Apple iPhone, iPod, iPad - відгуки, поради, інфа

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Tim: 02.02.2024 14:30 Заказал ipad 2021,в ттн вижу серийник,ну думаю проверю,пока не приехал. И в итоге не пробивается нигде,не найдено
Серийник SDJY12HHQH3. Проверил свой такой же,купленный на розетке давно,он пробивается.
Стоит ли переживать? Вдруг подделка\восстановленный или что-то еще?
Кстати,убрал 1 буку в начале,ввел DJY12HHQH3,пробился. И цифр в серийнике віше больше,чем в моем старом ipad. В общем,при получении гляну,может,на почте лишнюю букву добавили.
Якщо є змога, візьми з собою ноут з встановленим на нього 3utools і під’єднай планшет до ноуту, одразу можна подивитись звіт. Але купувати без скидань на заводські не раджу, бо може бути мдм профіль або затертий айклауд
viperest1
Member

:baby: прочитав попередні два повідомлення і аж мурашки по шкірі , бо замовив 15 про макс і десь 9-10 числа має бути в мене. Брав з нуля , умовою , що я його візьму мають бути пломби на коробці і імей підтверджений. До речі де можна його перевірити не відкриваючи коробку?, щоб вразі чого повернути назад. Хоч магазин перевірений і власник магазину друг.
viperest1
Member

Мої вітання.
Тут таке питання : на 15 айфоні NFC як вмикається чи воно там завжди увімкнено :shuffle: ? Просто 9 років були лише Андроїд смартфони , а зараз змінив .
7mindfields
Member

viperest1: 17.02.2024 18:39 Мої вітання.
Тут таке питання : на 15 айфоні NFC як вмикається чи воно там завжди увімкнено :shuffle: ? Просто 9 років були лише Андроїд смартфони , а зараз змінив .
По дефолту ввімкнений для безконтактної оплати
viperest1
Member

7mindfields: 17.02.2024 19:56
viperest1: 17.02.2024 18:39 Мої вітання.
По дефолту ввімкнений для безконтактної оплати
Супер і дякую :beer: :super:
Бо сьогодні в магазині розраховувався Самсунгом . Завтра вже йду спокійно :gigi: .
І ще таке - на андроїді маю гугл плей. Там є одна гра , яку граю 4 роки . І факт той , що я можу якось скачати цей гугл плей , бо не бачу в Аппсторі :weep: :weep:
Dremjke
Member

viperest1: 17.02.2024 22:55 І факт той , що я можу якось скачати цей гугл плей , бо не бачу в Аппсторі
what?
7mindfields
Member

viperest1: 17.02.2024 22:55 Там є одна гра , яку граю 4 роки . І факт той , що я можу якось скачати цей гугл плей , бо не бачу в Аппсторі :weep: :weep:
Думаю на олх вже є про макс 15, в якому основний стор це плеймаркет, і коштує він в разів 10 дешевше за оригінал :laugh:
viperest1
Member

7mindfields: 18.02.2024 00:40
viperest1: 17.02.2024 22:55 Там є одна гра , яку граю 4 роки . І факт той , що я можу якось скачати цей гугл плей , бо не бачу в Аппсторі :weep: :weep:
Думаю на олх вже є про макс 15, в якому основний стор це плеймаркет, і коштує він в разів 10 дешевше за оригінал :laugh:
:gigi: :lol: :lol: :beer: :super:

Відправлено через 47 секунд:
Гру переніс по коду , підказали мені на сайті гри B-)
viperest1
Member

7mindfields: 18.02.2024 00:40
Знайшов такий :
спойлер

https://amobi.com.ua/kopii_smartfonov/i ... korea.html
А міг купити 9 таких , а я так лоханувся :lol: :lol: :lol:
DenNKNKv
Junior

підкажіть айфон для роботи на 2024 рік, буду дуже вдячний

думаю дівчині на дн подарували але в айфонах я не спец
viperest1
Member

DenNKNKv: 29.02.2024 13:24 підкажіть айфон для роботи на 2024 рік, буду дуже вдячний

