Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

leif:а чому не вчиш ,якщо можна запитати? не цікаво?
блин, задаю себе этот вопрос каждый день :) европейские языки мне легко заходят, а с китайским сложно как-то. Тут самое главное правильные тона, а я не умею в них, не музыкальный или что со мной :facepalm: для меня все эти тона их в кашу смешиваются, не вижу разницы. Вообще я визуал больше, иероглифы рисовать мне больше нравится, а сказать их не могу)
Freem-freem
Member

Grinnie Jax: обед на минутку
Сочувствую :laugh:
leif
Member

Grinnie Jax: европейские языки мне легко заходят, а с китайским сложно как-то.
може в якомусь колі не нейтів спікерів, а тих хто також вивчив китайську, говорячи європейською мовою як рідною, було б простіше. але тобі там, звичайно, видніше по місцю :)

до речі, багато європейців там у тебе?
Grinnie Jax
Member

leif:до речі, багато європейців там у тебе?
в конкретно моем универе? Все больше становится. Сейчас вон первый этаж итальянцы заняли, и все перетягивают к себе своих) знаю немцев, шведов, американцев две семьи, из украины, кстати, много - один проф в моей группе, из Киева. Поляки ещё есть, одного литовца знаю. Французы. Короче, много уже.

В шэньчжэне тоже много, возможно, не такое большое пока сообщество, как в шанхае или гуанчжоу, например, но все больше. Хотя тут пока превалирует внутренняя миграция из других провинций китая.
Scoffer
Member

Sanьka:Интересно, а какие бухие китайцы?
Просто не представляю как набуханый китаец начинает быдло-разговор "Ты миняуважаешь?" на китайском. Это забавно )))
В універі в группі були китайці, бухали по чорному. Казали, що у нас горілка мало не в десять раз дешевше. Але то часи всілякої біленької і компанії, вона ж реально дешева була тоді.
SVVAT
Member

Едят чушь какую то.Приезжали к нам в Днепр,по работе..году эдак в 2004м..Пригласили на обед. Какие то репы с луком наструженные,имбирь с рисом.все с уксусом,какие то специи кругом.порции малюсенькие.мне неудобно было спросить,мясо когда будете подавать??и будет оно вообще,или этими овощами набиваться?? я блин пытался,пытался наесться..препробовал кучу всего..в итоге,после гостей перешел через дорогу на рынок Озерка,сожрал мысяру борща за 10грн со здером и успокоился :gigi:Больше я на обед к ним не ходил,хотя приглашали постоянно..може мне просто какие то попались веганы.?не знаю..Сказали что в Днепре у нас классно,неба цистае..это в днепре то,на Озерке..там Петровского завод так накоптит,что мало не покажется.. :gigi:говорю а у вас какое небо??у нас говорят селая,нициво не видна днем..туман..
п.с. я уже щас буду начинать возлияние с бахусом из за вас блин :insane: .. пицца+корюшка+1715 львов.. :beer:

Отправлено спустя 11 минут 4 секунды:
IMG_20190710_201422.jpg
Вложения
IMG_20190710_201422.jpg
Maxhope
Member

SVVAT
красава, я тут ликер этот приговорил под бедрышки на гриле , смотрю доту квалы на Инт , за Нави топлю :super:
SVVAT
Member

Я смотрю Отель Мумбай.Зачотный кинчик.Рекомендую,кто не смотрел. Что то типа Крепкого Орешка,видимо,только без Виллиса..На реальных событиях написано..не знаю.мне заходит вообщем. :up:
HappyBird
Member

SVVAT
Спойлерить/не спойлерить :think:

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
А так да, кино неплохое но на один раз
leif
Member

Scoffer
SVVAT
я теж в Дніпрі з китайцями познайомився, жив у гуртожитку хім. факу ДНУ на Козакова один рік, який там вчився (хоча вчився на іншому факультеті).
Ми на 7-му поверсі, а на 8-9 жили китайці, знайомились так чи інакше, в спорт-зал разом ходили, запах смажених шкарпеток тим не менш з їхніх кухонь постійно доносився :laugh:
пицца+корюшка+1715 львов
:beer:

