Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
murzik
Member

Повідомлення

leif:
murzik:на 3.5бар
руки втомлюються, спина втомлюється від цієї постійної тряски на 3.5, в баню ту швидкість імхо. такий тиск для мтб, як на мене, лише для рівного асфальту, без бруківки і всіляких нерівностей, фактично для умов під шосер.
ну або якщо велосипедист пузо собі наїв велике і на 2 атмосферах обода гнуться :laugh:
у мене ж "гібрид", покришки 1.65, я вже звик до тряски ... надіюсь, що осінню\зимою придбаю новий мтб, якщо з колінами буде все добре
бажання гнати є виключно на асфальті, бо він там сам котиться, а по грунту чи лісу там інша атмосфера
zmax
Member

Повідомлення

решил сегодня полезть подкрутить втулку переднего колеса, показалось что люфтит. Оказалось подшипник был даже пережат и вообще не зря я туда полез
спойлер
ЗображенняЗображення
Dark-seer
Member

Повідомлення

В Харькове, на этой неделе, велосипедист умер, водителя белого мерса нашли, но не арестовали :facepalm:
https://t.me/hueviykharkov/29059
mumu
Member

Повідомлення

кому треба 25кг щастя для ком’ютінга з лефті і карданним валом? всього за 6к грн
спойлер
Зображення
ЗІ: Facebike в фб https://www.facebook.com/facebike.com.u ... 2606857581
був би магаз десь ближче, сам би поїхав глянути
такий буде їхати краще за якогось дешман ардіса, дешевий тому десь залишити пристібнутим можна, і при дтп цей вєлік сам пошкодить якийсь автомобіль і залишиться цілим :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer:нашли, но не арестовали
:eek:
І як пояснюють відсутність арешту? Це ж просто жесть якась...
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:І як пояснюють відсутність арешту? Це ж просто жесть якась...
денег много. мусара гавно если не знал.

Отправлено спустя 2 минуты 9 секунд:
Dark-seer:В Харькове, на этой неделе, велосипедист умер, водителя белого мерса нашли, но не арестовали :facepalm:
https://t.me/hueviykharkov/29059
вот потому я вообще не езжу по дорогах. жизнь дороже

P S ТО хардтейла с переборкой вилки 1400 грн. народ как вы на подвесах живете такими ценами :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:денег много
хто ж буде їздити на такому відрі якщо є так багато грошей, щоб від вбивства на дорозі можна було відмазатись?
Hotspur:мусара гавно если не знал.
ти прям очі мені відкрив :laugh:

але не треба перебільшувати, навіть в нашому зімбабве від такого ДТП відмазатись дуже складно і дорого. за умови наявності знайомих і родичів в органах трохи простіше, але все одно дуже складно.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:хто ж буде їздити на такому відрі якщо є так багато грошей, щоб від вбивства на дорозі можна було відмазатись?
я знаю человека на емочке старой которая 200 000 стоит. внешний вид не все говорит про машину. старые мерседесы тоже такие есть, у соседей старый 600 брабус. фиг его знает сколько он стоит

Отправлено спустя 32 секунды:
leif: в нашому зімбабве від такого ДТП відмазатись дуже складно і дорого
просто дорого
nukeproof
Member

Повідомлення

mumu:кому треба 25кг щастя для ком’ютінга з лефті і карданним валом? всього за 6к грн
краденный китайский прокатный вел? :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
:laugh: ти більше слухай таких власників емок по "200к баксів"
не буду тут офтопити. подивись хоч десь на авторіа ціни на старі відра (не кажучи про якийсь mobile.de) і не вигадуй.
nukeproof
Member

