То есть при снятии такого стекла можно повредить олеофобку по периметру дисплея?7mindfields:Под этой черной (белой и тд) рамкой расположен клей.
Новини
Останні статті і огляди
Странные вопросы и точные ответы
-
Volodimir
Member
-
7mindfields
Member
Без понятия, я старовер в этом плане и продолжаю пользоваться стёклами без закруглённых гранейVolodimir:То есть при снятии такого стекла можно повредить олеофобку по периметру дисплея?7mindfields:Под этой черной (белой и тд) рамкой расположен клей.
-
Volodimir
Member
Продолжаю пользоваться телефонами без стекол и пленок. Ибо это хрень сродни жлобскому пакетику на пульте.
-
7mindfields
Member
не скажи, последний раз при покупке бу телефона, в свете последних событий на проверку техники давали не более 5-10 минут в отделении нп, аппаратную чать девайса проверил успел, а на внешний вид толком не обратил внимание (возможно здесь еще сыграла роль некая эйфория при покупки "новой" техники), собственно только дома заметил что экран устройства весь в царапинах (что видно конечно только при выключенном экране), так вот защитное стекло, нанесенное на экран, скрыло практически все эти царапины, так что я не был бы настолько скептически настроен в этом планеVolodimir:Продолжаю пользоваться телефонами без стекол и пленок. Ибо это хрень сродни жлобскому пакетику на пульте.
-
Volodimir
Member
Предыдущие флай и моторола были без стекла и пленок 4 и 3 года - вообще все ОК. Надеюсь и Гнусмас не подведет. Выдержал 10 дней с этой нашлепкой - отодрал только что нафиг. Совсем другие ощущения. 
-
Михаіл
Member
Для чого в нових материках ставлять ps/2 порти під клаву/мишку? Хіба зараз масово випускають ці девайси з такими штекерами?
-
Scoffer
Member
Михаіл
PS/2 стоїть в багатьох пристроях типу сканерів штрихкодів, котрі грошей коштують, і котрі фірми не бажають без приводу замінювати на нові. Це якщо не геймерська материнка.
Якщо геймерська, то PS/2 працює через апаратні переривання проца і формально швидше і надійніше обробляє натиснення кнопок. Не знаю кому ті мікросекунди треба, але сам факт має гріти душу куберспортсмена
PS/2 стоїть в багатьох пристроях типу сканерів штрихкодів, котрі грошей коштують, і котрі фірми не бажають без приводу замінювати на нові. Це якщо не геймерська материнка.
Якщо геймерська, то PS/2 працює через апаратні переривання проца і формально швидше і надійніше обробляє натиснення кнопок. Не знаю кому ті мікросекунди треба, але сам факт має гріти душу куберспортсмена
-
murzik
Member
Приходиш з роботи - в квартирі шмон - з вентиляційної шахти дме від сусіду зверху. Поговорив з сусідами, повідомив про проблему. Хочу звернутися до укправління. Не можу знайти закон про заборону встановлення кухонних примусових витяжок до каналу природньої тяги (вентиляційної шахти). І друге - навіть без примусової витяжки при температурі 22+ коли сонце - припиняється тяга, а може бути і зворотня, при всіх відчинених вікнах. Чи повинна працювати природня тяга при температурі до 30 градусів? Хочу так скласти заяву\скаргу, щоб вони там вкакались і почали щось робити. Перше - заборонити мешканцям підключати примусові витяжки до вентиляційної щахти природнььої тяги, єдине рішення - окрема "шахта" по фасаду, але наючи сусідів, ніхто скидатися на це діло не буде. Провести експертизу стану вентиляції, почистити її, нарешті, за 30 років існування будинку.
-
Scoffer
Member
murzik
Напряму такої заборони немає. Але я підозрюю, що щось з будівельних норм по вентиляції воно таки порушує
Пошукай тут: ДБН В.2.5-67:2013
Відправлено через 4 хвилини 28 секунди:
А ще https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0252-15#Text
Напряму такої заборони немає. Але я підозрюю, що щось з будівельних норм по вентиляції воно таки порушує
Пошукай тут: ДБН В.2.5-67:2013
Відправлено через 4 хвилини 28 секунди:
А ще https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/z0252-15#Text
- спойлер
Газова плита це нагрівальний прилад?Під час експлуатації вентиляційних систем забороняється:
відключати або знімати вогнезатримувальні пристрої;
випалювати накопичені в повітроводах, зонтах жирові відкладення та інші горючі речовини;
закривати витяжні канали, отвори й решітки;
залишати двері вентиляційних камер відчиненими, зберігати в камерах різні матеріали та устаткування;
використовувати припливно-витяжні повітроводи й канали для відведення газів від приладів опалення, газових колонок, кип'ятильників та інших нагрівальних приладів;
складувати впритул (на відстані менше 0,5 м) до повітроводів і устаткування горючі матеріали або негорючі матеріали в горючій упаковці;
-
Sachem
Member
Нужна программа или технология/способ/метод как конвертировать файлы из формата emf во что-то пиксельное, но при этом чтобы была возможность указывать разрешение растра на выходе.
- Суть проблемы
- Пользуюсь Аграфером и люблю сохранять именно в emf, так как при вставке в офисные приложения при любом масштабе получаешь качественную картинку.
Сейчас нужны пиксельные картинки размером больше, чем сохранены emf-ки. Перепробовал имеющиеся у себя графические браузеры/конвертеры, все тупо делают то разрешение, в котором сохранен вектор.
