Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Grinnie Jax
Member
блин, задаю себе этот вопрос каждый деньleif:а чому не вчиш ,якщо можна запитати? не цікаво?
-
Freem-freem
Member
СочувствуюGrinnie Jax: обед на минутку
-
leif
Member
може в якомусь колі не нейтів спікерів, а тих хто також вивчив китайську, говорячи європейською мовою як рідною, було б простіше. але тобі там, звичайно, видніше по місцюGrinnie Jax: европейские языки мне легко заходят, а с китайским сложно как-то.
до речі, багато європейців там у тебе?
-
Grinnie Jax
Member
в конкретно моем универе? Все больше становится. Сейчас вон первый этаж итальянцы заняли, и все перетягивают к себе своих) знаю немцев, шведов, американцев две семьи, из украины, кстати, много - один проф в моей группе, из Киева. Поляки ещё есть, одного литовца знаю. Французы. Короче, много уже.leif:до речі, багато європейців там у тебе?
В шэньчжэне тоже много, возможно, не такое большое пока сообщество, как в шанхае или гуанчжоу, например, но все больше. Хотя тут пока превалирует внутренняя миграция из других провинций китая.
-
Scoffer
Member
В універі в группі були китайці, бухали по чорному. Казали, що у нас горілка мало не в десять раз дешевше. Але то часи всілякої біленької і компанії, вона ж реально дешева була тоді.Sanьka:Интересно, а какие бухие китайцы?
Просто не представляю как набуханый китаец начинает быдло-разговор "Ты миняуважаешь?" на китайском. Это забавно )))
-
SVVAT
Member
Едят чушь какую то.Приезжали к нам в Днепр,по работе..году эдак в 2004м..Пригласили на обед. Какие то репы с луком наструженные,имбирь с рисом.все с уксусом,какие то специи кругом.порции малюсенькие.мне неудобно было спросить,мясо когда будете подавать??и будет оно вообще,или этими овощами набиваться?? я блин пытался,пытался наесться..препробовал кучу всего..в итоге,после гостей перешел через дорогу на рынок Озерка,сожрал мысяру борща за 10грн со здером и успокоился
Больше я на обед к ним не ходил,хотя приглашали постоянно..може мне просто какие то попались веганы.?не знаю..Сказали что в Днепре у нас классно,неба цистае..это в днепре то,на Озерке..там Петровского завод так накоптит,что мало не покажется..
говорю а у вас какое небо??у нас говорят селая,нициво не видна днем..туман..
п.с. я уже щас буду начинать возлияние с бахусом из за вас блин
.. пицца+корюшка+1715 львов.. 
Отправлено спустя 11 минут 4 секунды:
IMG_20190710_201422.jpg
п.с. я уже щас буду начинать возлияние с бахусом из за вас блин
Отправлено спустя 11 минут 4 секунды:
IMG_20190710_201422.jpg
-
Maxhope
Member
SVVAT
красава, я тут ликер этот приговорил под бедрышки на гриле , смотрю доту квалы на Инт , за Нави топлю
красава, я тут ликер этот приговорил под бедрышки на гриле , смотрю доту квалы на Инт , за Нави топлю
-
SVVAT
Member
Я смотрю Отель Мумбай.Зачотный кинчик.Рекомендую,кто не смотрел. Что то типа Крепкого Орешка,видимо,только без Виллиса..На реальных событиях написано..не знаю.мне заходит вообщем. 
-
HappyBird
Member
SVVAT
Спойлерить/не спойлерить
Отправлено спустя 1 минуту 19 секунд:
А так да, кино неплохое но на один раз
Спойлерить/не спойлерить
-
leif
Member
Scoffer
SVVAT
я теж в Дніпрі з китайцями познайомився, жив у гуртожитку хім. факу ДНУ на Козакова один рік, який там вчився (хоча вчився на іншому факультеті).
Ми на 7-му поверсі, а на 8-9 жили китайці, знайомились так чи інакше, в спорт-зал разом ходили, запах смажених шкарпеток тим не менш з їхніх кухонь постійно доносився
продовжую розпивати запаси акційної корони
SVVAT
я теж в Дніпрі з китайцями познайомився, жив у гуртожитку хім. факу ДНУ на Козакова один рік, який там вчився (хоча вчився на іншому факультеті).