Повідомлення

leif:І як пояснюють відсутність арешту? Це ж просто жесть якась...
браслет наверно одели
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:Hotspur
:laugh: ти більше слухай таких власників емок по "200к баксів"
не буду тут офтопити. подивись хоч десь на авторіа ціни на старі відра (не кажучи про якийсь mobile.de) і не вигадуй.
На одном из сайтов по продаже автомобилей появился очень интересный лот — Brabus 7.3 S, созданный на базе Mercedes-Benz S-Class в кузове W140 (многие его знают по прозвищу "кабан"). Продавец заявляет, что предлагаемый экземпляр был отреставрирован и слегка доработан. Стоимость, конечно, зашкаливает: за него просят 197 000 долларов США, или около 11,5 миллионов рублей по текущему курсу.
https://carakoom.com/blog/v-moskve-na-p ... mln-rublej

Отправлено спустя 5 минут 29 секунд:
BMW M5 1999
55 000 $ https://auto.ria.com/auto_bmw_m5_24546312.html

ну если для тебя 55 000 не деньги то мое почтение :beer: ты путаешь старые ведра и гоночные и раллийные машины :gigi: вторые и третьи очень дорогие вне зависимости от возраста :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Hotspur
імовірність, що на відео якийсь колекційний мерс — 0.00001%, приблизно така ж як у твого знайомого з "м-кою за 200к" :laugh:

не соромся і закінчуй з офтопом. це звичайне відро в W201 кузові, тищі за 3 баксів

Відправлено через 1 хвилину 29 секунди:
не забувай, що продавати і продати це дві великі різниці. виставити він може хоч за 100к
mumu
Member

Повідомлення

nukeproof:
mumu:кому треба 25кг щастя для ком’ютінга з лефті і карданним валом? всього за 6к грн
краденный китайский прокатный вел? :gigi:
На їх парковці, лінк під фото, пару сотень стоїть. Мабуть, купили під час розпродажу зразу фуру.
Hotspur: P S ТО хардтейла с переборкой вилки 1400 грн. народ как вы на подвесах живете такими ценами :gigi:
welcome to Житомир, тут 450-600грн, принаймні до початку літа були. Але якщо дорога й складна вилка, може бути дорожче.
leif
Member

Повідомлення

mumu:welcome to Житомир, тут 450-600грн, принаймні до початку літа були.
Щось дешево у вас :) у Львові в пристойних місцях ТО з вилкою середнього рівня ті ж самі 1300-1500грн.
Hotspur
Member

Повідомлення

mumu:Але якщо дорога й складна вилка, може бути дорожче.
узнай по чем Маниту Марвел Сомп :gigi: возможно мне дешевле к вам сьездить :gigi: :gigi: :gigi:
Crossbow
Member

Повідомлення

Поделюсь очередной поездкой, которая запомнится мне на всю жизнь. Тем что в самом начале поездки когда выходил "по делам" из автобуса на обочине в траве вело-очки, фотохромные за 2к грн и не заметил этого. Очки: Tifosi Podium XC Silver / Gunmetal с линзами Light Night Fototec. К счастью на обратном пути, я опознал то самое место где останавливался автобус, и мы все же нашли потерю)). Но маршрут пришлось ехать без очков... Хоть я и настрадался сильно от пыли и мошки, но поездка удалась!
Двух дневная поездка с Велоклубом "Пираты" в Черкасскую обл.в "Букский каньон".
Выброска автобусом и велосипедами 73км до каньона. Через старый замок\охотничье поместье Шуваловых, музей "Триполья" (Трипільска культура), и наверное более 3км по не забываемому полю кукурузы :-) . Ночевка в палатках, шашлык, общение по душам. :beer:
А так же на обратном пути - посетили "Новую Софиевку" (архитектурный парк) в г.Умань.
Это только малая часть фоток))

https://www.strava.com/activities/3679882128

https://youtu.be/kJYsC-rblkQ

Фото:
спойлер
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

Crossbow мой респект :beer: :beer: :beer:
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif:І як пояснюють відсутність арешту?
непонятно нифига, наверное всетаки чувак со связями :(

Отправлено спустя 1 минуту 3 секунды:
Crossbow
фотки огонь, маршрут хороший :up: , были там же 2 года назад но на машине :)
murzik
Member

Повідомлення

при наявності узбіччя і широких смуг такого дтп не було б.
Відповісти