на рівні з холіваром інтел-амд, але хоч якихось нормальних аргументів ні в кого немає, тому досить жалюгідно виглядає, якщо чесно.
Новини
Останні статті і огляди
Вело овери?
-
leif
Member
чергова серія спеш з розпродажу VS меріда
наша пісня гарна нова починаймо її знову
на рівні з холіваром інтел-амд, але хоч якихось нормальних аргументів ні в кого немає, тому досить жалюгідно виглядає, якщо чесно.
-
Hotspur
Member
как нет аргументов ? вот аргумент - https://www.merida-bikes.com/ru/bike/55 ... nx-edition оси 110х15 и 148х12, хорошая рама и работающая вилка, 38 000 гривен. Сколько стоит такой Спеш ?leif:на рівні з холіваром інтел-амд, але хоч якихось нормальних аргументів ні в кого немає, тому досить жалюгідно виглядає, якщо чесно.
-
Dark-seer
Member
уже посмотрел, сегодня еще раз ходил посидел на нем и на мериде сайлекс 200. мерида удобнее и мерида - это мерида, на этом ее плюсы заканчиваютсяmumu:
Огляд CYCLONE GSX
Норм вєлік, для мене тільки незрозуміло, чому на нижньому пері зажали 30см рубашки троса, і нижній підвід тросика до переднього переключателя. Як згадаю ті майже кожнорічні танці з чищенням рубашок, заміною тросиків, змащуванням на старому велосипеді.
-
Сергей12
Member
РОКхопер - хорош если цену -30% примерно ) это притом что я не приверженец крутых монеток,рулевых и прочего - если лисапед просто для по катушек и типа на всю жизнь - как-бы приоритеты такие:nukeproof:
Дизайн - ну это типа чтобы нравился внешне это приятный бонус, легкая рама и самое главное это вилка это от 200$ ну а плюшевая наверно в р-н 500 все остальное асера vs alivio или дешевый деор - 8рик или 10ка на эластомерной вилке умножается на 0.
В общем что хотел сказать если взять модельный ряд с одной и той-же рамой - то я выбрал бы вариант самый дешевый а на разницу лучше бы купил вилку (как-то так) ну у каждого свои предпочтения и обстоятельства.
-
leif
Member
аргумент проти чого? я бачив, що людина стабільно нахвалює пітчі і рокхопери з екстремстайлу по знижках, коли заходить тема про вибір недорогого велосипеду. про інші цінові категорії мова не йшла останнім часом.Hotspur:вот аргумент
дорожче, бо треба платити за "крутий" бренд, про це пишуть усюди (почитав трохи англомовних ресурсів, неодноразово зустрів тезу про оверпрайс спешів), але з тим, що окрім відомого імені покупка спешу дає реальні переваги, погоджуються далеко не всі.Hotspur:Сколько стоит такой Спеш ?
Ого, оглядач каже, що "партію вже майже розкупили, хіт сезону" і все таке. український бренд нікого не відлякує,а от рівень обладнання всім подобаєтьсяDark-seer:сегодня еще раз ходил посидел на нем и на мериде сайлекс 200. мерида удобнее и мерида - это мерида, на этом ее плюсы заканчиваются
-
WalkMan
Member
Я надіюсь це ти не про рубашку?mumu:чищенням рубашок, заміною тросиків, змащуванням
чому такий прокол з дропами вийшовmumu:Норм вєлік, для мене тільки незрозуміло
-
Dark-seer
Member
да он при цене в 1000$ не уступает конкурентам за 1400$, да его практически нигде нет в наличие, но и мериды200 тожеleif:Ого, оглядач каже, що "партію вже майже розкупили, хіт сезону" і все таке. український бренд нікого не відлякує,а от рівень обладнання всім подобається топчік за свої гроші (с)
-
Hotspur
Member
он говорит что на макете от Спеша можно прыгать. Дальше того клоуна можно не читать. Надеюсь все вкурсе цен на 7-12 имплантов зубов и лечение переломов обоих челюстей ?leif:аргумент проти чого? я бачив, що людина стабільно нахвалює пітчі і рокхопери з екстремстайлу по знижках, коли заходить тема про вибір недорогого велосипеду. про інші цінові категорії мова не йшла останнім часом.
