Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
Varzek
Member

Повідомлення

alumem
Feras
Эти наушники выходят за рамки моего бюджета если покупать в магазинах или на Али. По поводу OLX - не пойму почему там такая дешёвая цена на CMF by Nothing Buds 2 Plus, например. Подозрительно.

Добавлю на всякий случай, что это наушники для мамы, которая может не оценить всех плюшек и нестандартных решений. А вот качественный микрофон могут заценить те, с кем она говорит каждый день :)
Feras
Member

Повідомлення

Varzek: 05.03.2026 23:14 alumem
Feras
Эти наушники выходят за рамки моего бюджета если покупать в магазинах или на Али. По поводу OLX - не пойму почему там такая дешёвая цена на CMF by Nothing Buds 2 Plus, например. Подозрительно.

Добавлю на всякий случай, что это наушники для мамы, которая может не оценить всех плюшек и нестандартных решений. А вот качественный микрофон могут заценить те, с кем она говорит каждый день :)
Ну просто люди їх брали по знижкам великим на Алі і реальна їх ціна на Алі буде під час найбільших зником 11.11 чи перед новорічні. Для перевірки справжності є ОЛХ доставка що б перевірити особисто на пошті, але я дуже сумніваюсь, що хтось буде підробляти такі TWS. Так вони без гарантії, а яка гарантія на таку річ від наших сіровозів? Тому на олх на абсолютно нові товари може бути настільки нижча ціна, головне дивитись що б продавець вже якусь кількість товару продав і скільки у нього зірок (менще 4,5 це вже ризик).
Я сумніваюсь, що TWS які вийшли за останні два роки і коштують від 1 тис. грн будуть погано передавати голос але це все індивідуально.

Знайшов те відео, там є і більш дешеві варіанти і там порівняння по всім необхідним характеристикам для TWS.
Напевно, це не тільки моя думка, однак я завжди перед ти як купити якийсь товар (навіть по нинішнім міркам дешевий), краще трохи заглинутись в тему (почитати реддіт, подивитись відео на ютуб) і потім вже вибір робити.
EvilzGeniuz
Junior

Повідомлення

Добрый день. Посоветуйте tws наушники игровые для 5 плойки. Может кто сравнивал asus rog, sony и тд?
Qbit
Junior

Повідомлення

karokum: 22.02.2026 19:09 Підкажіть скільки коштують нормальні амбюшури і які краще брати, під FiiO FT1 Pro
Або взагалі де можна оригінальні знайти, мене вони влаштовують в принципі (запасні потрібні з інших причин)
Бо я замовив ось такі
https://www.aliexpress.com/item/1005008631304175.html
Відгуків багато хороших. Але для мене це фіаско. Звук з ними як з бочки, та і додатковий бас мені не потрібен
(не знаю що з ними не так, але мемтрана де L\R написи 3+ мм по відчуттях)
Цікаво було би спробувати велюрові. Повністю зі шкіри не хочу щоб не було жарко
Звук в амбушюрах з тканини відрізняється від звуку в амбушюрах зі штучної шкіри. Також на літо брав, бо жарко :)
nooooob
Junior

Повідомлення

Пользуюсь маршаллами 4 уже три года. Поизносились амбушюрки. На сайте https://marshallshop.com.ua/earpads-marshall-major-4 , кроме оригинальных, есть и другие варианты, по описаниям, более комфортные, что ли. Кто-нибудь покупал, есть ли разница?
Dante_Salyeri
Member

Повідомлення

Вітаю панове. Придивляюся tws навушники. Сценарій змішаний - спілкування, прослуховування музики. Поки що дивлюся в сторону Buds Air 7 Pro. Бюджет до 100$.
Буду вдячний за поради.
vdemeshko
Member

Повідомлення

JBL Live Pro 2 если шумодав адаптивный вменяемый нужен и возможность с двумя девайсами pairing.
MSiAventador
Member

Повідомлення

Dante_Salyeri: 24.03.2026 13:58 Вітаю панове. Придивляюся tws навушники. Сценарій змішаний - спілкування, прослуховування музики. Поки що дивлюся в сторону Buds Air 7 Pro. Бюджет до 100$.
Буду вдячний за поради.
OnePlus Buds 4

Відправлено через 6 хвилин 28 секунд:
Доречі, елегантне рішення підвішування повнорозмірів до полиці.
Зображення
спойлер
Зображення
Зображення
FarCry
Member

Повідомлення

Панове, є таке питання. З'явилася можливість купити у людини відкриті, планарні навушники за розумну ціну. Давно хотів їх спробувати. (HiFiman Arya)
Але в останню мить побачив відгуки, що відкриті уші добре чутно співмешканцям. Саме по собі, це не проблема... Але чи будуть вони заважати при спілкуванні в голосовому чаті з друзями? :-/ Так само як заважають звичайні колонки. Мікрофон - Rode NT USB стоїть на столі біля монітору.
Radio Bay
Member

Повідомлення

FarCry: 28.03.2026 19:22Але чи будуть вони заважати при спілкуванні в голосовому чаті з друзями? Так само як заважають звичайні колонки
Та ні, то вже занадто. Усе буде норм. Тим більше мікрофон спереду, а вони цокотять у сторони. Цокотять - то правильне слово, це не схоже на звук колонок
byaka
Member

