Було б цікаво подивитися як оно там у джеку підпаяно, якщо розбирається легкоMSiAventador: ↑ 12.09.2026 22:20у ліцовій структурі.
Новини
Останні статті і огляди
Выбор наушников
-
Radio Bay
Member
-
FarCry
Member
Давайте так... Шнурок відчувається якісним. Він довший та набагато м'якший за комплектний.
По звуку я не чую ніякої різниці та не вірю, що вона взагалі може бути. Але... я також чесно скажу, що ніколи не використовував ніяких убер-кібер-лампових підсилювачів. Мій сетап це - ПК з Sound Blaster AE-7 -> Wasapi Exclusive Output -> Qobuz (192kHz/24Bit)
По звуку я не чую ніякої різниці та не вірю, що вона взагалі може бути. Але... я також чесно скажу, що ніколи не використовував ніяких убер-кібер-лампових підсилювачів. Мій сетап це - ПК з Sound Blaster AE-7 -> Wasapi Exclusive Output -> Qobuz (192kHz/24Bit)
-
DEVES
Member
Хочу напомнить, речь идёт о длине в 1.5-3 метра.SERGBILL: ↑ 12.09.2026 22:59окрім опору, який впливає на демпфування підсилювача, кабель має певну ємність та індуктивність. деякі підсилювачі чутливі до цього, наприклад на швидких ОУ ємність помітно зсуває фазу.DEVES: ↑ 10.09.2026 12:14 Ну вот, прояви научный подход. Обоснуй, как и при каких условиях 1.5 или "даже" 3 метра кабеля могут внести чётко различимые на слух изменения.
В роли эталона пусть будет стоковый Sennheiser из комплекта HD650.
Метра, а не километра.
Это всё напоминает рассуждения о влиянии ползущего по рельсам муравья на движение жд состава.
-
SERGBILL
Member
100-200пФ, этого вполне достаточно. даже для самовозбуда.DEVES: ↑ 13.09.2026 01:18 Это всё напоминает рассуждения о влиянии ползущего по рельсам муравья на движение жд состава.
-
MSiAventador
Member
Verum 2 + Muse 300 = годнота. З високим гейном на гучності 50-60% розкриваються цілковито.
По якості навушникового підсилювача Muse 300 програють ФііО К17 тому юзаю виключно в ламповому режимі для старих альбомів чи серіалів.

По якості навушникового підсилювача Muse 300 програють ФііО К17 тому юзаю виключно в ламповому режимі для старих альбомів чи серіалів.

-
Radio Bay
Member
Світло вимикається?MSiAventador: ↑ 13.09.2026 03:51Verum 2 + Muse 300 = годнота
-
MSiAventador
Member
Екран з скрінсейвером - так (десь за годину), підсвітка регулятора гучності - ні, горить постійно.Radio Bay: ↑ 13.09.2026 09:42Світло вимикається?MSiAventador: ↑ 13.09.2026 03:51Verum 2 + Muse 300 = годнота
-
Radio Bay
Member
Ух, в мене AudioGD D77 десь тиждень на столі живMSiAventador: ↑ 13.09.2026 12:04Екран з скрінсейвером - так (десь за годину)
- Закривав пачкою сигарет упритул коли приглушене світло )
-