Выбор наушников

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Ответить
Автор
Member

Музика прекрасна в кожному стилі, треба просто вміти шукати і хотіти цього. Любий точний іструмент дорогий бо не має аналогів, чи то оптика чи якісний провід - це не мас маркет, халяви не буде :gigi:
tablestikus
Member

OldGoodGames: 07.07.2025 09:53
Filabatya: 06.07.2025 04:08 не зрозумів :weep:
я до того що це все дорогі понти,
обладняння типу коштовне, а на виході зазвичай дешевий треш що до музики
Звідки дровішки?
lewerlin
Member

OldGoodGames: 07.07.2025 09:53я до того що це все дорогі понти,
обладняння типу коштовне, а на виході зазвичай дешевий треш що до музики
Якісне - дороге, не означає, що дороге - якісне. В масмаркеті вистає дорогого лайна. І так як в нього кидають найбільше маркетингового ресурсу, недалекі люди, в масі купують його і звідси всі ці історії про "аудіофілію".
І навіть якщо ви купили такі справді гарні вуха, чи ЦАП, то все одно нічого не почуєте, якщо не буде розуміння, що грає тракт, а не девайс.
Manifestor
Junior

Замовив Батіси на Портативі. Психологічно тяжко за такі гроші купляти,але надіюсь я буду кайфувати.
Radio Bay
Member

OldGoodGames: 07.07.2025 09:53 на виході зазвичай дешевий треш що до музики
В мене дуже багато музики, в тому рахунку і нової, яку я до трешу ніяк не відношу і яка заслуговує гарної техніки
NN
Junior

Добрый вечер, порекомендуйте цап для fiio ft1
В пределах 2-3к грн
feniks_tm
Member

NN: 07.07.2025 23:03 Добрый вечер, порекомендуйте цап для fiio ft1
В пределах 2-3к грн
В профільну тему краще. Раніше озвученого свистка Jcally JM20 MAX має бути більш ніж достатньо. Я б ще порекомендував взяти кращий провід (3.5 to 2x3.5) замість стокового, якщо вас турбує його "мікрофонність", звісно.
DEVES
Member

feniks_tm: 07.07.2025 23:29 якщо вас турбує його "мікрофонність", звісно.
Whaaat? :spy:
feniks_tm
Member

DEVES: 07.07.2025 23:57
feniks_tm: 07.07.2025 23:29 якщо вас турбує його "мікрофонність", звісно.
Whaaat? :spy:
Стоковий кабель дубовий і в тканинному оплетенні, відповідно тертя по футболці чи іншому одягу передає порцію шуму. не знаю як воно у нашому аудіфільському слензі, але англійською "cable microphonics".
OldGoodGames
Member

Radio Bay: 07.07.2025 21:32
OldGoodGames: 07.07.2025 09:53 на виході зазвичай дешевий треш що до музики
В мене дуже багато музики, в тому рахунку і нової, яку я до трешу ніяк не відношу і яка заслуговує гарної техніки
значить Ви меломан я ні, я просто так мимокрокодил, подивився/послухав і пішов далі всповз :)
lewerlin
Member

OldGoodGames: 08.07.2025 16:52значить Ви меломан я ні, я просто так мимокрокодил, подивився/послухав і пішов далі всповз :)
Це все до першого прослуховування чогось нормального(адекватного музла на притомному тракті). Перевірено на колегах вже 100500 раз. ;)
Radio Bay
Member

OldGoodGames: 08.07.2025 16:52значить Ви меломан я ні, я просто так мимокрокодил, подивився/послухав і пішов далі всповз
На Коссах і не такі звички можна придбати :D

Відправлено через 31 хвилину 51 секунду:
OldGoodGames: 08.07.2025 16:52значить Ви меломан я ні
Спробуйте жити під музику :)
Прям зараз працюю під Barbara Morrison - Hit the Road Jack, кайф )
OldGoodGames
Member

lewerlin: 08.07.2025 17:30
OldGoodGames: 08.07.2025 16:52значить Ви меломан я ні, я просто так мимокрокодил, подивився/послухав і пішов далі всповз :)
Це все до першого прослуховування чогось нормального(адекватного музла на притомному тракті). Перевірено на колегах вже 100500 раз. ;)
Зараз не до музики, коли на нервах постійно через усе навколо, але...
Коли починаєш щось шукати "під настрій" і усі сили йдуть на пошуки, через перенасиченість вибору,
Далі навіть коли знайшов починаєш стрибати що ютуб підкине, далі йде втома вже через "стрибання" або mindworm бо нудно стає,
А так дуже рідко коли і настрій є і музика знаходиться під нього, зазвичай або дістаєш шось старе і ностальгуєш 100500 раз,
Або шукаєш шось нове, бо в мене занадто широкі музичні уподобання :)
спойлер
1. музика з совєтськіх мультфільмів/кіно :facepalm:
2. агата крісті (не кидайте тапками я усе і без Вас знаю про них, вони розпалися ще у 2010, я просто слухаю їх з 90х) ;)
3. гоп-классика також з 90х, prodigy, rammstein, orb, robert miles, deep forest... та інша попса окрім рєпу :D
3. OST з улюблених ігор :gamer:
4. chiptune, mod(track), 1bit(ay), 8bit, nes... :kbd:
5. psy, ambient, techno, ethno, minimal...
6. експерементальна, конкретна, нойз... :shuffle:
7. metal(instrumental - no vokal :super: )
8. classic, 20ті/30ті/40і :write:
загалом немає чогось основного усе "під настрій" B-)

Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Radio Bay: 08.07.2025 18:20
OldGoodGames: 08.07.2025 16:52значить Ви меломан я ні, я просто так мимокрокодил, подивився/послухав і пішов далі всповз
На Коссах і не такі звички можна придбати :D
Так, але коли музика "звучить" то вона звучить і на "умовних" коссах :)
Radio Bay: 08.07.2025 18:20
OldGoodGames: 08.07.2025 16:52значить Ви меломан я ні
Спробуйте жити під музику :)

Прям зараз працюю під Barbara Morrison - Hit the Road Jack, кайф
Коли є робота/настрій то все ок і жити хочеться :) , а коли немає дуче часто :shuffle: ?
Последний раз редактировалось OldGoodGames 09.07.2025 03:37, всего редактировалось 2 раза.
lewerlin
Member

OldGoodGames: 09.07.2025 03:31 psy, ambient, thechno, ethno, minimal...
спойлер
lewerlin
Member

Як в такому шакальному бітрейті слухати, то навіть Орфеуси не допоможуть. Тут навіть ютуб в порівнянні хайрезом здається.
спойлер
https://nyaa.si/view/1485613
Radio Bay
Member

OldGoodGames: 09.07.2025 03:34Коли є робота/настрій то все ок і жити хочеться
От музика дуже позитивно впливає на настрій і навіть тупіші задачі виконуються легко та весело.

З радіо слухаю Jazz Radio FromUA, чомусь непогано звучить, в перекладку з нашою музыкою, багато нового узнав з наших виконавців
Радіо плеєр RadioMaximus

Наприклад, зняття Гугл метрік в залежності від конфігурації сторінки, що я ненавиджу, але під Кріса Айзака та ЧатЖПТ замість калькулятора норм
Не час сумувати

Відправлено через 2 хвилини 50 секунд:
Jazz Radio UA мене взагалі дивує, 128, але чомусь кайфово, нонсенс
OldGoodGames
Member

lewerlin: 09.07.2025 05:15
Як в такому шакальному бітрейті слухати, то навіть Орфеуси не допоможуть. Тут навіть ютуб в порівнянні хайрезом здається.
спойлер
https://nyaa.si/view/1485613
мені ок, коли музика звучить і подобається то незалежно на чому ви її слухаєте і у якому бітрейті :)
Ostin
Member

Від того,
OldGoodGames: 10.07.2025 08:05на чому ви її слухаєте і у якому бітрейті
може залежати кінцева кількість емоцій від сеансу прослуховування. Але погоджуюсь, деяка частина людей ставиться до цього +\- байдуже. При цьому, навіть якщо їм влаштувати сеанс якісного прослуховування, вони схвально покивають головою, але вкладатись в звук не будуть. Це об'єктивний і реальний факт і нічого поганого в цьому немає. Бо, загалом, інші органи чуття теж зачасту обділені. Скажімо, ніс і запахи. Чи так багато людей приділяють цьому увагу? От особисто я дуже позитивно реагую на нюхові приємні подразники. Але чи вкладаюсь я у це якось серйозно? Аж ніяк, аби нічого ніде не "смерділо" і жити можна :rotate:

Відправлено через 6 хвилин 10 секунд:
Radio Bay: 09.07.2025 19:28чомусь кайфово, нонсенс
Та купа історій є в людей з гарним аудіофільським трактом, коли вони кайфують від якогось старого музичного центру в майстерні чи гаражі. Якщо підсумувати, то шалено дорогий звук у відношенні до емоцій таки переоцінений. З іншої сторони, зростання базової якості перетворення саме в технічному плані в бюджетному сегменті не може не радувати в загальному.
Radio Bay
Member

Ostin: 10.07.2025 08:28Якщо підсумувати, то шалено дорогий звук у відношенні до емоцій таки переоцінений
Повністю згоден, але звикаєш до певної моделі звуку

Відправлено через 32 хвилини 43 секунди:
А от Jazz Radio FromUA дійсно якось гарно звучить порівняно з іншими 128, м'якенько. Хтось може порівняти, цікаво
Для порівняння схоже https://www.radio.net/s/jazzradiojazzgroove
Ответить