Єдине що якось не зміг зрозуміти як правильно ті амбушури одягати, бо завжди одне кріплення не застібається і я 10 хвилин його давлю з різних боків як дурень.
Новости
Последние статьи и обзоры
Выбор наушников
-
noth1ng_matters
Member
Radio Bay дякую за поради, вже все зробив і навіть руки відмив
Взяв звичайний "супер клей", але не той шо рідкий, а такий трохи густий, ним користуватись зручніше і він не заляпує все коли тече, в приниципі все вийшло, не ідеально звісно, десь на 8/10(є пару місць де ззовні резинова основа амбушури не щільно прилягає до пластикового кільця-основи, але всередині все добре приклеїлось і дірок там немає, ну і шов можете зацінити), все встало на свої місця тож можна користуватись.
Єдине що якось не зміг зрозуміти як правильно ті амбушури одягати, бо завжди одне кріплення не застібається і я 10 хвилин його давлю з різних боків як дурень.
-
Radio Bay
Member
Гель, густіший та є час здвинути, також його застосовую. Для крутих задач такий, але він тече, але й затікає, що буває важливо, для звичайних простий зелений Nowax 3г, вже не пам'ятаю чого йогоnoth1ng_matters: ↑ 11.09.2025 16:32Взяв звичайний "супер клей", але не той шо рідкий, а такий трохи густий
Я сьогодні також бавився таким з іншої теми, тому одразу згадав все, включаючи відтирання рук Уайт-спірітом, бо не зробив перше, тому все робив у рукавичкахnoth1ng_matters: ↑ 11.09.2025 16:32і навіть руки відмив
Треба відоси погуглити, як амбухи на 599 знімають, я такі фінти завжди у Ютьюбі шукаю.
По фото, виглядає супер, рішення самому полагодити було правильне. Я взагалі вважав, що там повний капець амбуху
-
noth1ng_matters
Member
Коротше ось відос і тут чудово показана будова амбушури:
За відгук дякую - я старався максимально обережно все зробити.
Що скажете за заміну штатного кабеля на кастомний багатожильний з пострібленої міді? Я спочатку думав одразу замовити бо штатний 3 метри + перехідник на 3.5 це така нормальна бухта на столі, але потім згадав же що є схожий від іншої пари і поки сиджу з ним, але руки трохи чухаются шось)
P.S. Скачав Violator DM у флак форматі та Hozierа альбом, на вихідних хочу порівняти як воно в вухах та як буде на колонках, бо з того часу як придбав звукову та колонки я у нормальній якості нічого і не слухав, не було натхнення чогось.
- спойлер
За відгук дякую - я старався максимально обережно все зробити.
Що скажете за заміну штатного кабеля на кастомний багатожильний з пострібленої міді? Я спочатку думав одразу замовити бо штатний 3 метри + перехідник на 3.5 це така нормальна бухта на столі, але потім згадав же що є схожий від іншої пари і поки сиджу з ним, але руки трохи чухаются шось)
P.S. Скачав Violator DM у флак форматі та Hozierа альбом, на вихідних хочу порівняти як воно в вухах та як буде на колонках, бо з того часу як придбав звукову та колонки я у нормальній якості нічого і не слухав, не було натхнення чогось.
-
Radio Bay
Member
Може бути норм, але дешевы китайські кабелі то лотерея, треба до цього бути готовим. Питання ціни. Не усі кабелі однаково корисніnoth1ng_matters: ↑ 11.09.2025 22:28Що скажете за заміну штатного кабеля на кастомний багатожильний з пострібленої міді?
-
MSiAventador
Member
-
feniks_tm
Member
Та тільки ж FT1 обкатавMSiAventador: ↑ 12.09.2025 20:33 Зупиніть цю FiiO , вона залізла на галявину DALI !![]()
https://www.fiio.com/ft13
-
MSiAventador
Member
Та тільки ж FT1 обкатавfeniks_tm: ↑ 12.09.2025 20:47
- спойлер
MSiAventador: ↑ 12.09.2025 20:33 Зупиніть цю FiiO , вона залізла на галявину DALI !![]()
https://www.fiio.com/ft13
[/quote]
Підозріло схожі...
-
Radio Bay
Member
Купи гарну мідяху під свою довжину, я бавився з китайською посірибрянкою на 650, в мене у хламі досить валяется, вуха ріже.noth1ng_matters: ↑ 11.09.2025 22:28Що скажете за заміну штатного кабеля на кастомний багатожильний з пострібленої міді?
Візьми гарну мідяху.
!00% зміна інженерної командиMSiAventador: ↑ 12.09.2025 20:52Підозріло схожі...
-
noth1ng_matters
Member
Radio Bay я зовсім не шарю в цій темі, є бренди на які дивитись чи може замовити в когось можна щоб зробили? Здається бачив посилання в темах на олх де роблять кабелі кастомні різні, може це найкращий вибір зробити метровий просто гарний кабель на замовлення і все.