Ми на 7-му поверсі, а на 8-9 жили китайці, знайомились так чи інакше, в спорт-зал разом ходили, запах смажених шкарпеток тим не менш з їхніх кухонь постійно доносився
пицца+корюшка+1715 львов
продовжую розпивати запаси акційної корони
-
Freem-freem
Member
Работа из дома она такаяleif:продовжую розпивати запаси акційної корони
-
SVVAT
Member
Я с телефона постил.А с компа теперь нет правки чтобы спрятать.HappyBird:SVVAT
Спойлерить/не спойлерить
-
HappyBird
Member
SVVAT
Я в том плане что кино глянул пару недель назад и думал сказать кто помер из героев а кто выжил
Я в том плане что кино глянул пару недель назад и думал сказать кто помер из героев а кто выжил
-
Freem-freem
Member
Тихо вам, я только что скачал 
Отправлено спустя 28 минут 11 секунд:
Блин, я после цейлона индусов не очень люблю
срачь, грязь...
Отправлено спустя 28 минут 11 секунд:
Блин, я после цейлона индусов не очень люблю
-
Smurniy
Member
Доброго вечора, панове. Не спийтеся.
Прийняв рішення щодо непокидання цього ресурсу (20 діб достатньо було для осмислення, та може що так і не забанили мене, хоч я дуже хотів), але більше до краснопузих в теми ні ногою. Хай там говна місять між собою, чекають нову Агесу, треба ще трішки почекати... але ж так нічого і не куплять, бо ждуни 80лвл або бідні, або все разом. Я їх у пеклі в окремий котел буду кидати.
Але це лірика...
Є до вас питання: мамка Асус РОГ R5E10, до неї є звукова карта-підсилювач (Asus SupremeFX Hi-Fi), на ESS 9018, дуже добротна штучка, як на мене - мало-мало знавця схемотехніки аудіо. Так от питання ось у чому: як до цієї паскуди подати живлення? Там є 6пин роз'м, але що повинно туди входити?
На мій хлопський розум повинно живлення там бути 12v та Gnd. Повинен, по пінам та топографії самого роз'ма, підійти 6пін PCIe кабелюген. Чи може я помиляюся?
Прийняв рішення щодо непокидання цього ресурсу (20 діб достатньо було для осмислення, та може що так і не забанили мене, хоч я дуже хотів), але більше до краснопузих в теми ні ногою. Хай там говна місять між собою, чекають нову Агесу, треба ще трішки почекати... але ж так нічого і не куплять, бо ждуни 80лвл або бідні, або все разом. Я їх у пеклі в окремий котел буду кидати.
Але це лірика...
Є до вас питання: мамка Асус РОГ R5E10, до неї є звукова карта-підсилювач (Asus SupremeFX Hi-Fi), на ESS 9018, дуже добротна штучка, як на мене - мало-мало знавця схемотехніки аудіо. Так от питання ось у чому: як до цієї паскуди подати живлення? Там є 6пин роз'м, але що повинно туди входити?
На мій хлопський розум повинно живлення там бути 12v та Gnd. Повинен, по пінам та топографії самого роз'ма, підійти 6пін PCIe кабелюген. Чи може я помиляюся?
- спойлер
- P.S. I7-6900K так і не купив. 10 діб мурижили голову, але марно - немає на Тао ніх... нічого. Навіть за 1500 юанів - нема. А 1500 юанів це ціна такого ж проца на ebay, де вони є в наявності. Так який сенс в тому Ua-Tao?
Поки що плюнув...
Последний раз редактировалось Smurniy 10.07.2019 23:18, всего редактировалось 1 раз.
-
leif
Member
працювати з дому це не так просто, як здається на перший поглядFreem-freem:Работа из дома она такая
ну вони ж не всі такі, я якось випадково на залізничному вокзалі у Вінниці познайомився з індусом-австрійцем, викладачем в університеті, говорили з ним пів години про його враження про Україну (англійською), але врешті решт виявилось, що він досить ватний і приїхав шукати чічічіпі, то на тому наша з ним розмова і завершиласьFreem-freem:Блин, я после цейлона индусов не очень люблю срачь, грязь...
Відправлено через 36 секунди:
Доброго вечора і тобі, друже, добре, що повернувсяSmurniy:Доброго вечора, панове. Не спийтеся.
-
Smurniy
Member
leif

-
Scoffer
Member
Smurniy:який сенс в тому Ua-Tao?
Там можна китайську жрачку придбати, котрої не водиться на ібеях
-
Smurniy
Member
Ні, я або оцим травлюся
- спойлер
-
HappyBird
Member
Smurniy
https://rog.asus.com/forum/showthread.p ... stallation!
Возможно где-то в инете есть подробный даташит но с телефона неудобно
https://rog.asus.com/forum/showthread.p ... stallation!
Возможно где-то в инете есть подробный даташит но с телефона неудобно