Вело овери?

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
Norbertano
Member

Повідомлення

Якщо б я по місту-дорогам катався, чи швидко їздив то може був би сенс, а так з моїм не сильно швидким парковим катанням не сильно бачу навіщо ці незручності. Тьфу тьфу, за останні три роки навіть натяку на те щоб впасти чи у щось врізатись не було
В принципе разницы нет, большая скорость или вообще нулевая,если будет боковой удар и велосипедист улетит ломать череп. Сам всю жизнь ездил без шлема, потом точно также заставили купить его в 2014 и до 2018 откатал в нем. мой товарищ в прошлом году попал в ДТП с таксистом, у него на голове были только беспроводные наушники и они немного помогли при ударе. А так было жалкое зрелище,когда я его в больнице навещал. Хорошо, что живой остался и все хорошо закончилось. Теперь он в шлеме ездит
leif
Member

Повідомлення

в європах не бачив особливо народу в шоломах на велосипедах, і це вони по місту їздять а не по парках. що вони всі безвідповідальні і не бояться зламати череп?
Dark-seer:пошел купил шлем, тоже простой
звик нормально?
Hotspur:можно сильно навернуться в городе и при 10 кмч
та з дуру можна і :censoured: зламати, але це не означає нічого.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунди:
Norbertano:товарищ в прошлом году попал в ДТП с таксистом
та кажу ж, якби по дорогах катався питань не було б, це доцільно. але це не мій варіант, я катаюсь в великих парках і не розганяюсь сильно.
Dark-seer
Member

Повідомлення

leif:звик нормально?
вообще не замечаю, я в этом году вообще прибарахлился, купил велошорты с памперсом и контактные педали с туфлями, хочу еще джерси купить, фонарик и наконец собрать велосумку. а то уже вкатался по 40-50 катаю
Norbertano
Member

Повідомлення

в європах не бачив особливо народу в шоломах на велосипедах, і це вони по місту їздять а не по парках. що вони всі безвідповідальні і не бояться зламати череп?
Дурной пример заразителен. Не парься, кому суждено утонуть, не сломает череп
leif
Member

Повідомлення

Dark-seer:а то уже вкатался по 40-50 катаю
солідно. у мене стандартний пробіг 22-25км за день в один чи два заходи. типу як тренування і заодно відпочинок)

спробую в шоломі, вже ж купив. якщо нормально зайде, то чому б і ні.
Hotspur
Member

Повідомлення

leif:але це не означає нічого.
я лично знаю пару историй когда при 10 кмч вызывали скорую и человек был в отключке. город сильно травмоопасный. на грунте ты максимум сломаешь ногу или руку. лес тоже довольно опасный.

Отправлено спустя 3 минуты 24 секунды:
leif:вони всі безвідповідальні і не бояться зламати череп?
да. даже два бегуна могут оба улететь в реанимацию при столкновении. у велосипедов скорость больше
Gavri1a
Member

Повідомлення

не вижу смысла никого заставлять ездить в шлеме. не хочет человек - пусть страдает в случае чего)))
это как с ремнем безопасности... никогда не понимал, нафига штрафовать за то, что не пристегнулся :dontknow:
пс: езжу в шлеме и всегда пристегиваюсь, если шо))
leif
Member

Повідомлення

воно ясно, що будь-яка активність типу велосипеда пов'язана з якимось потенційним ризиком отримати травму і не треба забувати про обережність. але і не варто перебільшувати, інакше краще взагалі не кататись. і не машині не їздити. і з дому не виходити :laugh:

я ж не проти того, що шолом не завадить, навіть не сперечався з дружиною, пішов купив. але в той же час все життя без нього катався (раніше без ніяких парків, а тупо по місту) і нічого, жодного серйозного падіння навіть не було. не ті швидкості, щоб впасти-врзатись, якщо дивитись по боках і пам'ятати що люди зазвичай цього не роблять і постійно втикають :)

за кермом чи пасажиром я завжди пасок пристібаю, але це трохи інші умови і інші ризики ніж на велосипеді в парку катати, як на мене.
mumu
Member

Повідомлення

Та всяке буває
Інколи підрізають, можуть вичавити у бордюр чи відбійник/стовп. Мене по дотичній машина зачепила на повороті, при тому що я перед цим дивився, чи вона без ввімкненого сигналу поворота і по якій смузі їде, там знаки напрямку руху стоять по смугах. Шолом тоді не знадобився, але перчатки відпрацювали на відмінно. Сам розклався одного разу на вологому асфальті, тільки подряпини на щоці і стесаний шолом.
Тому краще проїздити в шоломі і він не знадобиться, ніж одного разу його не буде, знаю сумні випадки травми голови в результаті падінь
leif
Member

Повідомлення

mumu:Тому краще проїздити в шоломі і він не знадобиться, ніж одного разу його не буде
саме так :up:
Gavri1a
Member

Повідомлення

как-то так))
спойлер
Зображення
Hotspur
Member

Повідомлення

Gavri1a:как-то так))
:beer: у меня кстати Лимар дорогой, все никак трейловый не куплю :weep:
Барбарис
Member

Повідомлення

Кто знает где можно найти аналоги рулей типа Jones H-Bar или Surly Moloko в Украине? Хотел взять китайский для пробы, так как похожий на гибриде(с меньшим углом загиба) отлично заходит. Но стоимость доставки делает такую покупку не выгодной - оригинал дешевле выйдет, но пока 100 баксов выкинуть не могу, другие траты на носу.
nukeproof
Member

Повідомлення

Тяжелое противотанковое ружье Tankbüchse 41 / Tb.41 (Швейцария) :)
Зображення
leif
Member

Повідомлення

Нормальний шолом меріда за 1300грн, зручно в принципі, я думав буде гірше :)
спойлер
ЗображенняЗображення
Не сильно пацанський зелений колір, але в цілому виглядає більш менш :D
murzik
Member

Повідомлення

ви мене такими цінами змушуєте сумувати. не треба так
Hotspur
Member

Повідомлення

murzik:ви мене такими цінами змушуєте сумувати. не треба так
мой дороже :lol: но мне он не очень нравиться, хочу трейловый :weep: второй год не соберусь
Gavri1a
Member

Повідомлення

murzik:ви мене такими цінами змушуєте сумувати. не треба так
на олх есть от 250 грн. это все равно лучше, чем в кепочке)
Hotspur
Member

Повідомлення

Gavri1a:на олх есть от 250 грн. это все равно лучше, чем в кепочке
еще момент который не все знают :D шлем надо белый, во первых его видней во вторых летом оно сильно лучше ибо отбивает лучи :D
Dark-seer
Member

Повідомлення

сегодня выехал в 6 утра, до 8 просто шикарно, последние пол часа до 8.30 уже реально жарко, основная проблема встать, чтобы выехать в 6 утра :gigi:
Відповісти