Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

чергова серія спеш з розпродажу VS меріда :D наша пісня гарна нова починаймо її знову

на рівні з холіваром інтел-амд, але хоч якихось нормальних аргументів ні в кого немає, тому досить жалюгідно виглядає, якщо чесно.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:на рівні з холіваром інтел-амд, але хоч якихось нормальних аргументів ні в кого немає, тому досить жалюгідно виглядає, якщо чесно.
как нет аргументов ? вот аргумент - https://www.merida-bikes.com/ru/bike/55 ... nx-edition оси 110х15 и 148х12, хорошая рама и работающая вилка, 38 000 гривен. Сколько стоит такой Спеш ?
Dark-seer
Member

Повідомлення

mumu:
Огляд CYCLONE GSX

Норм вєлік, для мене тільки незрозуміло, чому на нижньому пері зажали 30см рубашки троса, і нижній підвід тросика до переднього переключателя. Як згадаю ті майже кожнорічні танці з чищенням рубашок, заміною тросиків, змащуванням на старому велосипеді.
уже посмотрел, сегодня еще раз ходил посидел на нем и на мериде сайлекс 200. мерида удобнее и мерида - это мерида, на этом ее плюсы заканчиваются :gigi:
Сергей12
Member

Повідомлення

nukeproof:
Telcontar: Примерно за 20к
https://extremstyle.ua/ru#rusearch:rockhopper
/
РОКхопер - хорош если цену -30% примерно ) это притом что я не приверженец крутых монеток,рулевых и прочего - если лисапед просто для по катушек и типа на всю жизнь - как-бы приоритеты такие:
Дизайн - ну это типа чтобы нравился внешне это приятный бонус, легкая рама и самое главное это вилка это от 200$ ну а плюшевая наверно в р-н 500 все остальное асера vs alivio или дешевый деор - 8рик или 10ка на эластомерной вилке умножается на 0.
В общем что хотел сказать если взять модельный ряд с одной и той-же рамой - то я выбрал бы вариант самый дешевый а на разницу лучше бы купил вилку (как-то так) ну у каждого свои предпочтения и обстоятельства.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:вот аргумент
аргумент проти чого? я бачив, що людина стабільно нахвалює пітчі і рокхопери з екстремстайлу по знижках, коли заходить тема про вибір недорогого велосипеду. про інші цінові категорії мова не йшла останнім часом.
Hotspur:Сколько стоит такой Спеш ?
дорожче, бо треба платити за "крутий" бренд, про це пишуть усюди (почитав трохи англомовних ресурсів, неодноразово зустрів тезу про оверпрайс спешів), але з тим, що окрім відомого імені покупка спешу дає реальні переваги, погоджуються далеко не всі.
Dark-seer:сегодня еще раз ходил посидел на нем и на мериде сайлекс 200. мерида удобнее и мерида - это мерида, на этом ее плюсы заканчиваются
Ого, оглядач каже, що "партію вже майже розкупили, хіт сезону" і все таке. український бренд нікого не відлякує,а от рівень обладнання всім подобається :) топчік за свої гроші (с)
WalkMan
Member

Повідомлення

mumu:чищенням рубашок, заміною тросиків, змащуванням
Я надіюсь це ти не про рубашку? :insane:
mumu:Норм вєлік, для мене тільки незрозуміло
чому такий прокол з дропами вийшов :-/
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif:Ого, оглядач каже, що "партію вже майже розкупили, хіт сезону" і все таке. український бренд нікого не відлякує,а от рівень обладнання всім подобається топчік за свої гроші (с)
да он при цене в 1000$ не уступает конкурентам за 1400$, да его практически нигде нет в наличие, но и мериды200 тоже :gigi: , а вот кадейлы есть везде или навезли очень много или вел таки реально хуже(а он хуже)
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:аргумент проти чого? я бачив, що людина стабільно нахвалює пітчі і рокхопери з екстремстайлу по знижках, коли заходить тема про вибір недорогого велосипеду. про інші цінові категорії мова не йшла останнім часом.
он говорит что на макете от Спеша можно прыгать. Дальше того клоуна можно не читать. Надеюсь все вкурсе цен на 7-12 имплантов зубов и лечение переломов обоих челюстей ?

Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
Dark-seer:кадейлы есть везде или навезли очень много или вел таки реально хуже(а он хуже)
я не видел Кадейлов последних 5 лет которые стоили бы своих денег. и даже со скидками

Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
leif:дорожче, бо треба платити за "крутий" бренд, про це пишуть усюди (почитав трохи англомовних ресурсів, неодноразово зустрів тезу про оверпрайс спешів), але з тим, що окрім відомого імені покупка спешу дає реальні переваги, погоджуються далеко не всі.
Спеш продает воздух. У них есть отдельные дорогие подвесы которые хороши. но все остальное там мрак и ужас. в чем крутость Спеша по сравнению с Санта Крузом или Интенсом никто не скажет. По моему мнению даже Трек покруче как бренд
Dark-seer
Member

Повідомлення

Hotspur:стоили бы своих денег
Разговаривал сегодня с продавцом Мериды, он так и сказал - гревелы сейчас нереальный оверпрайс, мтб с соизмеримым обвесом стоит на 30% дешевле. Стригут бабло пока модно.
Пощупал кстати фулкарбон мериду - это конечно топ, и обвес отличный. Цена 2к$. Если зайдет тема, я б себе взял года через 2-3
Востаннє редагувалось 22.06.2020 16:09 користувачем Dark-seer, всього редагувалось 1 раз.
Hotspur
Member

Повідомлення

Dark-seer:Разговаривал сегодня с продавцом Мериды, он так и сказал - гревелы сейчас нереальный оверпрайс, мтб с соизмеримым обвесом стоит на 30% дешевле. Стригут бабло пока модно.
чел правду сказал. купи ему пиво :beer: Дорого - гревелы-туринги-гибриды. Дешево - найнеры МТБ :gigi:. найнер МТБ переходит в категорию гревел-туринг-гибрид сменой резины (для перфекционистов сменой вилки)

Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
Dark-seer:Пощупал кстати фулкарбон мериду - это конечно топ, и обвес отличный. Цена 2к$. Если зайдет тема, я б себе взял года через 2-3
гревел ? :gigi:
Востаннє редагувалось 22.06.2020 16:13 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
Dark-seer
Member

Повідомлення

Hotspur:гревел ?
ну да :gigi:
Hotspur
Member

Повідомлення

Dark-seer:ну да
переежай сразу в Германию. ну она ближайшая страна где на нем можно ездить :lol:
Dark-seer
Member

Повідомлення

не знаю у нас гревел это комфортный шоссер, както так, и можно не только по плохому асфальту ехать, а еще лесочком проехать.
leif
Member

Повідомлення

Hotspur: мрак и ужас
це теж перебільшення, ніяких явних недоліків відносно конкурентів у них немає. нормальні велосипеди, тим паче по знижках. для звичайного повсякденного катання в спокійному темпі (для якого їх купують, власне) це цілком можливий варіант вибору, ще й напис на рамі буде тішити ЧСВ і додавати крутості :laugh:
в більш дорогих сегментах я не вивчав модельний ряд, але думаю, що і там така ж історія: по звичайних цінах дещо оверпрайс, по знижках може бути, якщо хочеться крутий бренд.
Dark-seer: Стригут бабло пока модно
людям зайшло непогано, всі задоволені, судячи по ютубу :)
Dark-seer:фулкарбон мериду
Merida SILEX 4000? мені зовнішній вигляд подобається, по обвісу я не сильно розбираюсь. як тільки з України переїду, теж собі щось подібне в сегменті модних грейвелів планую взяти.
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif:Merida SILEX 4000?
да он :up: :super:
Сергей12
Member

Повідомлення

Ага ток не каждый бренд поставит вилку Uding UD 32 AIR можно на алике купить хорошо или плохо не знаю - какую карбоновую вилку, раму Куклон продает ток можно надеяться - по этому если захочется продать вел нужно будет постараться.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif: якщо хочеться крутий бренд.
Santa Cruz ? Yeti Cycles ? INTENSE ? Pinarello ?
Dark-seer
Member

Повідомлення

Сергей12:Ага ток не каждый бренд поставит вилку Uding UD 32 AIR можно на алике купить хорошо или плохо не знаю - какую карбоновую вилку, раму Куклон продает ток можно надеяться - по этому если захочется продать вел нужно будет постараться.
В данный момент на олх продаются любые гревелы, даже с алюминиевыми вилками
leif
Member

Повідомлення

Hotspur:Santa Cruz ? Yeti Cycles ? INTENSE ? Pinarello ?
це вже преміальні бренди. а спеш просто трохи крутіше ніж "звичайний" бренд по моїх суб'єктивних оцінках маркетингу :)
Jora_Kornev
Member

Повідомлення

Hotspur:
leif: якщо хочеться крутий бренд.
Santa Cruz ? Yeti Cycles ? INTENSE ? Pinarello ?
Orange? Canyon? Evil? Hyper? Polygon? Transition? NS? Pivot? Propain? Atherton Bikes? (внезапно :laugh: ) Mondraker? Saracen? Nicolai?
Відповісти