Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
Filabatya
Мене не підкупиш класом D/
Я знаю як воно шикарно звучить, але воно не співає.
Відправлено через 26 хвилин 47 секунд:
Мене не підкупиш класом D/
Я знаю як воно шикарно звучить, але воно не співає.
Відправлено через 26 хвилин 47 секунд:
Без питань, купляйте.Filabatya: ↑ 10.03.2026 10:42Якщо цей чувак це купив воно 100% співає
-
Hotspur
Member
-
Radio Bay
Member
Підтримаю емоції: різниця у три рази, різниці ви не почуєте, отже, цифірки є, але тестів я вам не дам, бо мене забанять
Нікого не банять, а його забанять. От так на лохах він і тримається.
Співати повинно джерело, а не підсилювач, а так на одному джерелі, не встірці, треба порівняти цей та, наприклад, C35x/C37x.QFlash: ↑ 10.03.2026 10:38Воно грає, малошумне, ультрасучасне, воно звучить/ але воно не співає
Це вже вчорашній день, але гарний клас Д — то недешево. Дешевий він тільки у китайців.QFlash: ↑ 10.03.2026 10:26Все хороше робиться по класиці (клас АВ)
Я сам побоююсь класу Д, але я не котигоричний. Genelec чудово грають у класі Д, більше того, перевели на нього свої монітори у більшості.
Спочатку народ напружився, поюзав, норм воно грає
-
QFlash
Member
MA8950 таке на малому звуці, десь 30W, а то попалю ще все нафіг/
Для таких тестів потрібна дуже хороша звукова карта. Raчок не дуже. Відправлено через 12 хвилин 8 секунд:

Для таких тестів потрібна дуже хороша звукова карта. Raчок не дуже. Відправлено через 12 хвилин 8 секунд:
Мені пофіг.Radio Bay: ↑ 10.03.2026 13:47Це вже вчорашній день, але гарний клас Д — то недешево. Дешевий він тільки у китайців.
Якщо джерело співає - УНЧ також співає. (я за АВ)Radio Bay: ↑ 10.03.2026 13:47Співати повинно джерело, а не підсилювач, а так на одному джерелі, не встірці, треба порівняти цей та, наприклад, C35x/C37x.
-
Radio Bay
Member
Взагалі проти AB нічого не маю. Тут, треба гарно розуміти, що грає не підсилювач, грає тракт і десь якось клас Д буде ліпше за АБ.QFlash: ↑ 10.03.2026 14:21я за АВ
Інша справа, що ринок заповнили дешеві китайські класи Д, отто потрібно бути обережним, бо от таке є
Ціна тих китайців, по відосу, $0.5 за ват. $200 = 2 x 200Вт, жах бере
То все рівно ніхто не читає, ховай під спойлерQFlash: ↑ 10.03.2026 14:21Для таких тестів потрібна дуже хороша звукова карта. Raчок не дуже.
Відправлено через 3 хвилини :
Ах
-
MSiAventador
Member
Пуріфай Ейгентакт клас Д за 1,5К-2К$ вже досяг рівня "Цвях" і не поступається визнаним "цвяхам" в класі А/В типу другого Бенчмарка.
Чекаємо зниження ціни до 1К$ і можна брати.
Чекаємо зниження ціни до 1К$ і можна брати.
-
Radio Bay
Member
До речі, такі модулі пісилювання стоять у тому ж NAD M33. У моніторах Dynaudio та Genelec теж не їх розробки.MSiAventador: ↑ 10.03.2026 15:50Пуріфай Ейгентакт
Здається, однакові. Не буду шукати. У тому NAD, що на відео, модуль теж не надівський. Дивна річ цей клас Д
-
QFlash
Member
Там ще треба дивитись фазу, і подавати різні типи сигналу, наприклад таку пилу:
Від такої форми залежить НЧ.
Я люблю НЧ жирні з характерним стуком (як забивають опори, всі чули).
UPD: Там вище по картинці, трохи не так, треба було на 20Hz пускати, але воно не сильно повинно відрізнятися від того що є.
- спойлер
Від такої форми залежить НЧ.
Я люблю НЧ жирні з характерним стуком (як забивають опори, всі чули).
UPD: Там вище по картинці, трохи не так, треба було на 20Hz пускати, але воно не сильно повинно відрізнятися від того що є.
- спойлер
-
Firebrand
Member
ты, лично, сколько этих, ненавистных китайцев переслушал и каких?Radio Bay: ↑ 10.03.2026 14:49Ціна тих китайців, по відосу, $0.5 за ват. $200 = 2 x 200Вт
-
Radio Bay
Member
Если появится что-то толковое я узнаю. А так, как работает китайская техника с Али за 3 копейки всем давно хороши известно.Firebrand: ↑ 10.03.2026 20:25ты, лично, сколько этих, ненавистных китайцев переслушал и каких?
Тем, кому есть с чем сравнить. Толковые модели быстро становятся хайповыми. Это только у тебя в голове существуют какие-то мифические аудиофилы, который мечтают потратить мегабаксы за золотой кабель. Таких единицы. Большинство деньги считают.
То, что ни одна из таких коёбочек мне стала популярной - это факт. Чтобы не тестить и не покупать всякое лайно и не тратить зря времени и денег надо знать где читать и где спрашивать и это не в твоём любимом Ютьюбе
-
Firebrand
Member
Radio Bay: ↑ 10.03.2026 20:35Чтобы не тестить и не покупать всякое лайно и не тратить зря времени и денег надо знать где читать и где спрашивать и это не в твоём любимом Ютьюбе
ты, когда хоть что то послушаешь из этих коробочек, тогда сообщи. Вон хотя бы у Hotspur одолжи послушать.
-
Radio Bay
Member
Закрытый капец, headfi.org, например, техники на руках полно, тестят все подряд, сравнивают, еще есть пар площадок, но это не по твою дущу, там видосики с ЮТ не катятFirebrand: ↑ 10.03.2026 20:45куда не допускают никого, кроме радиолюбителей из 70х
Единственное
Зачем мне эти развлечения? У меня с техникой всё норм, ты можешь развлекатьсяFirebrand: ↑ 10.03.2026 20:45ты, когда хоть что то послушаешь из этих коробочек
-
Firebrand
Member
Radio Bay