Вітаю . Не дуже експерт , но пролопатив дуже-дуже багато відео і інфи про них.
Такі питання :
- який вона має зараз телефон?
- який бюджет?
- новий чи б/у?
1985god
Member

Маю iPad 9 також маю кишеню з SSD диском , чи можна якось отримати доступ до цього SSD з ipad , щоб дивитися фільми з SSD? Пробував просто кабелем кишеню до айпед з type C на лайтінг - не працює . Може треба який перехідник купити на алі за $2-5 ? Бо Андроід телефон побачив цю кишеню одразу

Отправлено спустя 7 минут 39 секунд:
DenNKNKv: 29.02.2024 13:24 підкажіть айфон для роботи на 2024 рік, буду дуже вдячний

Для якої роботи ?
В порядку від гіршого до кращого, ось так виглядає лінійка актуальних для покупки айфонів : 12 pro, 12 pro max, 13 pro, 13 pro max, 14, 14 plus , 14 pro, 14 pro max, 15, iphone 15 plus , 15 pro, 15 pro max.
Якщо коротко все що від 12 pro включно і вище крім 13.
А там вже на що грошей вистачить. Айфони вибирати найлегше :super:

Отправлено спустя 8 минут 7 секунд:
P.S. Краще обирати дівчину в якої вже є iPhone :gigi:
7mindfields
Member

1985god: 18.05.2024 15:44 Маю iPad 9 також маю кишеню з SSD диском , чи можна якось отримати доступ до цього SSD з ipad , щоб дивитися фільми з SSD? Пробував просто кабелем кишеню до айпед з type C на лайтінг - не працює . Може треба який перехідник купити на алі за $2-5 ? Бо Андроід телефон побачив цю кишеню одразу
Закатати губу з ідеєю про перехідники за 100грн і купити оригінальний перехідник з зовнішнім живленням (наприклад від павербанку), який коштує 39$
https://www.apple.com/shop/product/MK0W ... ra-adapter
1985god: 18.05.2024 15:44 В порядку від гіршого до кращого, ось так виглядає лінійка актуальних для покупки айфонів : 12 pro, 12 pro max, 13 pro, 13 pro max, 14, 14 plus , 14 pro, 14 pro max, 15, iphone 15 plus , 15 pro, 15 pro max.
В якому всесвіті базовий 14/14plus краще за 13pro/pro max? З 15/15plus аналогічне запитання, в чому він кращий за 14pro/pro max? :facepalm:
1985god
Member

7mindfields: 18.05.2024 18:53
1985god: 18.05.2024 15:44 Маю iPad 9 також маю кишеню з SSD диском , чи можна якось отримати доступ до цього SSD з ipad , щоб дивитися фільми з SSD? Пробував просто кабелем кишеню до айпед з type C на лайтінг - не працює . Може треба який перехідник купити на алі за $2-5 ? Бо Андроід телефон побачив цю кишеню одразу
Закатати губу з ідеєю про перехідники за 100грн і купити оригінальний перехідник з зовнішнім живленням (наприклад від павербанку), який коштує 39$
1985god: 18.05.2024 15:44 В порядку від гіршого до кращого, ось так виглядає лінійка актуальних для покупки айфонів : 12 pro, 12 pro max, 13 pro, 13 pro max, 14, 14 plus , 14 pro, 14 pro max, 15, iphone 15 plus , 15 pro, 15 pro max.
В якому всесвіті базовий 14/14plus краще за 13pro/pro max? З 15/15plus аналогічне запитання, в чому він кращий за 14pro/pro max? :facepalm:
ok , я згоден, хороша поправка , якщо обидва абсолютно нові в коробці в плівочці і не розпаковані тоді згоден :beer:

Відправлено через 8 хвилин 32 секунди:
Ось цей сайт дає відповіді на всі питання
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... one2=12558
Відмінності шукати треба дуже ретельно , у 14 про мах версії +1 камера, +40 грам і лайтінг , 15 плюс легше , мінус камера, плюс usb C, треба купувати нову зарядку , або новий шнурок :D але він і більш універсальний .

