
Але ж теоретично для старих SLC термін наприклад 6 місяців, а для QLC може бути тиждень.
А випустять 5-6 біт то може кожен день буде, рік гарантія і за рік якраз вичерпав свій ресурс :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

Andrey2005
Таким родичам можна збирати масив smart response в режимі enhanced. Матюкатись на биті дані з ссд буде, але з винта все віндовить.
Шкода що інтел підзабила на технологію. Зараз 64 гіга кешем здаються малуватими. Але якщо врубати комп раз на рік, то їм, думаю, все нормуль буде :laugh:
Graveworm
Member

Повідомлення

Engineer_1988
Там не настолько важные данны, чтоб тратиться на сервис :)
Vitalio
Member

Повідомлення

Всем доброго времени суток ...
Хочу купить увлажнитель воздуха для помещения Deerma(он же Xiaomi) ...
И стал вопрос -
1. Увлажнители воздуха могу побороть пыль в помещении? (уборка делается, но раз в неделю)
2. Как эти увлажнители воздуха взаимодействую с электроникой, не будет ли создаваться конденсат в системнике, либо любой,другой техники(он продуваемый, потолок с пылефильтром и тд)
3. Как распологать увлажнитель в помещении относительно техники.
4. Какой лучше увлажитель от Deerma взять.
Желаю всем благ! :beer:
viperest1
Member

Повідомлення

Привіт!
Мені потрібно взнати точні розміри в мм процесора Тредріпер (будь якого ,бо вони по розмірах однакові) . В гуглі вже вводив по-різному (навіть написав лист в АМД ,но вони щось тормозять,а мені потрібно вже). Допоможіть , підкажіть де знайти :beer:
Scoffer
Member

Повідомлення

viperest1
спойлер
Зображення
гугла всесильна
viperest1
Member

Повідомлення

Scoffer
:pray: :beer: дякую :super:
Dark-seer
Member

Повідомлення

может кто сталкивался, на раскладной стул такого типа
спойлер
Зображення
нужна пластиковая запчасть
спойлер
Зображення
нигде немогу найти кроме какогото русского магаза
https://nazya.com/product/furnitura-dly ... 08364.html

на алике тоже искал, ненашел... :(
Crossbow
Member

Повідомлення

Andrey2005:Згадав ще питання, може ти в курсі механізму - як відбувається рефреш заряду SSD? От лежить в мене SSD, через 1,5-2 роки деякі взагалі втрачають всі данні (одна людина це підтвердила на власному досвіді), в мене за рік чи півтора деякі фотки битими блоками покрились. Якщо я раз на місяць його вмикаю то як я дізнаюсь що воно оновило, і чи оновить коли воно підключено через USB? Трім то не робить по USB.
Мне один свой USB- карман пришлось прошить через фирменную утилиту на другую версию официальной прошивки, тогда появился UASP и TRIM начал работать.
Trim работает по USB ! Контроллер должен "пропускать" эту команду. Если не пропускает - то тогда и работать не будет.
Andrey2005:Якщо я раз на місяць його вмикаю то як я дізнаюсь що воно оновило, і чи оновить коли воно підключено через USB?
Имхо достаточно будет принудительно прогнать весь диск через: Chkdsk *:/f/r (*--буква тома).
Scoffer
Member

Повідомлення

Dark-seer
Так цей твій магаз з таобао возить. На тао і шукай.
У нас теж таких посередників вистачає.

Відправлено через 14 хвилини 33 секунди:
https://detail.1688.com/offer/609693540 ... y&sk=order
я з 1688 ніколи нічого не замовляв, але міст експрес божиться що возить, можеш спробувати через них
mumu
Member

Повідомлення

чи буде такий модуль правильно заряджати та керувати розрядом трьох li-ion акумуляторів 3.7V 11.7Wh з’єднаними паралельно?
Kronus
Member

Повідомлення

mumu:чи буде такий модуль правильно заряджати та керувати розрядом трьох li-ion акумуляторів 3.7V 11.7Wh з’єднаними паралельно?
Так это модуль для повербанка. Там и по четыре и более аккумов ставят в параллель. Будет работать.
Хотя, за такие деньги с Китая готовую коробку для повербанка можно заказать с подобным модулем в корпусе.
Вон, на 5 аккумов:

https://www.aliexpress.com/item/4000053 ... 5392%23633
mumu
Member

Повідомлення

Kronus, дяк.
в мене не 18650, а li-ion аккуми прямокутної форми з поперднього павербанка, думав, може між ними різниця є.
Kronus
Member

Повідомлення

mumu: в мене не 18650, а li-ion аккуми прямокутної форми з поперднього павербанка, думав, може між ними різниця є.
Должны быть одинаковые. Номинальное напряжение 3.6v.
murzik
Member

Повідомлення

Про лампочки. Куплена в 2016 році за 80 грн, гарантія до 2021. Замінили на іншого виробника з гарантією 2 роки з ціною 41 грн. Чи повинні компенсувати різницю вартості. Бо в цьому ж магазині колись мені повенули умовні 50, і я допдачував щоб придбати дорожчу.
Востаннє редагувалось 01.08.2020 12:04 користувачем murzik, всього редагувалось 1 раз.
viperest1
Member

Повідомлення

murzik:Про лампочки. Куплена в 2016 році за 135 грн, гарантія до 2021. Замінили на іншого виробника з гарантією 2 роки з ціною 41 грн. Чи повинні компенсувати різницю вартості.
Повинні були видати лампочки за таку ж ціну. Бо виглядає так : купив самсунг за 10000 , здав в ремонт ,а віддали сатурн за 4000...
murzik
Member

Повідомлення

viperest1:
murzik:Про лампочки. Куплена в 2016 році за 135 грн, гарантія до 2021. Замінили на іншого виробника з гарантією 2 роки з ціною 41 грн. Чи повинні компенсувати різницю вартості.
Повинні були видати лампочки за таку ж ціну. Бо виглядає так : купив самсунг за 10000 , здав в ремонт ,а віддали сатурн за 4000...
Сказала що євроламп всьо, а інший виробник Біом перейняв їх гарантійні зобов'язання.

Отправлено спустя 7 минут 29 секунд:
viperest1
Ну з лампочкою простіше. По характерним така ж, по якості не відомо. Гарантія 2 замість 5 років, але перекриває термін дії минулого. Ще нерви псувати в укрпошті і електро магазині... Потрібно в Києві в атб або розетці брати.
Я їй сказав, якщо обман є, буде скарга. Своїх позицій не здала :laugh: звинуватила мене в тому, що в чеку написано упаковка а не шт.

Отправлено спустя 13 минут 53 секунды:
Если товар заменяется аналогичным, магазин перерасчет цены не проводит. При замене некачественной лампы изделием с более низкой ценой покупатель получает разницу деньгами.
Ну і добре :(
Kronus
Member

Повідомлення

Возник тупой вопрос.
Вот, есть электролитический конденсатор на 16в 1000 микрофарад.
Какой он выдаст ток КЗ в амперах?
Scoffer
Member

Повідомлення

Kronus
нескінчений :laugh:
Відповісти