Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Piter Cantrope
Member
А чим то проявляється? Ну я підставив вухо до твітера і вуфера - легенько шиплять. Так само, як і коли до колонки нічого не підключено. Наводок ніяких не чути.Radio Bay: ↑ 05.02.2026 21:26 Ох, була в мене Asrock Z87 Extreme3 колись — люто жахливі порти на мамці.
Ну в цього Schiit є два type-C порти. Один для подачі сигналу, а другий для живлення. То той, що для подачі сигналу, я підключив до компа (само собою), а той, яким подається живлення, до звичайної зарядки toocki, якою живлю ноути і все інше. Якщо треба, можу дати йому окремий маленький блочок.Radio Bay: ↑ 05.02.2026 21:26Це як? Подробиці?Piter Cantrope: ↑ 05.02.2026 21:12Ну а живлення type-c підключив від окремого бж toocki
- спойлер
-
Radio Bay
Member
Кабель зарядний Toocki USB A - USB Type C 66W 6A 1 м Black (TQ-X02)
Хтось забув про екранування
Відправлено через 33 хвилини 12 секунд:
Маємо:
1. Сумнівні порти
2. Сумнівний БЖ, можливо, без нього навіть ліпше.
Я експериментував на Jcat Femto з БЖ. БЖ від мобіли — одразу усі гроші на вітер, від компового БЖ навіть ліпше.
Не дарма Schiit використовує штатні БЖ на трансах, не імпульсні, бо то трешак.
Мені здається, що зараз ліпше поставити окрему USB карту на НЕКовському чіпі (приблизно ₴ 500), взяти нормальну кабелюку, це через перехідник типа Baseus, та взагалі відмовитися від додаткового БЖ або iFi, але то коштовно, під $100, зараз це точно не треба
Буде бажання поміркуємо по конкретних позиціях
Хтось забув про екранування
Відправлено через 33 хвилини 12 секунд:
Це не ті блоки, від яких треба живити аудіо.Piter Cantrope: ↑ 05.02.2026 22:00Якщо треба, можу дати йому окремий маленький блочок
Маємо:
1. Сумнівні порти
Я експериментував на Jcat Femto з БЖ. БЖ від мобіли — одразу усі гроші на вітер, від компового БЖ навіть ліпше.
Мені здається, що зараз ліпше поставити окрему USB карту на НЕКовському чіпі (приблизно ₴ 500), взяти нормальну кабелюку, це через перехідник типа Baseus, та взагалі відмовитися від додаткового БЖ або iFi, але то коштовно, під $100, зараз це точно не треба
Буде бажання поміркуємо по конкретних позиціях
-
Piter Cantrope
Member
Radio Bay
Та кабелі нормальні.
Є toocki 100W з екранчиком, є baseus 100W. Той, що посередині на фото, то від макбука лишився він 7A 140W. Ще такий маю type-a-type-с 6A 120W. Я цими і підключив.
А відеокарти чи голодного проца в компі нема. В ньому стоїть мобільний апу, він взагалі майже нічого не споживає. 20Вт якихось.
Та кабелі нормальні.
Є toocki 100W з екранчиком, є baseus 100W. Той, що посередині на фото, то від макбука лишився він 7A 140W. Ще такий маю type-a-type-с 6A 120W. Я цими і підключив.
- спойлер
- спойлер
Востаннє редагувалось 05.02.2026 23:07 користувачем Piter Cantrope, всього редагувалось 1 раз.
-
Firebrand
Member
Radio Bay
.
1. Сумнівні порти
- спойлер
Делириум тременс (с)
-
Radio Bay
Member
Не знаю, що то за дроти, конструкцію, але не буду впевняти. Тоді я б карту поставив та не юзав порти на бюджетній мамці.Piter Cantrope: ↑ 05.02.2026 23:00Та кабелі нормальні
Головне питання у цих дротах суто технічне - незалежне екранування жил
-
Piter Cantrope
Member
Ну то зрозуміло. Я вибрав найтовстіші, і ними і підключив. Вони наче не найгірші. Не гіршої якості, ніж оцей.Radio Bay: ↑ 05.02.2026 23:21 Головне питання у цих дротах суто технічне - незалежне екранування жил
Ну і XLR теж наче нормальні. Тільки довгі.
- спойлер
Сьогодні аж трохи вуха заклало, слухав на зависокій гучності, мабуть) От добре в своєму будинку, слухаєш в 11 вечора музику з акустики, і тобі байдуже на увесь світ)
-
Radio Bay
Member
Так, всьому свій час. До речі, коли багато слухаєш та тестуєш втомлюєшся, бо постійно вмикаєш увагуPiter Cantrope: ↑ 05.02.2026 23:41Там далі можна буде думати про кабелі
-
Firebrand
Member
-
Filabatya
Member
З 16хв можна слухати
Приріст якості до ціни в хай фаї не лінійний і цап вже давно не одна мікросхема, нормальні починаються від 1к баксів: лаксін х9(еверсоло), фііо к17, рме, що в відео. Хороші від 500 - к15, х8. А якщо знайшли щось гарне за 350 к13 наприклад, то треба ще лінійний бж, це ще від 100тки, слабший усь, гірші компоненти і знов впретесь в 500 баксів
Автор москаль?
