Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

StTechnik: 13.08.2026 10:08Я тоже люблю, но с видеорядом
На этом отвисаю регулярно
StTechnik: 13.08.2026 10:08Видеоряд добавляет эмоций не дурственно.
Согласен :)
Ух, загнали ритм по сравнению с альбомом )
StTechnik
Member

timetron666: 13.08.2026 10:00r2r, аналоговий, плівка
Ну и да и нет. R2R - это тоже по своему цифра. Это по сути ЦАП, построенный на резисторной матрице. У нее свой принцип перевода цифры в аналог, который отличается от "класического" дельта - сигма. И там свои приколы, которые требуют максимально точных номиналов внутри этой матрицы. Да, звук может где более "теплый" и "живой" получается, но есть два момента - зайдет ли тебе - раз, насколько эта разница вообще будет заметна на апарте среднего уровня. Вон они К17 R2R сделали. И зашло не всем, но больше по причине цены. ) на топовом АК звучит не хуже.

Відправлено через 2 хвилини 13 секунд:
Но опять таки - я не отговариваю. Если есть желание попробовать что то принципиально новое (подзабытое старое) - бери R2R версию. Получишь опыт. Если зайдет и понравится - опыт будет положительный. А я чет думаю что 80% что зайдет. )
Radio Bay
Member

StTechnik: 13.08.2026 10:17А я чет думаю что 80% что зайдет
Тоже так думаю, единственное, к ему ап в виде внешнего БП не помешает, но это дело наживное.
Нормально докидывает к качеству. Поднял знакомую ветку, юзают Aune XP2 и Fiio PL50 (линейные), хотя можно и iFi iPower X (9V/2.5A). Я его юзаю вместо ЛБП в одном конфиге, чтобы не плодить коробочек и доволен результатом

В целом, К13 R2R уделывает К11 R2R и у него с БП нормально, так что тут тоже можно подумать, если смотреть в будущее. Разница в цене чуть больше, чем с апом на БП. $150
Filabatya
Member

А там вже і к15 близько з дискретним підсилювачем всередині :D
Radio Bay
Member

Filabatya: 13.08.2026 11:16А там вже і к15 близько з дискретним підсилювачем всередині
Ну, я намагаюсь давати поради без закидонів по бюджету, а так я на 5 хвилин на $5K R2R накидаю :)
спойлер
MUSICIAN ANDROMEDA + MUSICIAN TAURUS
Filabatya
Member

Розкажіть краще, як конфіденси 1 звучать проти ваших дженелів, якщо пам'ятаєте :shuffle:
Radio Bay
Member

Провів дивне спостереження: на коштовних цапах не ставлять USB Type-C, тільки Type-B.
tablestikus
Member

Radio Bay: 13.08.2026 11:44 Провів дивне спостереження: на коштовних цапах не ставлять USB Type-C, тільки Type-B.
Ретрогради
Radio Bay
Member

Filabatya: 13.08.2026 11:36Розкажіть краще, як конфіденси 1 звучать проти ваших дженелів, якщо пам'ятаєте
Це різний клас девайсів. Мої Дженели повинні перекрити площу 2×2 на ближньому полі. Вони швидкі, чіткі та точні.
Dynaudio Confidence C1 мастабно покривають, за умови підсилення класу NAD Masters, 30–40 квадратів, як бик вівцю.

Я спеціально розмазую моніторність Genelecів R2R та лампою, щоб додати емоцій та кайфу, хоча, взагалі, Genelec та Neumann у меломансько-аудіофільському середовищі вважаються музичними на відміну від, наприклад, Adam та KRK.
Хоча я знаю випадок попуску Адамів лампою. До речі, от там я і змозумів цей фінт, який у мене зараз працює :)
Filabatya
Member

Вони теж такого моніторного типу, чи ще рівніші, якщо відкинути бас? Типу по розширенню виграють, як в тому відео з мікрами проти ваших? Лампу там напевно треба кінську з просадками до 2ом :rolleyes:
Radio Bay
Member

tablestikus: 13.08.2026 12:02Ретрогради
Я вважаю тут 2 причини:
1. Тендітний та не впевнений для серьйозних сетапів
2. Мало кабелів. Деякі моцні виробники взагалі на роблять такого типу кабелів. Не зручній тип
Ответить