Хотя бы затем, что бы не выглядеть голословным, в своих ничем, не подкрепленных доводах..Зачем мне эти развлечения?
-
Radio Bay
Member
Нет, доказывать, что каждая какаха не какаха никто не будет. Это дело какахи доказывать, что она не какаха.Firebrand: ↑ 10.03.2026 21:04Хотя бы затем, что бы не выглядеть голословным, в своих ничем, не подкрепленных доводах
За некакаху люди голосуют рублем, а то что кто-то так что-то намерял в ЮТ - это как раз для дурачков.
Вон за $200 NAD352 на ОЛХ - хорощий проверенный аппарат,. потому по-прежнемму считаю, что те, кто хочет купить 2х200 с кучей лампочек размером с планшет по рекомендациям из ЮТ дурачками.
-
Filabatya
Member
Radio Bay
категоричний
категоричний
- спойлер
- от тільки не треба мене на 3 веселі каруселі слати
- спойлер
- Там головне не брати щось дуже старе(легендарне), бо після *профілактики* то вже буде не той апарат зовсім

хармани 6800 6900 ямахи 5хх, краще щось менш потужне але на 10 років свіжіше взяти(ротель наім та навіть над)
Востаннє редагувалось 10.03.2026 21:28 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
-
Radio Bay
Member
-
Firebrand
Member
Radio Bay
Какахи, дурачки, упоминание в каждом посте ютубчика. Тебя ютубчик заблокировал или что, чего твоя пластинка так подгорает каждый раз?
Давай проясним один момент: ты считаешь,что абсолютно все ютуберские обзорщики ,которые обозревают ненавистные тобою коборочки, хотят их впарить, проплачены китайцами, нацелены только на агрессивную рекламу и врут в своих обзорах?
Какахи, дурачки, упоминание в каждом посте ютубчика. Тебя ютубчик заблокировал или что, чего твоя пластинка так подгорает каждый раз?
Давай проясним один момент: ты считаешь,что абсолютно все ютуберские обзорщики ,которые обозревают ненавистные тобою коборочки, хотят их впарить, проплачены китайцами, нацелены только на агрессивную рекламу и врут в своих обзорах?
-
Radio Bay
Member
Нет конкретно этот. Разбирает 2 девайса при цене в 3 раза, говорит, что саундтест записать не может, т.к. залочат видос, хотя полно тестов в сети, в конце делает ничего не значащий замер для дурачков и говорит, что разницу вы врятли сможете услышать. Развод. Точка.Firebrand: ↑ 10.03.2026 21:48ты считаешь,что абсолютно все ютуберские обзорщики ,которые обозревают ненавистные тобою коборочки, хотят их впарить, проплачены китайцами, нацелены только на агрессивную рекламу и врут в своих обзорах?
-
MSiAventador
Member
Хайпекс еНКоре і Пуріфай Ейгентакт - все ж різні рівні, еНКоре - не ХайЕнд.Radio Bay: ↑ 10.03.2026 17:34До речі, такі модулі пісилювання стоять у тому ж NAD M33. У моніторах Dynaudio та Genelec теж не їх розробки.MSiAventador: ↑ 10.03.2026 15:50Пуріфай Ейгентакт
Здається, однакові. Не буду шукати. У тому NAD, що на відео, модуль теж не надівський. Дивна річ цей клас Д
-
Radio Bay
Member
Я тільки звернув увагу взагалі на те що підсилювачі виробники ставлять сторонніми модулями.MSiAventador: ↑ 10.03.2026 22:01Хайпекс еНКоре і Пуріфай Ейгентакт
Різний рівень, то зрозуміло по ціні девайсів
Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Скажемо так, усе склалося у кучу і було невеличке відкриття