Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
QFlash
Member

Повідомлення

Filabatya
Мене не підкупиш класом D/
Я знаю як воно шикарно звучить, але воно не співає.

Відправлено через 26 хвилин 47 секунд:
Filabatya: 10.03.2026 10:42Якщо цей чувак це купив воно 100% співає
Без питань, купляйте.
Hotspur
Member

Повідомлення

Filabatya: 10.03.2026 10:42devialet astra там зразу інтерєр як має бути в ідеалі
£14,000 :lol: :lol: :lol:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Підтримаю емоції: різниця у три рази, різниці ви не почуєте, отже, цифірки є, але тестів я вам не дам, бо мене забанять :D
Нікого не банять, а його забанять. От так на лохах він і тримається.
QFlash: 10.03.2026 10:38Воно грає, малошумне, ультрасучасне, воно звучить/ але воно не співає
Співати повинно джерело, а не підсилювач, а так на одному джерелі, не встірці, треба порівняти цей та, наприклад, C35x/C37x.
QFlash: 10.03.2026 10:26Все хороше робиться по класиці (клас АВ)
Це вже вчорашній день, але гарний клас Д — то недешево. Дешевий він тільки у китайців.
Я сам побоююсь класу Д, але я не котигоричний. Genelec чудово грають у класі Д, більше того, перевели на нього свої монітори у більшості.
Спочатку народ напружився, поюзав, норм воно грає
QFlash
Member

Повідомлення

MA8950 таке на малому звуці, десь 30W, а то попалю ще все нафіг/
Для таких тестів потрібна дуже хороша звукова карта. Raчок не дуже.
зображення_2026-03-10_140836115.png
Відправлено через 12 хвилин 8 секунд:
Radio Bay: 10.03.2026 13:47Це вже вчорашній день, але гарний клас Д — то недешево. Дешевий він тільки у китайців.
Мені пофіг.
Radio Bay: 10.03.2026 13:47Співати повинно джерело, а не підсилювач, а так на одному джерелі, не встірці, треба порівняти цей та, наприклад, C35x/C37x.
Якщо джерело співає - УНЧ також співає. (я за АВ) :super: :up:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Взагалі проти AB нічого не маю. Тут, треба гарно розуміти, що грає не підсилювач, грає тракт і десь якось клас Д буде ліпше за АБ.
Інша справа, що ринок заповнили дешеві китайські класи Д, отто потрібно бути обережним, бо от таке є
Ціна тих китайців, по відосу, $0.5 за ват. $200 = 2 x 200Вт, жах бере :)
QFlash: 10.03.2026 14:21Для таких тестів потрібна дуже хороша звукова карта. Raчок не дуже.
То все рівно ніхто не читає, ховай під спойлер

Відправлено через 3 хвилини :
Ах
MSiAventador
Member

Повідомлення

Пуріфай Ейгентакт клас Д за 1,5К-2К$ вже досяг рівня "Цвях" і не поступається визнаним "цвяхам" в класі А/В типу другого Бенчмарка.
Чекаємо зниження ціни до 1К$ і можна брати.
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 10.03.2026 15:50Пуріфай Ейгентакт
До речі, такі модулі пісилювання стоять у тому ж NAD M33. У моніторах Dynaudio та Genelec теж не їх розробки.
Здається, однакові. Не буду шукати. У тому NAD, що на відео, модуль теж не надівський. Дивна річ цей клас Д
QFlash
Member

Повідомлення

Там ще треба дивитись фазу, і подавати різні типи сигналу, наприклад таку пилу:
спойлер
зображення_2026-03-10_180640782.png
Треба мати циклопа. Тут вумні програми не дуже підходять.
Від такої форми залежить НЧ.
Я люблю НЧ жирні з характерним стуком (як забивають опори, всі чули).

