Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор звуковой карты
-
QFlash
Member
До речі, я чув що деякі телефони такого типу норм пишуть, цікаво?Z440_User: ↑ 07.03.2026 19:00Частину на телефон Redmi Note 5A
Відправлено через 7 хвилин 26 секунд:
Ще таке, тілько то на рус
-
DEVES
Member
В телефонах микрофоны (mems) размером 4х5мм в лучшем случае, как на них можно что-то качественное записать?
Я бы порекомендавал парочку (для стерео) Takstar TAK55 - широкомембранный (large-diaphragm) и какую-нибудь современную карточку с софтовой панелью для удобного мониторинга и настройки. На всё про всё $350-$500 должно хватить.
Я бы порекомендавал парочку (для стерео) Takstar TAK55 - широкомембранный (large-diaphragm) и какую-нибудь современную карточку с софтовой панелью для удобного мониторинга и настройки. На всё про всё $350-$500 должно хватить.
-
Radio Bay
Member
Мій вислів, що між цими Ямами та Едіками я б вибрав Едіки підтверждено, бо NS-10 - це винос вухQFlash: ↑ 07.03.2026 19:12Ще таке, тілько то на рус
Про Брайстони теж цікаво
Взагалі, корисне відео, додивився до кінця. Про Романтику теж ржачно
-
QFlash
Member
Radio Bay
Там тому Чуваку не дали можливості висловитися.
Там тому Чуваку не дали можливості висловитися.
-
Radio Bay
Member
Все рівно багато цікавогоQFlash: ↑ 07.03.2026 19:43Там тому Чуваку не дали можливості висловитися.
-
QFlash
Member
Ага, точно.Radio Bay: ↑ 07.03.2026 19:32Романтику
Відправлено через 7 хвилин 59 секунд:
Я в трусах, що Radio Bay не романтикRadio Bay: ↑ 07.03.2026 19:32Про Романтику теж ржачно
Все ж таки прислухайся до свого серця і подаруй квіти, бажано троянди, по класиці.
Троянди - символ любові
Відправлено через 1 годину 56 хвилин 14 секунд:
I don't quite understand this concept
All amplifiers should work great with quality components
Thanks.
-
Z440_User
Member
QFlash, нє, ну
- якщо відібрати трансформаторне залізо, намотати транс, замість готового з похибкою +/-20% на параметри;
- якщо відібрати резистори згідно схеми, а не жменю 20% точності (номінал з похибкою +/-20%);
- якщо відібрати напівпровідники, а не жменю яких зачерпнув - потім при регулюванні витягнемо параметри;
- якщо....
Тоді да, навіть хрінова схема буде співати. Відносно буде співати.
Але то не буде серійним виробом. То буде унікальний та єдиний екземпляр. Hand Made.
Хоча із сучасними мікросхемами та smd деталями воно все більш/менш точне та однакове. Що значно підвищує шанси свіжо зібраного апарату поцілити в паспортні характеристики з мінімальною або відсутньою наладкою.
- якщо відібрати трансформаторне залізо, намотати транс, замість готового з похибкою +/-20% на параметри;
- якщо відібрати резистори згідно схеми, а не жменю 20% точності (номінал з похибкою +/-20%);
- якщо відібрати напівпровідники, а не жменю яких зачерпнув - потім при регулюванні витягнемо параметри;
- якщо....
Тоді да, навіть хрінова схема буде співати. Відносно буде співати.
Але то не буде серійним виробом. То буде унікальний та єдиний екземпляр. Hand Made.
Хоча із сучасними мікросхемами та smd деталями воно все більш/менш точне та однакове. Що значно підвищує шанси свіжо зібраного апарату поцілити в паспортні характеристики з мінімальною або відсутньою наладкою.
-
QFlash
Member
Ні! Не так!