Например, если emf сохранен с разрешением 960х540 то в Майкрософт Ворде это не имеет никакого значения, он всё равно при любом масштабе отображает нормальную картинку. А вот если сконвертировать в растр, то получаешь максимум 960х540, а нужна возможность конвертировать в большие размеры. Скажем 1920х1080, 3840х2160 и т.д и т.п.
Ворд как-то же это делает
-
Scoffer
Member
Sachem
В inkscape пробував експортувати в png?
Якщо мені маразм не зраджує, то там були тицалки вибору роздільної здатності картинки на виході.
Якщо мені маразм не зраджує, то там були тицалки вибору роздільної здатності картинки на виході.
-
love_is
Member
если у вас осмд - поговорите с главным установить вытяжной вентилятор на самом верху... или у себя поставить, хоть так не будет вонь заходить, а будет "выгонять" все обратноmurzik:Приходиш з роботи - в квартирі шмон - з вентиляційної шахти дме від сусіду зверху. Поговорив з сусідами, повідомив про проблему. Хочу звернутися до укправління. Не можу знайти закон про заборону встановлення кухонних примусових витяжок до каналу природньої тяги (вентиляційної шахти). І друге - навіть без примусової витяжки при температурі 22+ коли сонце - припиняється тяга, а може бути і зворотня, при всіх відчинених вікнах. Чи повинна працювати природня тяга при температурі до 30 градусів? Хочу так скласти заяву\скаргу, щоб вони там вкакались і почали щось робити. Перше - заборонити мешканцям підключати примусові витяжки до вентиляційної щахти природнььої тяги, єдине рішення - окрема "шахта" по фасаду, але наючи сусідів, ніхто скидатися на це діло не буде. Провести експертизу стану вентиляції, почистити її, нарешті, за 30 років існування будинку.
-
murzik
Member
love_is
не захотели осмбд, с соседей 50 грн не выпросишь. каждый сам за себя. Проверку вентканалов хитрые проводят осенью, пусть летом приходят в +30.
не захотели осмбд, с соседей 50 грн не выпросишь. каждый сам за себя. Проверку вентканалов хитрые проводят осенью, пусть летом приходят в +30.
-
Sachem
Member
Спасибо. Попробовал, может. Нужно будет только разобраться с интерфейсом, а то не совсем конвертер, нужно сначала скомпоновать документ, напоминает Корел, но и им уже сто лет не пользовался. РазберусьScoffer:Sachem
-
Scoffer
Member
Sachem
Це не те щоб не зовсім конвертор, скоріше це зовсім не конвертор
Один з найкращих векторних редакторів. З шарових точно кращий. Рекомендую.
Це не те щоб не зовсім конвертор, скоріше це зовсім не конвертор
Один з найкращих векторних редакторів. З шарових точно кращий. Рекомендую.
-
murzik
Member
Logitech M90 за 150 нова або б\у B100 за 90 з доставкоюmurzik:кабель для мишки є сенс міняти чи нову мишку простіше. або дешеву мишку і забрати звідти шнур.
не один раз перепаював шифтери з ноунейм мишок, може придбати B100 за 200 грн норм? 8 років мишці ...
-
Saffa
Member
можешь в моей теме в "продам" посмотреть,на что похож телефон через несколько месяцев эксплуатации без защиты. И на его цену посмотри,с учётом рабочего сенсора без трещин... И сколько он уже висит???Volodimir:Продолжаю пользоваться телефонами без стекол и пленок. Ибо это хрень сродни жлобскому пакетику на пульте.
-
Scoffer
Member
Saffa
Телефон 2017го року, мі 8. Жодної царапки. Носиться в комплектному силіконовому чохлі і то лише тому, що чохол комплектний, а китайці по тупому прикладу яблофону зробили несиметрично виступаючу камеру. Без чохла не рівно на столі лежить.
До того роки 3 була моторола теж в стані наче з коробки, тільки носилась зовсім без чохлів. А ще до того HTC, так само.
Щось здається мені, що якщо телефон битий і царапаний, то проблема таки не в телефоні
Телефон 2017го року, мі 8. Жодної царапки. Носиться в комплектному силіконовому чохлі і то лише тому, що чохол комплектний, а китайці по тупому прикладу яблофону зробили несиметрично виступаючу камеру. Без чохла не рівно на столі лежить.
До того роки 3 була моторола теж в стані наче з коробки, тільки носилась зовсім без чохлів. А ще до того HTC, так само.
Щось здається мені, що якщо телефон битий і царапаний, то проблема таки не в телефоні
Востаннє редагувалось 03.07.2020 15:19 користувачем Scoffer, всього редагувалось 4 разів.
-
Saffa
Member
накидай туда десяток яиц или сунь пропавшую запчасть от курицы и заткни своё отверстие пенопластом и задуй пеной. Максимальный эффект достигается через 48 часов. Только не делай это прямо сейчас,а то по горячему вызовет подозрения. И когда все поднимут вой тупо не пускай печников/вентиляционщиков в квартиру.murzik:love_is
Отправлено спустя 3 минуты 22 секунды:
первая царапина появилась на нём после соседства с гривенными монетами и ключом от замка. И проблема не во мне,а в малом количестве карманов на джинсахScoffer:Saffa
Телефон 2017го року, мі 8. Жодної царапки. Носиться в комплектному чохлі і то лише тому, що чохол комплектний, а китайці по тупому прикладу яблофону зробили несиметрично виступаючу камеру. Без чохла не рівно на столі лежить.
Щось здається мені, що якщо делефони битий і царапаний, то проблема таки не в телефоні