Новости
Последние статьи и обзоры
Проблемы и предложения барахолки
-
heidfeld
Member
Сделайте в барахолке, чтобы тот кто создал объявление, мог вытирать комментарии в теме. Было бы очень удобно. А то когда начинается срач в твоей продажной теме, тебе нужно писать модератору чтобы он ее почистил, а это неудобно. и отвлекает модераторов.
-
dmab
Junior
Вітаю.
А в кого спитати про мою тему в барахолка-продаж? Я писав, оформлював, а тут зайшов - її просто нема, в повідомленнях теж нічого нема. Чому видалили, я х/з. Мені хоч би текст повернути/забрати...
Мабуть автовидалення через 30 днів спрацювало... В такому випадку текст вже не повернути?
А в кого спитати про мою тему в барахолка-продаж? Я писав, оформлював, а тут зайшов - її просто нема, в повідомленнях теж нічого нема. Чому видалили, я х/з. Мені хоч би текст повернути/забрати...
Мабуть автовидалення через 30 днів спрацювало... В такому випадку текст вже не повернути?
-
Android
Bot
Якщо автовидалення - відновити не вийде (апайте хоча б раз на пару тижнів відповідною кнопкою)dmab: ↑ 19.08.2025 17:46Мабуть автовидалення через 30 днів спрацювало
Текст можу спробувати дістати (не швидко), киньте мені в пп посилання на топік, якщо є.
-
Georgin
Member
Вітаю всіх.
Адміне, підкажіть будь ласка, скільки в нас модераторів на форумі і чи є вони взагалі?
Попросив видалити спам з моєї теми - вже добу висить і жодної реакції.
Якщо на форумі немає модерів - принаймні дайте про це знати, щоб користувачі даремно не витрачали свій час, відправляючи скарги
Адміне, підкажіть будь ласка, скільки в нас модераторів на форумі і чи є вони взагалі?
Попросив видалити спам з моєї теми - вже добу висить і жодної реакції.
Якщо на форумі немає модерів - принаймні дайте про це знати, щоб користувачі даремно не витрачали свій час, відправляючи скарги