Там де брав щоб ціна була не оф.сайта, а як для України меньше - був варіант тіки базовий, без заглушок. Та і не цікаво було їх в закриті перетворювати)vdemeshko: ↑ 15.04.2026 09:40 tablestikusа какой вариант комплектации брал ? базовый или с заглушками которые их в закрытые превращают?Verum Audio 2 Black
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
tablestikus
Member
-
vdemeshko
Member
tablestikus
ну тут вроде как вариант предложенный производителем
было вот как раз фидбэк про работу в закрытом режиме их услышать 
ну тут вроде как вариант предложенный производителем
-
tablestikus
Member
vdemeshko
Ну всі огляди мені сказали що в закритому - звук гірший)
Ну всі огляди мені сказали що в закритому - звук гірший)
-
Radio Bay
Member
Простір звузитьсяtablestikus: ↑ 15.04.2026 13:41Ну всі огляди мені сказали що в закритому - звук гірший
-
tablestikus
Member
Ну я пробував просто долонями закривати - не сподобалося)Radio Bay: ↑ 15.04.2026 13:46Простір звузитьсяtablestikus: ↑ 15.04.2026 13:41Ну всі огляди мені сказали що в закритому - звук гірший
-
Radio Bay
Member
Простіший тест, хоча долоні шкіряні, але пофіг, не треба їх робити закритими, бо open-back - то one love forevertablestikus: ↑ 15.04.2026 13:46Ну я пробував просто долонями закривати - не сподобалося
-
vdemeshko
Member
ну я думаю там все таки материал, демпфирование и тд был рассчитано "производителем" в заглушках )) эффект от рук может все таки отличаться от предлагаемого но то такое - просто интересно что получилось у них так как это не обычно в целом открытые в закрытые превращать заглушками. Я сам на них смотрю просто даже не в плане как необходимость в наушниках испытываю, а как поддержка нашего производителя
-
tablestikus
Member
vdemeshko
Ну в мене зараз є окреме приміщення де я сам працюю і слухаю, тому закриті я взагалі не розглядав.
Ну в мене зараз є окреме приміщення де я сам працюю і слухаю, тому закриті я взагалі не розглядав.
-
vdemeshko
Member
tablestikus
та у меня вроде как тоже условно отдельная комната, но строители в рамках ремонта могут начать перфоратором что то делать 3 этажами выше, а дом монолит и слышно будто бы в соседней квартире
у меня относительно новстрой и часть ремонтов еще все идут - или кто то только начинает спустя несколько лет получения ключей и прав собственности. Так что в рабочее время только закрытые или вообще просто с шумодавом беспроводные
та у меня вроде как тоже условно отдельная комната, но строители в рамках ремонта могут начать перфоратором что то делать 3 этажами выше, а дом монолит и слышно будто бы в соседней квартире
-
Radio Bay
Member
vdemeshko
Будет и на твоей улице праздник
Будет и на твоей улице праздник
-
tablestikus
Member
vdemeshko
Жив я в новобудові заїхавши в перші пів року після здачі, розумію про що ти, але там мені нічого не допомогало, ні закриті ні з шумодавом, це тіки перетерпіти треба.
Жив я в новобудові заїхавши в перші пів року після здачі, розумію про що ти, але там мені нічого не допомогало, ні закриті ні з шумодавом, це тіки перетерпіти треба.
-
Radio Bay
Member
Потрібні бездротові навушники на подарунок. Просто норм навушники, зручні, не криві по звуку.
Бюджет 3000-4000. Мабуть тут
-
Feras
Member
Нічого собі у цих "продавців" ціни.. я просто взяв те що у них продають за 4 к - OPPO Enco Air4 Pro на ОЛХ такі ж самі нові так само без гарантії продають за 1500-2000 чи варта х2 переплата за як би гарантію, по якій вам все одно відмовлять такої переплати? Я для порівняння взяв просто, перше, що попалось на очі.Radio Bay: ↑ 19.04.2026 16:16 Потрібні бездротові навушники на подарунок. Просто норм навушники, зручні, не криві по звуку.
-
Radio Bay
Member
Можуть бути варіанти, не факт, що тамFeras: ↑ 19.04.2026 16:55Нічого собі у цих "продавців" ціни..
Відправлено через 4 хвилини 34 секунди:
Це які китайською балакають?Feras: ↑ 19.04.2026 16:55OPPO Enco Air4 Pro на ОЛХ такі ж самі нов
-
DEVES
Member
Radio Bay
Лично я не переношу внутриканальные в принципе. Стало интересно, как с этим у получателя. Точно сможет пользоваться подарком?
Sennheiser Accentum Open более универсальние, ИМХО
Лично я не переношу внутриканальные в принципе. Стало интересно, как с этим у получателя. Точно сможет пользоваться подарком?
Sennheiser Accentum Open более универсальние, ИМХО
-
Radio Bay
Member
DEVES: ↑ 19.04.2026 17:58Стало интересно, как с этим у получателя. Точно сможет пользоваться подарком?
Правильный вопрос, но в этом случае как раз да. Oppo попроще уже были и юзал мои Sennheiser IE4
-
Feras
Member
Тут же ще питання, тільки для музики та звуку чи ще треба нормальна звукоізоляція, що б мікрофон був пристойний і якість передачі голосу нормальна. Я просто коли дивився шукав TWS мене цікавив тільки звук, але якщо все разом в ціновому до 100 долларів (чи трохи більше 100 долларів) то дуже багато хто радить дивиться на OnePlus Buds Pro 3 аналог від OPPO Enco X3 чи якщо дорого то OnePlus Buds 3 чи ще більш дешеві і з нової партії- OnePlus Buds 4, я згадав Oppo Enco Air 4 Pro бо це тіж самі OnePlus Buds 4 як 2 алл-ароундер моделі рекомендуються в інтернеті. Також можна подивиться на Realme Buds Air 7 Pro і можливо із дешевих Realme Buds Air 7. Тобто вибрати з чого є 
-
Radio Bay
Member
Для всього, гарнітура до мобіли, а гарний звук - я не можу не приділити увагуFeras: ↑ 19.04.2026 19:03тільки для музики та звуку чи ще треба нормальна звукоізоляція, що б мікрофон був пристойний і якість передачі голосу нормальна
-
DEVES
Member
Китайцы научились делать достойные микрофоны пригодные для общения? Звук не как из бочки?
-
Hotspur
Member
давноDEVES: ↑ 19.04.2026 21:44 Китайцы научились делать достойные микрофоны пригодные для общения? Звук не как из бочки?