Повідомлення

Feras: 19.02.2026 13:19 Я так і думав, плюнути на все, купити, що саме популярне і підходить під стилі музики які я слухаю, а то були Труеар Зеро Ред, які навіть в Портативі раніше були, але коли я прийшов уже всі запаси продали не встиг іх сам по слухати, а Мундропи, Фіоо, Фінал Аудіо, KZ (KZ PRX у них не було, а багато хто рекомендує їх послухати бо це планари, але дуже дешеві), інші моделі від 2 тисяч до 4-5 тисяч і щось воно - для мене вийшло мех, напевно не для стилів музики які я слухаю у них були вітринні варіанти.
Не раджу починати з бюджетних планарiв,у мене були KZ PRX i це хорошi навушники якщо вас цiкавить тiльки деталiзацiя та доволi не поганий басс з чiтким ударом без гудiння.
Гловна проблема в KZ PRX це тонально не достовiрне вiдтворення жiночого вокалу,та трохи пласка сцена.А ще потрiбно потужне джерело для планарiв,тому смартфон вiдразу непiдходить.
Щоб простiше було вибирати можно скористатися сайтом (не реклама)
https://www.iemranking.com/compare/hidi ... vs--kz-prx
Radio Bay
Member

Повідомлення

byaka: 28.03.2026 21:18Не раджу починати з бюджетних планарiв
Підтримую, там буде не звук, а цокотальня. Спочатку вау, потім набридне. Я взагалі вважаю, що першими брати планари не має сенсу. Треба налаштувати свої вуха (сприйняття) та тракт на класичних навушниках та не забуваємо, важлива ремарка, про джерело. От Hifiman HE560 з мобіли взагалі не грають, чутливість 92дБ
StTechnik
Member

Повідомлення

byaka
Не раджу починати з бюджетних планарiв
HiFiMan Arya - это не бюджетные планары а вполне себе овер мид при хорошем усилителе.
Feras
Member

Повідомлення

byaka: 28.03.2026 21:18
Feras: 19.02.2026 13:19 Я так і думав, плюнути на все, купити, що саме популярне і підходить під стилі музики які я слухаю, а то були Труеар Зеро Ред, які навіть в Портативі раніше були, але коли я прийшов уже всі запаси продали не встиг іх сам по слухати, а Мундропи, Фіоо, Фінал Аудіо, KZ (KZ PRX у них не було, а багато хто рекомендує їх послухати бо це планари, але дуже дешеві), інші моделі від 2 тисяч до 4-5 тисяч і щось воно - для мене вийшло мех, напевно не для стилів музики які я слухаю у них були вітринні варіанти.
Не раджу починати з бюджетних планарiв,у мене були KZ PRX i це хорошi навушники якщо вас цiкавить тiльки деталiзацiя та доволi не поганий басс з чiтким ударом без гудiння.
Гловна проблема в KZ PRX це тонально не достовiрне вiдтворення жiночого вокалу,та трохи пласка сцена.А ще потрiбно потужне джерело для планарiв,тому смартфон вiдразу непiдходить.
Щоб простiше було вибирати можно скористатися сайтом (не реклама)
https://www.iemranking.com/compare/hidi ... vs--kz-prx
Я вже доволі "глибоко" занурився :( замість однієї пари у мене вже є 5 пар ІЕМ-ів і я не збираюсь зупинятись якщо, знайду задешево щось від Ziigat, Aful, Juzear. Мої перші планари були Artti T10, тепер в мене ще є фо-брід Kiwi Ears Quintet з планарами. Із останнього я взяв собі "темні" іем бо оцінюю різні види тюнінгу - ISN H20. І почав збирати колекцію різних амбушюр, бо як же слухати іем не підібравши правильні амбушури які підходять тобі тільки з навушниками. Я дуже не хотів у це стрибати бо гроші будуть витікати на таке хоббі постійно, а в ітозі я блін даже знаю і розумію, що таке "теплий звук" - з чого раніше гигикав і яка різниця звуку від зміни мідного і срібного кабеля, бо я блін такі кабелі вже маю і відчув як Quintet стали менш яскравими і крикливими з мідним кабелем.
Про https://www.iemranking.com/ я знаю, так само як рекомендую оглядати https://redditrecs.com/iem/ Поки в мене не дуже сильне джерело, всього 300 міліват по балансу але проблем з розкачакою планарів не було десь 60 відсотків гучності на high-gain.
Але все одно дякую за пораду. :super:
byaka
Member

Повідомлення

StTechnik: 28.03.2026 22:01 byaka
Не раджу починати з бюджетних планарiв
HiFiMan Arya - это не бюджетные планары а вполне себе овер мид при хорошем усилителе.
Я мав на увазi iem навушники такi як KZ PRX,про "повнорозмiрнi" паланари я не говорив
Востаннє редагувалось 28.03.2026 22:08 користувачем byaka, всього редагувалось 3 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

Тут питань нема

Чутливість, дБ 94
Значення опору, Ом 27

Держите штанишки, покрепче я знаю, что это значит, 6Вт в канал им не много :)
StTechnik
Member

Повідомлення

byaka
Пардон. Только сейчас увидел что ты не тому отвечал. Суббота, вечер, виски. Понять и простить. 🫠
По планарам - слушал их всяких - сразу понял что не мое и забил в их сторону.
Radio Bay
Member

Повідомлення

StTechnik: 28.03.2026 22:08сразу понял что не мое и забил в их сторону
Я вернулся на динамы.
alumem
Member

Повідомлення

byaka: 28.03.2026 21:18Не раджу починати з бюджетних планарiв
не знаю не знаю, he400se,jt7, sundana вполне себе хвалят
Відповісти