Мікросхеми можна в попередньому
Мікросхеми можна в попередньому
-
StTechnik
Member
Госпади исусе. Читаю все это с завидной долей непонимания. У меня К15 щас подключен к компу кабелем от клавиатуры 
Даст бог через полторы недели придут более нормальные кабеля. Заказал у китайских эльфов один юсб (типа хай фай все дела) и пара рса для колонок. Мне бы ото ваши проблемы
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Трансформаторы они тут мотают.
Я последний раз мотал трансформатор в 1991 году. И не для аудио техники. Не помню уже для чего. А щас даже формулу не вспомню. Абсолютно бесполезное знание для меня
Даст бог через полторы недели придут более нормальные кабеля. Заказал у китайских эльфов один юсб (типа хай фай все дела) и пара рса для колонок. Мне бы ото ваши проблемы
Відправлено через 1 хвилину 47 секунд:
Трансформаторы они тут мотают.
Я последний раз мотал трансформатор в 1991 году. И не для аудио техники. Не помню уже для чего. А щас даже формулу не вспомню. Абсолютно бесполезное знание для меня
-
Radio Bay
Member
But some of them works greater, some - less great and even works like a sh*t, especially when the speaker are the heavy load like Dynaudio ConfidenceQFlash: ↑ 07.03.2026 21:52All amplifiers should work great with quality components
-
QFlash
Member
Radio Bay
I agree, acoustics matter.
I agree, acoustics matter.
-
Radio Bay
Member
Побаиваюсь я китайских эльфов, особенно в области межблоков, но посмотрим, стараюсь свои фобии не проецировать на окружающихStTechnik: ↑ 07.03.2026 22:32Заказал у китайских эльфов один юсб (типа хай фай все дела) и пара рса для колонок
-
QFlash
Member
Radio Bay
Акустичні системи. Це має значення, але головне УНЧ.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Я поки не знайшов кращого рішення ніж електронні регулятори.
Акустичні системи. Це має значення, але головне УНЧ.
Відправлено через 1 хвилину 33 секунди:
Я поки не знайшов кращого рішення ніж електронні регулятори.
-
StTechnik
Member
Radio Bay

Ну оно там явно не хуже чем наш любимый югринПобаиваюсь я китайских эльфов, особенно в области межблоков, но посмотрим, стараюсь свои фобии не проецировать на окружающих
-
QFlash
Member
Мені здається інженери Харківського заводу були на правильному рішенні.
Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Електронні регулятори + класика Ламма на виході
Відправлено через 1 хвилину 25 секунд:
Електронні регулятори + класика Ламма на виході
-
Radio Bay
Member
Час вже зрозуміти, що значення має все. Раджу подати на УНЧ 180В та підключити колонки ПВС для порівнянняQFlash: ↑ 07.03.2026 22:38Акустичні системи. Це має значення, але головне УНЧ
-
QFlash
Member
Чому електронні, бо через потенціометри не проходить сигнал, мінус шуми, шукати малошумові мікрохи.
Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
Наразі мікрохи Philips у мене, але вони шумлять
Відправлено через 2 хвилини 8 секунд:
Так, те що стосується елетронної частини. Акустика демодулятор.Radio Bay: ↑ 07.03.2026 22:44Час вже зрозуміти, що значення має все
Відправлено через 2 хвилини 52 секунди:
Наразі мікрохи Philips у мене, але вони шумлять
-
Radio Bay
Member
Думаю, да, Угрин - это просто "народный" кабель за смешные деньги, который я советую, чтобы не подключать принтерным, сам сравнивал, чтобы иметь своё мнение, даже валяется в ящике с аудио хламом, а так мой любимый - Neotech NEUB-1020 1m, но я воздерживаюсь от таких советов тут по причине ценыStTechnik: ↑ 07.03.2026 22:41Ну оно там явно не хуже чем наш любимый югрин
-
QFlash
Member
Чувак позитивний
На ютубі можна перейти.
На ютубі можна перейти.