продовжую розпивати запаси акційної корони :gigi:
спойлер
ИзображениеИзображение
Freem-freem
Member

leif:продовжую розпивати запаси акційної корони
Работа из дома она такая :laugh:
SVVAT
Member

HappyBird:SVVAT
Спойлерить/не спойлерить :think:

Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
А так да, кино неплохое но на один раз
Я с телефона постил.А с компа теперь нет правки чтобы спрятать. :spy:
HappyBird
Member

SVVAT
Я в том плане что кино глянул пару недель назад и думал сказать кто помер из героев а кто выжил :lol:
Freem-freem
Member

Тихо вам, я только что скачал :D

Отправлено спустя 28 минут 11 секунд:
Блин, я после цейлона индусов не очень люблю :D срачь, грязь...
Smurniy
Member

Доброго вечора, панове. Не спийтеся.
Прийняв рішення щодо непокидання цього ресурсу (20 діб достатньо було для осмислення, та може що так і не забанили мене, хоч я дуже хотів), але більше до краснопузих в теми ні ногою. Хай там говна місять між собою, чекають нову Агесу, треба ще трішки почекати... але ж так нічого і не куплять, бо ждуни 80лвл або бідні, або все разом. Я їх у пеклі в окремий котел буду кидати.
Але це лірика...
Є до вас питання: мамка Асус РОГ R5E10, до неї є звукова карта-підсилювач (Asus SupremeFX Hi-Fi), на ESS 9018, дуже добротна штучка, як на мене - мало-мало знавця схемотехніки аудіо. Так от питання ось у чому: як до цієї паскуди подати живлення? Там є 6пин роз'м, але що повинно туди входити?
На мій хлопський розум повинно живлення там бути 12v та Gnd. Повинен, по пінам та топографії самого роз'ма, підійти 6пін PCIe кабелюген. Чи може я помиляюся?
спойлер
P.S. I7-6900K так і не купив. 10 діб мурижили голову, але марно - немає на Тао ніх... нічого. Навіть за 1500 юанів - нема. А 1500 юанів це ціна такого ж проца на ebay, де вони є в наявності. Так який сенс в тому Ua-Tao?
Поки що плюнув...
Последний раз редактировалось Smurniy 10.07.2019 23:18, всего редактировалось 1 раз.
leif
Member

Freem-freem:Работа из дома она такая
працювати з дому це не так просто, як здається на перший погляд :D
Freem-freem:Блин, я после цейлона индусов не очень люблю срачь, грязь...
ну вони ж не всі такі, я якось випадково на залізничному вокзалі у Вінниці познайомився з індусом-австрійцем, викладачем в університеті, говорили з ним пів години про його враження про Україну (англійською), але врешті решт виявилось, що він досить ватний і приїхав шукати чічічіпі, то на тому наша з ним розмова і завершилась :laugh:

Відправлено через 36 секунди:
Smurniy:Доброго вечора, панове. Не спийтеся.
Доброго вечора і тобі, друже, добре, що повернувся :beer:
Smurniy
Member

leif
:beer:
Scoffer
Member

Smurniy:який сенс в тому Ua-Tao?

Там можна китайську жрачку придбати, котрої не водиться на ібеях :laugh:
Smurniy
Member

Ні, я або оцим травлюся
спойлер
IMG_20190710_232039.jpg
або їм некошерну їжу, у вигляді смаженої м'якенької свинини з картопелькою, посипану кропом духмяним. Взагалі тенденція завжди однакова.
HappyBird
Member

Smurniy
https://rog.asus.com/forum/showthread.p ... stallation!

:dontknow:
Возможно где-то в инете есть подробный даташит но с телефона неудобно :shuffle:
Закрыто