P.S. Шкода всі без 3,5 mm jack :weep: маю багато хорошої акустики і навушників , а оті всі перехідники напрягають , наприклад бовтаються при пробіжці додатково заважають .
7mindfields
Member

1985god: 19.05.2024 15:19

ok , я згоден, хороша поправка , якщо обидва абсолютно нові в коробці в плівочці і не розпаковані тоді згоден :beer:

Відправлено через 8 хвилин 32 секунди:
Ось цей сайт дає відповіді на всі питання
https://www.gsmarena.com/compare.php3?i ... one2=12558
Відмінності шукати треба дуже ретельно , у 14 про мах версії +1 камера, +40 грам і лайтінг , 15 плюс легше , мінус камера, плюс usb C, треба купувати нову зарядку , або новий шнурок :D але він і більш універсальний .

P.S. Шкода всі без 3,5 mm jack :weep: маю багато хорошої акустики і навушників , а оті всі перехідники напрягають , наприклад бовтаються при пробіжці додатково заважають .
Відсутність розʼєму вирішується оригінальним перехідником usb type c - 3.5mm з вбудованим dac, на 0day зараз можна знайти новий коробковий комплект за 250грн
Не побачив про перехідники, для пробіжок класний варіант це старий iPod nano 6, суперкомпактний девайс з екраном і прищепкою
VovaII
Member

Підкажіть за iPad? Чи можна бу брати?
Маю бу iPhone X — зауважень нема.

Як орієнтир: в інтернеті, як оптимальний, комусь радили iPad 9. І щоб пам'яті побільше(гадаю 64 малувато буде, але досвіду нема).

Використання: мамі як другий пристрій до iPhone7(купував як бу, на 128Гб), для перегляду соцмереж(що ще там, я не підглядав). — Щоб на більшому екрані менше очі втомлювала. Не для роботи. Просто до досягнень ІТ, по троху родичів привчаю.

І ще підкажіть, чи потрібно щоб він із сімкою був? Чи одного WiFi достатньо? Я так розумію, планшет буде дома лежати, а телефон завжди з собою. — Хоча, досвід використання, може щось поміняти. А що і як — поки навіть не уявляю.

А, ще. Телефони як бу у Києві купував, у невеличкх магазинах бу Еппл техніки. Там тільки телефони і чохли до них. Планшетів не було. Тому і не було в кого спитати. :(
1985god
Member

Все чудово працює китайська приблуда за $4 чи 5
https://youtube.com/shorts/KjpgLTfi9g4?feature=share :super:
Підписуйтесь ! Доречі на каналі виходить, дуже мало відео приблизно 2 рази на рік, відповідно воно не буде вас турбувати частими сповіщеннями :laugh:

Відправлено через 14 хвилин 41 секунду:
VovaII: 29.05.2024 17:51 Підкажіть за iPad? Чи можна бу брати?
Маю бу iPhone X — зауважень нема.

Як орієнтир: в інтернеті, як оптимальний, комусь радили iPad 9. І щоб пам'яті побільше(гадаю 64 малувато буде, але досвіду нема).

Використання: мамі як другий пристрій до iPhone7(купував як бу, на 128Гб), для перегляду соцмереж(що ще там, я не підглядав). — Щоб на більшому екрані менше очі втомлювала. Не для роботи. Просто до досягнень ІТ, по троху родичів привчаю.

І ще підкажіть, чи потрібно щоб він із сімкою був? Чи одного WiFi достатньо? Я так розумію, планшет буде дома лежати, а телефон завжди з собою. — Хоча, досвід використання, може щось поміняти. А що і як — поки навіть не уявляю.

