Выбор монитора

Мониторы и другие устройства отображения информации
Відповісти
Автор
Повідомлення
Telcontar
Member

Повідомлення

lefrin
а как у него с засветами?
L E V
Member

Повідомлення

Добрый день, стоит ли обратить внимание на BenQ XL2720T 120hz ? :-/
Павло
Member

Повідомлення

lefrin:Я уже получил LG 27GL850 - за эти деньги это просто АГОНЬ) Но потестить сильно еще не удалось, ожидаю видяшку.
Вибачте за питання там дійсно є G sinc?
leif
Member

Повідомлення

Павло:Вибачте за питання там дійсно є G sinc?
не найкрутіший варіант, але який-не який є: скейлер від 48 кадрів, в той час як на "повноцінних" g-sync — від 30, ліміт розсинхронізації теж може відрізнятись, якщо не помиляюсь.
Telcontar
Member

Повідомлення

Павло
там G-sync Compatible - це протестований nVidia варіант Freesync. який точно буде працювати на зелених картах.
Щось цей монітор почав зникати з магазинів, не витримав і оформив собі :shuffle:
gen0diy
Member

Повідомлення

Telcontar:Павло
там G-sync Compatible - це протестований nVidia варіант Freesync. який точно буде працювати на зелених картах.
Щось цей монітор почав зникати з магазинів, не витримав і оформив собі :shuffle:
Ну так явно это ж небольшая партия с Польши или откуда-то оттуда.
Мне уже доставили. Успел перед тем как вернуться на работу проверить на битые пиксели (не нашел) и на равномерность подсветки (не идеал).
Nouriel
Member

Повідомлення

Telcontar
lefrin
а цена какая? а то в магазинах нигде нету
Telcontar
Member

Повідомлення

Nouriel
12222 грн, на момент замовлення залишалися у двох магазинах. Та й зараз є.
Nouriel
Member

Повідомлення

Telcontar
ну цена сопоставима с Acer
lefrin
Member

Повідомлення

Telcontar:lefrin
а как у него с засветами?
Ну как для моего хлопского подхода - я их практически не заметил, но жду под него новую карту - сразу дам сюда отчет и фото, если не кто не опередит.

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Nouriel:Telcontar
ну цена сопоставима с Acer
Модели Асер по сравнению с этой просто УГ - 270/271 вобще не о чем. 272 - уже куда не шло.
Но ЛЖ надо будет хорошо поганять, и посмотреть статистику.

Отправлено спустя 1 минуту 20 секунд:
gen0diy:
Telcontar:Павло
Ну так явно это ж небольшая партия с Польши или откуда-то оттуда.
Мне уже доставили. Успел перед тем как вернуться на работу проверить на битые пиксели (не нашел) и на равномерность подсветки (не идеал).
Это офф моны ERC.

Отправлено спустя 6 минут 57 секунд:
Nouriel:Telcontar
lefrin
а цена какая? а то в магазинах нигде нету
12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.
Xray999
Member

Повідомлення

lefrin:12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.
Я думаю це сірий ввоз з Польщі. Офіційна поставка в Україну ще лише має початися, на розетці лише очікується. І ціна буде десь на 20-30% вищою. В Росії теж тільки починають поставляти, так там поки ціна коло 50к руб.
Cirax
Member

Повідомлення

Xray999:
lefrin:12222 - еще есть на телемарте, в других местах вижу уже разобрали все что было.
Я думаю це сірий ввоз з Польщі. Офіційна поставка в Україну ще лише має початися, на розетці лише очікується. І ціна буде десь на 20-30% вищою. В Росії теж тільки починають поставляти, так там поки ціна коло 50к руб.
Вероятность что он сломается за два года гарантии, думаю что минимальная.
Серый, или офф особой роли не играет.
Inspiring
Member

Повідомлення

Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
Xray999
Member

Повідомлення

Cirax:Вероятность что он сломается за два года гарантии, думаю что минимальная.
Згоден. Для мене теж важливо лише щоб він був працездатний та без явних дефектів при купівлі.

Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:
Inspiring:Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
Ну якщо був в МОЙО, тоді так. Але цей монік реально більше і не повинен коштувати, це ж Лижа. Я зараз на оверах ру вже пару днів переписуюся із власником і він картинкою не особо задоволений, бо як і я має із чим порівнювати. У нього старенький Бенкью має набагато кращу картинку. Лижа вона і в Африці Лижа.
lefrin
Member

Повідомлення

Xray999:
Це офф ERC, да і при чому тут Розетка взагалі (вона взагалі до завозу ніякого відношення не має).
А Росії вміють нормально заробляти.

Отправлено спустя 52 секунды:
Inspiring:Какая Польша, с Польши они по 9000грн, в МОЙО был по 12222 значит я делаю вывод что это оф. розница для Украины
Можна лінк де вони там по 9000 грн? - або чи можете ви по такій ціні завезти до нас?
MOD.ANDREWS
Member

Повідомлення

Inspiring:с Польши они по 9000грн
Где, ссылку пожалуйста?
Xray999:старенький Бенкью має набагато кращу картинку
При чем здесь картинка, это игровой монитор,картинка второстепенна, здесь упор на отклик.На тн матрице еще хуже, но там время отклика еще ниже, и их производят и покупают.
У меня делл с отличной картинкой, в шутерах шлейфы, поэтому тоже заглядываюсь на этот монитор.
lefrin
Member

Повідомлення

Xray999:
Cirax:Вероятность что он сломается за два года гарантии, думаю что минимальная.
Згоден. Для мене теж важливо лише щоб він був працездатний та без явних дефектів при купівлі.

Отправлено спустя 4 минуты 17 секунд:
Ну якщо був в МОЙО, тоді так. Але цей монік реально більше і не повинен коштувати, це ж Лижа. Я зараз на оверах ру вже пару днів переписуюся із власником і він картинкою не особо задоволений, бо як і я має із чим порівнювати. У нього старенький Бенкью має набагато кращу картинку. Лижа вона і в Африці Лижа.

Ну і до чого тут МОЙО - такий самий магазин як і Розетка, Телемарт і інші.
Він не коштує більше тільки тому що у них своя матриця. І доречі краща картинка це суб'єктивна думка кожного, і може на факті для інших дуже сильно відрізнятися. Наразі за ці гроші це топ мончік, ТУФ від Асуса нічим не відрізняється крім ціни. А якщо вже іти до топчика то і ціна виросте в х-разів.
Ви про Лижу наразі так само предвзято говорите як і деякі про 1080ті від паліт, а в кінці всі кажуть що це топчик.

Я порівнював 4 моніка 27* - Гігабайта Аурус, Туфа нового від Асуса і цю лижу (та Асер от вони гівно в цьому деапазоні точно) - ціна якість за Лижою. Але пройде час і буде точно ясно що до чого коли буде їх більше продано, і відгуки.
Xray999
Member

Повідомлення

MOD.ANDREWS:
Inspiring:с Польши они по 9000грн
Где, ссылку пожалуйста?
спойлер
Зображення
Так що судячи із ціни, немає нічого дивного що картинка у нього не фонтан.
MOD.ANDREWS
Member

Повідомлення

Xray999
https://pcsmart.ua/monitory/monitory_lg ... order=DESC

https://pcsmart.ua/monitory_lg_27gl850- ... nt=1457259

старый фуллхд мон дороже чем 2к :lol: похоже на олх, поставка естественно завтра
Ну если серьезно, то это обычный байт на новые магазы
Завтра позвоню им если не забуду, потроллю :gigi:
lefrin
Member

Повідомлення

Xray999:
MOD.ANDREWS:
Где, ссылку пожалуйста?
спойлер
Зображення
Так що судячи із ціни, немає нічого дивного що картинка у нього не фонтан.
Ну не пишіть брєд, навели не понятно які магази у приклад, навіть не Польскі, може Поляки самі не вкурсі що в них таке є, офіційна ціна в США і ЕВРОПІ практично однакова від 480-500$ :learn:
Про які 360$ взагалі мова? :horror:
Відповісти