Коли забрав колонки з стола, подібна реакція була, як у неї про сцену )
Приріст якості до ціни в хай фаї не лінійний і цап вже давно не одна мікросхема, нормальні починаються від 1к баксів: лаксін х9(еверсоло), фііо к17, рме, що в відео. Хороші від 500 - к15, х8. А якщо знайшли щось гарне за 350 к13 наприклад, то треба ще лінійний бж, це ще від 100тки, слабший усь, гірші компоненти і знов впретесь в 500 баксів
Автор москаль?
Коли забрав колонки з стола, подібна реакція була, як у неї про сцену )
-
timetron666
Member
За реалтек він канешно загнув. У мене телефон на багато краще грає в навушниках, чим той сраний реалтек на хорошій мамкі
Востаннє редагувалось 09.02.2026 12:26 користувачем timetron666, всього редагувалось 2 разів.
-
Filabatya
Member
timetron666
Заголовок відео як і матерал до 16хв клікбайтний, для заспокоєння плебса, що аудіофіли лохи
Система грає по найгіршому компоненту, коли з цим змиритися, то буде результат
Заголовок відео як і матерал до 16хв клікбайтний, для заспокоєння плебса, що аудіофіли лохи
Система грає по найгіршому компоненту, коли з цим змиритися, то буде результат
Востаннє редагувалось 09.02.2026 12:26 користувачем Filabatya, всього редагувалось 3 разів.
-
tablestikus
Member
timetron666
та то автор ображений напевно що йому гарні девайси не дають на огляд)
-
Hotspur
Member
згоден. просто цап не важливийFilabatya: ↑ 09.02.2026 12:23Система грає по найгіршому компоненту
Відправлено через 4 хвилини 53 секунди:
блондинка норм, завернітьFilabatya: ↑ 09.02.2026 11:42Коли забрав колонки з стола, подібна реакція була, як у неї про сцену )
Відправлено через 6 хвилин 7 секунд:
останні ріалтеки дуже норм. без жартів. якщоо в тебе акустика дешевше 2000 доларів тобі краще не факт що требаtimetron666: ↑ 09.02.2026 12:18За реалтек він канешно загнув. У мене телефон на багато краще грає в навушниках, чим той сраний реалтек на хорошій мамкі
-
Firebrand
Member
если бы посмотрели видео, полностью, не было бы таких поверхностных выводов.tablestikus: ↑ 09.02.2026 12:23 timetron666
-
tablestikus
Member
та що там може бути в русні-нитіка цікавого, тобі цікаво парашне лайно жерти - жери.Firebrand: ↑ 09.02.2026 13:06если бы посмотрели видео, полностью, не было бы таких поверхностных выводов.tablestikus: ↑ 09.02.2026 12:23 timetron666
-
Filabatya
Member
StTechnik
MSiAventador
luxsin x8 vs fiio k15?
luxsin x9 vs fiio k17?
MSiAventador
luxsin x8 vs fiio k15?
luxsin x9 vs fiio k17?
-
StTechnik
Member
Filabatya
не отвечу на твой вопрос, т.к. не сравнивал. У меня К15 и я им полностью доволен. Он даже немного сверх того что мне нужно в моем сценарии.
По звуку - очень хорошо. Но опять таки. я его использую как исключительно под ПК для ближнего поля.
не отвечу на твой вопрос, т.к. не сравнивал. У меня К15 и я им полностью доволен. Он даже немного сверх того что мне нужно в моем сценарии.
По звуку - очень хорошо. Но опять таки. я его использую как исключительно под ПК для ближнего поля.
-
Firebrand
Member
tablestikus
Если тебя так коробит, можешь самостоятельно поискать в ютубе, подобные видео англоязычные. прекрасный пример того, когда смотрят, кто, а не про что он говорит,тебе еще долго бродить по пустыне, в поисках себя
Если тебя так коробит, можешь самостоятельно поискать в ютубе, подобные видео англоязычные. прекрасный пример того, когда смотрят, кто, а не про что он говорит,тебе еще долго бродить по пустыне, в поисках себя
-
Radio Bay
Member
Можешь найти канал Дакмастера и сам пройти А-Б тест, например, SLMS SU1 против его кастомного, вообще не понимаю, что там можно спутать. О А-Б тестах балаболят те, кто сами их никогда не делал, это ж старый срачный хайп, которому лет 10. Больше всего запомнился про то, как аудиофилы в слепом тесте не могли отличить кабель за $1000 и согнутый тремпель. Кто-то в это реально верит? А срачу, то было, срачу. Так что не позорился б тыFirebrand: ↑ 09.02.2026 15:02можешь самостоятельно поискать в ютубе
Видос быстро пролистал, понятно
-
tablestikus
Member
Я бачив подібні, там все вертиться на тому що хайп і накинувши що все лайно вище N ціни чувак збирає коменти та перегляди. До чогось реального там не дуже доходить щоб оцінювати.Firebrand: ↑ 09.02.2026 15:02 tablestikus
Если тебя так коробит, можешь самостоятельно поискать в ютубе, подобные видео англоязычные. прекрасный пример того, когда смотрят, кто, а не про что он говорит,тебе еще долго бродить по пустыне, в поисках себя![]()