А, ще. Телефони як бу у Києві купував, у невеличкх магазинах бу Еппл техніки. Там тільки телефони і чохли до них. Планшетів не було. Тому і не було в кого спитати. :(
Ну перш за все я би дивився ломбарди там дуже смачні ціни на все, Підкреслюю без жодної гарантії, за дуже рідким винятком. Але враховуючи ціну воно того варте. Я вибачаюся але все що нижче айфон 8 , Навіть сам iPhone , 8 уже історія точніше антикваріат, Так його можна використовувати для дзвінків але з усім іншим уже Можуть виникати деякі складності, Зокрема дуже сумно з батарейками. Щодо iPad я з вами цілком згоден що 64 це дуже мало :up: Айфонів це також стосується дуже сумно що в ломбардах переважно як і в інших би у версіях найчастіше зустрічаються iPhones і айпеди з найменшою кількістю оперативної пам’яті, Хоча це більше стосується айфонів. З іншої сторони ціни на iPad 9 навіть новий уже стали більш-менш адекватними. Я не знаю чому саме iPad єдина основна перевага це на мою думку більш якісний екран, але це однозначно рішення для дому Не знаю як в сучасних але от яскравості дев’ятки точно не вистачає для роботи на вулиці , тому й сім карта зайва. А от суб’єктивно iPhone мають більшу яскравість екрану Грубо починаючи вже з 10-го . Щодо планшета цілком можна взяти якогось останього сяомі або Samsung і За ті ж гроші мати більший об’єм пам’яті та не переживати при встановленні кожного додатку з епл стор. Та враховуючи наскільки часто додатки люблять оновлюватися і збільшувати кількість зайнятої памʼяті, 128 це прямо мінімум. Бо недай боже забудеш почистити кеш в телеграмі вайбері чи ватсапі і тих 64 Гб заструться за тиждень а 128 за два… деякі додатки взагалі не дають чистити кеш, їх приходиться видаляти та встановлювати заново , щоб зменшити їх розмір , це та багато іншого мазохізму вас чекає при памяті 128 і менше та підписці на кілька телеграм каналів :shuffle:
1985god
Member

Купа ЮСБ Хаб
Купа ЮСБ Хаб
Изображение ось так приходиться викручуватися коли розетка перенесла доставку ноутбука на два дні :rotate: Не можу звикнути що коліщатко мишки треба крутити в ніший бік … для скролу … треба глянути в налашутваннях може десь то можна поправити .
Через приблуду йде живлення ( не обовзяково) планшета також підключено ЮСБ хаб , в який включена провідна клавіатура та безпровідна миша :rotate: ще інстинктивно руки перемикають мову клавіатурою та пробують використовувати класичні для віндузятника контрл+Ц та контрол +В .

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Що ж перечекати 1 годину обіцяного на сьогодні - можна і так попрацювати, правда налагодження і звикання до праці займає часу більше ніж сама праця
7mindfields
Member

1985god: 14.06.2024 15:01 IMG_0578.jpegИзображение ось так приходиться викручуватися коли розетка перенесла доставку ноутбука на два дні :rotate: Не можу звикнути що коліщатко мишки треба крутити в ніший бік … для скролу … треба глянути в налашутваннях може десь то можна поправити .
Через приблуду йде живлення ( не обовзяково) планшета також підключено ЮСБ хаб , в який включена провідна клавіатура та безпровідна миша :rotate: ще інстинктивно руки перемикають мову клавіатурою та пробують використовувати класичні для віндузятника контрл+Ц та контрол +В .

Відправлено через 1 хвилину 21 секунду:
Що ж перечекати 1 годину обіцяного на сьогодні - можна і так попрацювати, правда налагодження і звикання до праці займає часу більше ніж сама праця
Треба було замовляти MacBook і використовувати iPad як другий монітор
Насправді мак міні на м1 і айпад замість монітора :rolleyes:
VovaII
Member

7mindfields
мак міні на м1 і айпад замість монітора :rolleyes:
— А як це зробити? — Є думка зробити на мак міні домашній сервер, але досвіду нема, і мак міні нема. :(
Ответить