Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 07.12.2025 14:16 SPEC1AL1ST "звук" мав на увазі максимально якісний за ваш бюджет в тому числі і для ігор) От я наприклад не так давно взяв 559 сенхи, підключив до звукової кастомним кабелем і у тому ж батлфілді наче чіти ввімкнулись - чутно все настільки добре що я знаю з яких кущів кого мені очікувати)
Але в той же час інколи думаю про те щоб взяти щось бездротове "геймерське". Типу маю повнорозмірні відкриті, маю затички гібриди, для повного набору треба бездріт)
Та я зрозумів вас, то шутка гумору :)
Мені треба щось одне, ось вагаюсь, мабуть буде Нова 7, але чи Ген 2 брати чи звичайно, жаба даве))
Сенхи воно то добре, але треба і мікр норм для роботи, а брати різні вуха для різних задач - якось затратно, та і сенсу немає для мене. Я граю тільки з кимось у вухах, а так на колонках. Ну а Тімс так, то на кожен день.
Radio Bay
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 07.12.2025 14:16у тому ж батлфілді наче чіти ввімкнулись - чутно все настільки добре що я знаю з яких кущів кого мені очікувати
Так, тому хто давно грає та мав можливість спробувати використовують просто гарні навушники, Баєри, Сенхи.
В планарах, кажуть, рівень чітерства поза межами, але там бюджет інший
DEVES
Member

Повідомлення

Маленькая коробочка от ugreen со встоенным аккумулятором и микрофоном превращает сенхи 599 (любые наушники) в беспроводную гарнитуру.
По usb-c тоже умеет работать.

Зображення Зображення Зображення Зображення
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

DEVES: 07.12.2025 14:55 Маленькая коробочка от ugreen со встоенным аккумулятором и микрофоном превращает сенхи 599 (любые наушники) в беспроводную гарнитуру.

Надо скотчем к оголовью привязать, чтоб точно беспроводная стала))
DEVES
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST
Та хоть прищепкой к уху
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

:gigi:
DEVES: 07.12.2025 15:01 SPEC1AL1ST
Та хоть прищепкой к уху
SERGBILL
Member

Повідомлення

noth1ng_matters: 07.12.2025 14:16 SPEC1AL1ST "звук" мав на увазі максимально якісний за ваш бюджет в тому числі і для ігор)
людина не хоче платити за "аудіофільство", то ж достатньо просто бумцалок типу всяких стилсерис-разер-хайперХ з нормальним позиціонуванням і хорошим мікрофоном. Колись Hator акцентували на тому, що деякі їх моделі мають якісний мікрофон, навіть ролики були, де їх мікро рве конкурентів, а саме ХайперХ. Я особисто не користувався продукцією Хатор і ставлюся до неї скептично.
tablestikus
Member

Повідомлення

SERGBILL: 07.12.2025 16:06
noth1ng_matters: 07.12.2025 14:16 SPEC1AL1ST "звук" мав на увазі максимально якісний за ваш бюджет в тому числі і для ігор)
людина не хоче платити за "аудіофільство", то ж достатньо просто бумцалок типу всяких стилсерис-разер-хайперХ з нормальним позиціонуванням і хорошим мікрофоном. Колись Hator акцентували на тому, що деякі їх моделі мають якісний мікрофон, навіть ролики були, де їх мікро рве конкурентів, а саме ХайперХ. Я особисто не користувався продукцією Хатор і ставлюся до неї скептично.
Тоді людина бере ті які їй на вигляд більше подобається.
Radio Bay
Member

Повідомлення

От же тема цікава, що воно: Beyerdynamic MMX 200
Filabatya
Member

Повідомлення

Лютий хай енд)
Radio Bay
Member

Повідомлення

Filabatya: 08.12.2025 01:00Лютий хай енд)
Та їх за нехайендгі 9 можна взяти.
Хай енд, то Focal Bathys, Audeze Maxwell і т.д.
анти__бот
Member

Повідомлення

Панове а що зараз гарне по звуку серед твс вакуумок?
зараз маю синхайзер моментум перші
lewerlin
Member

Повідомлення

SPEC1AL1ST: 06.12.2025 18:54Нужно ли брать Gen2 за 8.5 или обычная версия тоже ОК и без проблемная, которая стоит на пару-тройку тысяч дешевле?
В бюджет лізуть зі свистом GSP 370(геймерські сенхи) i Quantum 600(геймерські JBL). А за 9к вже є аж Кліпші на радіоканалі.
MSiAventador
Member

Повідомлення

DEVES: 07.12.2025 14:55 Маленькая коробочка от ugreen со встоенным аккумулятором и микрофоном превращает сенхи 599 (любые наушники) в беспроводную гарнитуру.