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
я не видел Кадейлов последних 5 лет которые стоили бы своих денег. и даже со скидкамиDark-seer:кадейлы есть везде или навезли очень много или вел таки реально хуже(а он хуже)
Отправлено спустя 2 минуты 47 секунд:
Спеш продает воздух. У них есть отдельные дорогие подвесы которые хороши. но все остальное там мрак и ужас. в чем крутость Спеша по сравнению с Санта Крузом или Интенсом никто не скажет. По моему мнению даже Трек покруче как брендleif:дорожче, бо треба платити за "крутий" бренд, про це пишуть усюди (почитав трохи англомовних ресурсів, неодноразово зустрів тезу про оверпрайс спешів), але з тим, що окрім відомого імені покупка спешу дає реальні переваги, погоджуються далеко не всі.
-
Dark-seer
Member
Разговаривал сегодня с продавцом Мериды, он так и сказал - гревелы сейчас нереальный оверпрайс, мтб с соизмеримым обвесом стоит на 30% дешевле. Стригут бабло пока модно.Hotspur:стоили бы своих денег
Пощупал кстати фулкарбон мериду - это конечно топ, и обвес отличный. Цена 2к$. Если зайдет тема, я б себе взял года через 2-3
Востаннє редагувалось 22.06.2020 16:09 користувачем Dark-seer, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotspur
Member
чел правду сказал. купи ему пивоDark-seer:Разговаривал сегодня с продавцом Мериды, он так и сказал - гревелы сейчас нереальный оверпрайс, мтб с соизмеримым обвесом стоит на 30% дешевле. Стригут бабло пока модно.
Отправлено спустя 3 минуты 29 секунд:
гревел ?Dark-seer:Пощупал кстати фулкарбон мериду - это конечно топ, и обвес отличный. Цена 2к$. Если зайдет тема, я б себе взял года через 2-3
Востаннє редагувалось 22.06.2020 16:13 користувачем Hotspur, всього редагувалось 1 раз.
-
Dark-seer
Member
ну даHotspur:гревел ?
-
Hotspur
Member
переежай сразу в Германию. ну она ближайшая страна где на нем можно ездитьDark-seer:ну да
-
Dark-seer
Member
не знаю у нас гревел это комфортный шоссер, както так, и можно не только по плохому асфальту ехать, а еще лесочком проехать.
-
leif
Member
це теж перебільшення, ніяких явних недоліків відносно конкурентів у них немає. нормальні велосипеди, тим паче по знижках. для звичайного повсякденного катання в спокійному темпі (для якого їх купують, власне) це цілком можливий варіант вибору, ще й напис на рамі буде тішити ЧСВ і додавати крутостіHotspur: мрак и ужас
в більш дорогих сегментах я не вивчав модельний ряд, але думаю, що і там така ж історія: по звичайних цінах дещо оверпрайс, по знижках може бути, якщо хочеться крутий бренд.
людям зайшло непогано, всі задоволені, судячи по ютубуDark-seer: Стригут бабло пока модно
Merida SILEX 4000? мені зовнішній вигляд подобається, по обвісу я не сильно розбираюсь. як тільки з України переїду, теж собі щось подібне в сегменті модних грейвелів планую взяти.Dark-seer:фулкарбон мериду
-
Dark-seer
Member
да онleif:Merida SILEX 4000?
-
Сергей12
Member
Ага ток не каждый бренд поставит вилку Uding UD 32 AIR можно на алике купить хорошо или плохо не знаю - какую карбоновую вилку, раму Куклон продает ток можно надеяться - по этому если захочется продать вел нужно будет постараться.
-
Hotspur
Member
Santa Cruz ? Yeti Cycles ? INTENSE ? Pinarello ?leif: якщо хочеться крутий бренд.
-
Dark-seer
Member
В данный момент на олх продаются любые гревелы, даже с алюминиевыми вилкамиСергей12:Ага ток не каждый бренд поставит вилку Uding UD 32 AIR можно на алике купить хорошо или плохо не знаю - какую карбоновую вилку, раму Куклон продает ток можно надеяться - по этому если захочется продать вел нужно будет постараться.
-
leif
Member
це вже преміальні бренди. а спеш просто трохи крутіше ніж "звичайний" бренд по моїх суб'єктивних оцінках маркетингуHotspur:Santa Cruz ? Yeti Cycles ? INTENSE ? Pinarello ?
-
Jora_Kornev
Member
Orange? Canyon? Evil? Hyper? Polygon? Transition? NS? Pivot? Propain? Atherton Bikes? (внезапноHotspur:Santa Cruz ? Yeti Cycles ? INTENSE ? Pinarello ?leif: якщо хочеться крутий бренд.