-
feniks_tm
Member
noth1ng_matters
OpenHeart на аліку наче непогані по відгукам. Продавець непогано йде на контакт, робить на замовлення що треба.
OpenHeart на аліку наче непогані по відгукам. Продавець непогано йде на контакт, робить на замовлення що треба.
-
Radio Bay
Member
Mogami, Canare, Fucurawa - гарні слова, будуть ідеї, кидай посилання сюди, подивимось. Головне, з дешевим "сріблом" не бався.noth1ng_matters: ↑ 13.09.2025 19:35Здається бачив посилання в темах на олх де роблять кабелі кастомні різні, може це найкращий вибір зробити метровий просто гарний кабель на замовлення і все
Назбирай 5 линків, можеш 10. Ідея проста - метровий дріт з гарно' міді. Джек Neuirik, на другому кінці, в вухах, то у тих, хто паяє треба питати або гуглити
-
Ochepatka
Member
Може хто підкаже провідні затички за 1-1.5к+- грн, основні критерії для них щоб звук був не плоский вище 50%+ гучності, і також щоб по відчуттям звук не йшов як із труби над головою.
-
noth1ng_matters
Member
На опенхарт я саме і дивився на аліку, ну якщо таке:
Також на олх знайшов тему з кабелями ручної роботи від Олексія з Дніпра, можливо краще до нього звернутись?
-
pelia
Member
Напевно трішки не той тред, але все ж. Потрібні tws вуха матері, щось не дуже дороге, але і не повний дешман, apt-x не цікаво, можливо цікавий шумодав, можливість комфортно лежати на боці на подушці і щоб батарейка нормально тримала.
Суть в чому: вітчим хропить дуже сильно і не дає матері спати, вона використовує навушники і вмикає щось на ютубі щоб заснути
Суть в чому: вітчим хропить дуже сильно і не дає матері спати, вона використовує навушники і вмикає щось на ютубі щоб заснути
-
Bender911
Member
pelia
Я би дивився в першу чергу на анатомічно зручне та мале. Типу цих бадсів Samsung: https://www.samsung.com/ua/audio-sound/ ... 00nzwasek/
Коли засинав з Airpods pro чи Sony WF-1000XM4, то вони все одно напрягали (через розмір чи форму) коли притискав їх головою до подушки.
Я би дивився в першу чергу на анатомічно зручне та мале. Типу цих бадсів Samsung: https://www.samsung.com/ua/audio-sound/ ... 00nzwasek/
Коли засинав з Airpods pro чи Sony WF-1000XM4, то вони все одно напрягали (через розмір чи форму) коли притискав їх головою до подушки.
-
Hotspur
Member
Truthear NOVA - такс народ
а хто що про них скаже а то пишуть дуже гарне 
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
є затички для гучних виробництв. думаю буде дешевше. навіть регулюєміpelia: ↑ 25.09.2025 10:51Суть в чому: вітчим хропить дуже сильно і не дає матері спати, вона використовує навушники і вмикає щось на ютубі щоб заснути
-
NST1983
Member
Хтось юзав Samsung Galaxy Buds3 Pro ?
Купив сірі на свою голову - копус помітно затирається... Но то ще такє.. головне що motorola edge 60 pro з ними туплять іноді на вулиці коли телефон в кармані. .. куди їх дівати - не знаю
Доречі, що за модель oppo enco x3s ? Ніде не можу знайти огляд на них
Купив сірі на свою голову - копус помітно затирається... Но то ще такє.. головне що motorola edge 60 pro з ними туплять іноді на вулиці коли телефон в кармані. .. куди їх дівати - не знаю
Доречі, що за модель oppo enco x3s ? Ніде не можу знайти огляд на них
-
Filabatya
Member
Radio Bay
550 чи 505, непродажні чесні інфлюенсер ютубщики кажуть що 550 кращі, мені чогось 505 більше подобаються на хай ендіщі мому
розсудіть Батя,якщо треба 600 і 300 ом в цю ціну, то кажіть, можливо цапина не за горами) 490 не потяну там так крок за кроком до 800 доходиться

550 чи 505, непродажні чесні інфлюенсер ютубщики кажуть що 550 кращі, мені чогось 505 більше подобаються на хай ендіщі мому
розсудіть Батя,якщо треба 600 і 300 ом в цю ціну, то кажіть, можливо цапина не за горами) 490 не потяну там так крок за кроком до 800 доходиться
- спойлер
-
Radio Bay
Member
На мій вух 505 більш прозорі, більш фактурна середина, краще, інтелігентніше відпрацьовують нюанси. От вокал на 505 переливається, як треба, на 550 звучить якби без динамічних хвиль, плоско. Мені 505 більш сподобались. Мало матеріалу, не встигаєш зачепитися на загальні картину, але тут за вокал можна. Це щоб пояснити, так то мені 505 одразу більше сподобались на перемиканні вокалу. На мене тут не у басі справа у сприйнятті, я на нього взагалі не звернув увагиFilabatya: ↑ 08.10.2025 01:38в 505 ніби більш повітряне звучання через те що басу менше і він не лізе в нижню середину