Надішліть факс коли донгл зможе приймати LHDC V5. B-)

Відправлено через 2 хвилини 56 секунд:
анти__бот: 09.12.2025 11:10 Панове а що зараз гарне по звуку серед твс вакуумок?
зараз маю синхайзер моментум перші
https://www.oneplus.com/ru/oneplus-buds-4
SPEC1AL1ST
Member

Повідомлення

lewerlin: 09.12.2025 14:07
SPEC1AL1ST: 06.12.2025 18:54Нужно ли брать Gen2 за 8.5 или обычная версия тоже ОК и без проблемная, которая стоит на пару-тройку тысяч дешевле?
В бюджет лізуть зі свистом GSP 370(геймерські сенхи) i Quantum 600(геймерські JBL). А за 9к вже є аж Кліпші на радіоканалі.
Дякую, вже взяв SteelSeries Nova 7 Gen 2 за 6600 (7к рівно з доставкою).

Відправлено через 53 хвилини 44 секунди:
В бюджет лізуть зі свистом GSP 370(геймерські сенхи)
https://rozetka.com.ua/ua/sennheiser_50 ... /comments/
Чтото не очень качественная продукция :(

Відправлено через 3 хвилини 30 секунд:
Quantum 600(геймерські JBL)
https://rozetka.com.ua/ua/jbl_jblquantu ... 233302867/
Из отзыва: "батарейки хватает на 10+ часов активного использования"
))) Не издевайтесь)) У меня смены по 12 )))
Евгений King
Member

Повідомлення

Може кому буде цікаво, продаю Meze 99 Neo в ідеалі з повним комплектом за півціни нових)
Взяв, послухав з тиждень, лежать без діла, не порядок гарним вухам просто лежати)
West20105
Member

Повідомлення

Вітаю,підкажіть якусь гарнітуру з мікрофоном для пк,чисто ігри,діскорд,та музику трохи послухати на фоні. Зараз маю старі hyper x revolver,все влаштовує,але тільки вони мені здорові і давлять на вуха та вилиці і довго в них сидіти це ще той ад. Бюджет 100-130$+- придивився поки steelseries nova 5,або якісь Logitech pro x. Хочеться щоб при довгих сесіях вуха,та голова не боліли
feniks_tm
Member

Повідомлення

West20105: 21.12.2025 23:05 Вітаю,підкажіть якусь гарнітуру з мікрофоном для пк,чисто ігри,діскорд,та музику трохи послухати на фоні. Зараз маю старі hyper x revolver,все влаштовує,але тільки вони мені здорові і давлять на вуха та вилиці і довго в них сидіти це ще той ад. Бюджет 100-130$+- придивився поки steelseries nova 5,або якісь Logitech pro x. Хочеться щоб при довгих сесіях вуха,та голова не боліли
GPX мені супер незручні були. З прямо "гарнітура" я б радив глянути Fiio JT1, краще б докинути до Fiio FT1, але тоді бюджету не вистачить на окремий мікрофон і комфорт з ними доволі різниться від людини до людини, JT1 у цьому аспекті безпечніший варіант.
lewerlin
Member

Повідомлення

West20105: 21.12.2025 23:05Хочеться щоб при довгих сесіях вуха,та голова не боліли
Це індивідуальна річ. Для 100% впевненості, тільки міряти.
Якщо перейти на концепт вуха+окремий мік, то варіантів зразу більше і з більшою вірогідністю "влучити". Звичайні сенхи, незалежно від ціни, зазвичай в топі "по легкості".
Тим більше нема вимоги бездроту.
feniks_tm: 21.12.2025 23:10 З прямо "гарнітура" я б радив глянути Fiio JT1, краще б докинути до Fiio FT1
Ще є цікаві недорогі Takstar GM200, на профільних ресурсах дуже хвалять(що рідкість), в тому числі і за зручність. Але саме ці Такстари в нас продає аж один магаз, їх скоріш треба з аліка тягти.
West20105
Member

Повідомлення

lewerlin: 22.12.2025 06:48
West20105: 21.12.2025 23:05Хочеться щоб при довгих сесіях вуха,та голова не боліли
Це індивідуальна річ. Для 100% впевненості, тільки міряти.
Якщо перейти на концепт вуха+окремий мік, то варіантів зразу більше і з більшою вірогідністю "влучити". Звичайні сенхи, незалежно від ціни, зазвичай в топі "по легкості".
Тим більше нема вимоги бездроту.
feniks_tm: 21.12.2025 23:10 З прямо "гарнітура" я б радив глянути Fiio JT1, краще б докинути до Fiio FT1
Ще є цікаві недорогі Takstar GM200, на профільних ресурсах дуже хвалять(що рідкість), в тому числі і за зручність. Але саме ці Такстари в нас продає аж один магаз, їх скоріш треба з аліка тягти.
Я варіант окремий мікро + вуха не розглядаю. Бо в мене стіл чисто руки покласти і чашку перед собою поставити :gigi: так що по зручності розглядаю щось вже з мікрофоном гарнітуру) дивився ммх100 байери,наче і норм,а наче не знаю ) і міряти вуха то звичайно добре,але це ж не посидиш в них пів дня в магазині щоб зрозуміти,а так то і мої револьвери спочатку не тиснуть,в коли 4-6+ сидиш в них то вже аж починається,як не поправляй
Відповісти