UPD: Там вище по картинці, трохи не так, треба було на 20Hz пускати, але воно не сильно повинно відрізнятися від того що є.
спойлер
зображення_2026-03-10_183356006.png
Я вже мульта замучив, зараза помилки б'є.
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.03.2026 14:49Ціна тих китайців, по відосу, $0.5 за ват. $200 = 2 x 200Вт
ты, лично, сколько этих, ненавистных китайцев переслушал и каких?
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 10.03.2026 20:25ты, лично, сколько этих, ненавистных китайцев переслушал и каких?
Если появится что-то толковое я узнаю. А так, как работает китайская техника с Али за 3 копейки всем давно хороши известно.
Тем, кому есть с чем сравнить. Толковые модели быстро становятся хайповыми. Это только у тебя в голове существуют какие-то мифические аудиофилы, который мечтают потратить мегабаксы за золотой кабель. Таких единицы. Большинство деньги считают.
То, что ни одна из таких коёбочек мне стала популярной - это факт. Чтобы не тестить и не покупать всякое лайно и не тратить зря времени и денег надо знать где читать и где спрашивать и это не в твоём любимом Ютьюбе
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.03.2026 20:35Чтобы не тестить и не покупать всякое лайно и не тратить зря времени и денег надо знать где читать и где спрашивать и это не в твоём любимом Ютьюбе
:lol: понятно, какой то закрытый клюб по интересам, куда не допускают никого, кроме радиолюбителей из 70х.
ты, когда хоть что то послушаешь из этих коробочек, тогда сообщи. Вон хотя бы у Hotspur одолжи послушать. B-)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 10.03.2026 20:45куда не допускают никого, кроме радиолюбителей из 70х
Закрытый капец, headfi.org, например, техники на руках полно, тестят все подряд, сравнивают, еще есть пар площадок, но это не по твою дущу, там видосики с ЮТ не катят
Единственное
Firebrand: 10.03.2026 20:45ты, когда хоть что то послушаешь из этих коробочек
Зачем мне эти развлечения? У меня с техникой всё норм, ты можешь развлекаться :)
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay
.Зачем мне эти развлечения?
Хотя бы затем, что бы не выглядеть голословным, в своих ничем, не подкрепленных доводах. ;)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 10.03.2026 21:04Хотя бы затем, что бы не выглядеть голословным, в своих ничем, не подкрепленных доводах
Нет, доказывать, что каждая какаха не какаха никто не будет. Это дело какахи доказывать, что она не какаха.
За некакаху люди голосуют рублем, а то что кто-то так что-то намерял в ЮТ - это как раз для дурачков.

Вон за $200 NAD352 на ОЛХ - хорощий проверенный аппарат,. потому по-прежнемму считаю, что те, кто хочет купить 2х200 с кучей лампочек размером с планшет по рекомендациям из ЮТ дурачками.
Filabatya
Member

Повідомлення

Radio Bay
категоричний :shuffle:
спойлер
от тільки не треба мене на 3 веселі каруселі слати :)
спойлер
Там головне не брати щось дуже старе(легендарне), бо після *профілактики* то вже буде не той апарат зовсім :weep:
хармани 6800 6900 ямахи 5хх, краще щось менш потужне але на 10 років свіжіше взяти(ротель наім та навіть над)
Востаннє редагувалось 10.03.2026 21:28 користувачем Filabatya, всього редагувалось 5 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 10.03.2026 21:18категоричний
Жизнь такая :)
спойлер
З чого б це? )
Firebrand
Member

Повідомлення

Radio Bay
Какахи, дурачки, упоминание в каждом посте ютубчика. Тебя ютубчик заблокировал или что, чего твоя пластинка так подгорает каждый раз?
Давай проясним один момент: ты считаешь,что абсолютно все ютуберские обзорщики ,которые обозревают ненавистные тобою коборочки, хотят их впарить, проплачены китайцами, нацелены только на агрессивную рекламу и врут в своих обзорах? B-)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Firebrand: 10.03.2026 21:48ты считаешь,что абсолютно все ютуберские обзорщики ,которые обозревают ненавистные тобою коборочки, хотят их впарить, проплачены китайцами, нацелены только на агрессивную рекламу и врут в своих обзорах?
Нет конкретно этот. Разбирает 2 девайса при цене в 3 раза, говорит, что саундтест записать не может, т.к. залочат видос, хотя полно тестов в сети, в конце делает ничего не значащий замер для дурачков и говорит, что разницу вы врятли сможете услышать. Развод. Точка.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.03.2026 17:34
MSiAventador: 10.03.2026 15:50Пуріфай Ейгентакт
До речі, такі модулі пісилювання стоять у тому ж NAD M33. У моніторах Dynaudio та Genelec теж не їх розробки.
Здається, однакові. Не буду шукати. У тому NAD, що на відео, модуль теж не надівський. Дивна річ цей клас Д
Хайпекс еНКоре і Пуріфай Ейгентакт - все ж різні рівні, еНКоре - не ХайЕнд.
Radio Bay
Member

Повідомлення

MSiAventador: 10.03.2026 22:01Хайпекс еНКоре і Пуріфай Ейгентакт
Я тільки звернув увагу взагалі на те що підсилювачі виробники ставлять сторонніми модулями.
Різний рівень, то зрозуміло по ціні девайсів

Відправлено через 1 хвилину 23 секунди:
Скажемо так, усе склалося у кучу і було невеличке відкриття
Відповісти