Новини
Останні статті і огляди
Выбор монитора
-
Telcontar
Member
lefrin
а как у него с засветами?
-
L E V
Member
Добрый день, стоит ли обратить внимание на BenQ XL2720T 120hz ? 
-
Павло
Member
Вибачте за питання там дійсно є G sinc?lefrin:Я уже получил LG 27GL850 - за эти деньги это просто АГОНЬ) Но потестить сильно еще не удалось, ожидаю видяшку.
-
leif
Member
не найкрутіший варіант, але який-не який є: скейлер від 48 кадрів, в той час як на "повноцінних" g-sync — від 30, ліміт розсинхронізації теж може відрізнятись, якщо не помиляюсь.Павло:Вибачте за питання там дійсно є G sinc?
-
Telcontar
Member
Павло
там G-sync Compatible - це протестований nVidia варіант Freesync. який точно буде працювати на зелених картах.
Щось цей монітор почав зникати з магазинів, не витримав і оформив собі
там G-sync Compatible - це протестований nVidia варіант Freesync. який точно буде працювати на зелених картах.
-
gen0diy
Member
Ну так явно это ж небольшая партия с Польши или откуда-то оттуда.Telcontar:Павло
Мне уже доставили. Успел перед тем как вернуться на работу проверить на битые пиксели (не нашел) и на равномерность подсветки (не идеал).
-
Nouriel
Member
Telcontar
lefrin
а цена какая? а то в магазинах нигде нету
lefrin
-
Telcontar
Member
Nouriel
12222 грн, на момент замовлення залишалися у двох магазинах. Та й зараз є.
12222 грн, на момент замовлення залишалися у двох магазинах. Та й зараз є.
-
Nouriel
Member
Telcontar
ну цена сопоставима с Acer
-
lefrin
Member
Ну как для моего хлопского подхода - я их практически не заметил, но жду под него новую карту - сразу дам сюда отчет и фото, если не кто не опередит.Telcontar:lefrin
Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Модели Асер по сравнению с этой просто УГ - 270/271 вобще не о чем. 272 - уже куда не шло.Nouriel:Telcontar
Но ЛЖ надо будет хорошо поганять, и посмотреть статистику.
Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
Это офф моны ERC.gen0diy:Ну так явно это ж небольшая партия с Польши или откуда-то оттуда.Telcontar:Павло
Мне уже доставили. Успел перед тем как вернуться на работу проверить на битые пиксели (не нашел) и на равномерность подсветки (не идеал).
Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.Nouriel:Telcontar
lefrin
-
Xray999
Member
Я думаю це сірий ввоз з Польщі. Офіційна поставка в Україну ще лише має початися, на розетці лише очікується. І ціна буде десь на 20-30% вищою. В Росії теж тільки починають поставляти, так там поки ціна коло 50к руб.lefrin:12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.
-
Cirax
Member
Вероятность что он сломается за два года гарантии, думаю что минимальная.Xray999:Я думаю це сірий ввоз з Польщі. Офіційна поставка в Україну ще лише має початися, на розетці лише очікується. І ціна буде десь на 20-30% вищою. В Росії теж тільки починають поставляти, так там поки ціна коло 50к руб.lefrin:12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.
Серый, или офф особой роли не играет.
-
Inspiring
Member
Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
-
Xray999
Member
Згоден. Для мене теж важливо лише щоб він був працездатний та без явних дефектів при купівлі.Cirax:Вероятность что он сломается за два года гарантии, думаю что минимальная.
Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:
Ну якщо був в МОЙО, тоді так. Але цей монік реально більше і не повинен коштувати, це ж Лижа. Я зараз на оверах ру вже пару днів переписуюся із власником і він картинкою не особо задоволений, бо як і я має із чим порівнювати. У нього старенький Бенкью має набагато кращу картинку. Лижа вона і в Африці Лижа.Inspiring:Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
-
lefrin
Member
Це офф ERC, да і при чому тут Розетка взагалі (вона взагалі до завозу ніякого відношення не має).Xray999:Я думаю це сірий ввоз з Польщі. Офіційна поставка в Україну ще лише має початися, на розетці лише очікується. І ціна буде десь на 20-30% вищою. В Росії теж тільки починають поставляти, так там поки ціна коло 50к руб.lefrin:12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.
А Росії вміють нормально заробляти.
Отправлено спустя 52 секунды:
Можна лінк де вони там по 9000 грн? - або чи можете ви по такій ціні завезти до нас?Inspiring:Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
-
MOD.ANDREWS
Member
Где, ссылку пожалуйста?Inspiring:с Польши они по 9000грн
При чем здесь картинка, это игровой монитор,картинка второстепенна, здесь упор на отклик.На тн матрице еще хуже, но там время отклика еще ниже, и их производят и покупают.Xray999:старенький Бенкью має набагато кращу картинку
У меня делл с отличной картинкой, в шутерах шлейфы, поэтому тоже заглядываюсь на этот монитор.
-
lefrin
Member
Xray999:Згоден. Для мене теж важливо лише щоб він був працездатний та без явних дефектів при купівлі.Cirax:Вероятность что он сломается за два года гарантии, думаю что минимальная.
Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:Ну якщо був в МОЙО, тоді так. Але цей монік реально більше і не повинен коштувати, це ж Лижа. Я зараз на оверах ру вже пару днів переписуюся із власником і він картинкою не особо задоволений, бо як і я має із чим порівнювати. У нього старенький Бенкью має набагато кращу картинку. Лижа вона і в Африці Лижа.Inspiring:Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
Ну і до чого тут МОЙО - такий самий магазин як і Розетка, Телемарт і інші.
Він не коштує більше тільки тому що у них своя матриця. І доречі краща картинка це суб'єктивна думка кожного, і може на факті для інших дуже сильно відрізнятися. Наразі за ці гроші це топ мончік, ТУФ від Асуса нічим не відрізняється крім ціни. А якщо вже іти до топчика то і ціна виросте в х-разів.
Ви про Лижу наразі так само предвзято говорите як і деякі про 1080ті від паліт, а в кінці всі кажуть що це топчик.
Я порівнював 4 моніка 27* - Гігабайта Аурус, Туфа нового від Асуса і цю лижу (та Асер от вони гівно в цьому деапазоні точно) - ціна якість за Лижою. Але пройде час і буде точно ясно що до чого коли буде їх більше продано, і відгуки.
-
Xray999
Member
-
MOD.ANDREWS
Member
Xray999
https://pcsmart.ua/monitory/monitory_lg ... order=DESC
https://pcsmart.ua/monitory_lg_27gl850- ... nt=1457259
старый фуллхд мон дороже чем 2к
похоже на олх, поставка естественно завтра
Ну если серьезно, то это обычный байт на новые магазы
Завтра позвоню им если не забуду, потроллю
https://pcsmart.ua/monitory/monitory_lg ... order=DESC
https://pcsmart.ua/monitory_lg_27gl850- ... nt=1457259
старый фуллхд мон дороже чем 2к
Ну если серьезно, то это обычный байт на новые магазы
Завтра позвоню им если не забуду, потроллю
-
lefrin
Member
Ну не пишіть брєд, навели не понятно які магази у приклад, навіть не Польскі, може Поляки самі не вкурсі що в них таке є, офіційна ціна в США і ЕВРОПІ практично однакова від 480-500$
Про які 360$ взагалі мова?