Новости
Последние статьи и обзоры
Странные вопросы и точные ответы
-
Феном Феномыч
Member
viperest1
Что то интересное. Я конечно в людей верю, может расчет забудут и опа - а мы не причем.
Что то интересное. Я конечно в людей верю, может расчет забудут и опа - а мы не причем.
-
viperest1
Member
Феном Феномыч
Просто дивно, дуже дивно. Знаю, що є спец засоби для прослухов., но годинник викор сімкарту від моб оператора і він відкрито є на руці, а не десь заховано в трусах. От завтра хочу піти і взнати на підставі чого. Но в свою чергу також хотів би знати чи є, чи нема такого, що не можна...
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
https://watchmybaby.in.ua/q50 ось такий годинник
Просто дивно, дуже дивно. Знаю, що є спец засоби для прослухов., но годинник викор сімкарту від моб оператора і він відкрито є на руці, а не десь заховано в трусах. От завтра хочу піти і взнати на підставі чого. Но в свою чергу також хотів би знати чи є, чи нема такого, що не можна...
Отправлено спустя 1 минуту 42 секунды:
https://watchmybaby.in.ua/q50 ось такий годинник
-
TheBlackFox
Member
viperest1
А ты что откровенно заявил, что это следящее устройство? Сказал бы что часы и всё.
А ты что откровенно заявил, что это следящее устройство? Сказал бы что часы и всё.
-
viperest1
Member
TheBlackFox
Ні я такого не говорив, просто прийшов по малогоі питаю - чому зняли годинник? А тут не можна і все...
Ні я такого не говорив, просто прийшов по малогоі питаю - чому зняли годинник? А тут не можна і все...
-
TheBlackFox
Member
viperest1
Так пускай объяснят что конкретно нельзя и почему, не могут объяснить - пускай не трогают, трогают пускай всасывают, обвиняй в воровстве, в том что заставили снять, тем причинили моральную травму ребёнку и т.д.
Но ты должен понимать, что это может закончится сменой садика - два раза подумай оно тебе надо или нет.
Так пускай объяснят что конкретно нельзя и почему, не могут объяснить - пускай не трогают, трогают пускай всасывают, обвиняй в воровстве, в том что заставили снять, тем причинили моральную травму ребёнку и т.д.
Но ты должен понимать, что это может закончится сменой садика - два раза подумай оно тебе надо или нет.
-
c0013r
Member
щоб ти не прийшов і не питав "хто зламав/поцупив? повертайте мої ххх доларів"viperest1:просто прийшов по малогоі питаю - чому зняли годинник?
-
viperest1
Member
c0013r
TheBlackFox
Ні тут все набагато простіше ( його практично поламати важко, там оригінально зроблено якраз на такий вік), очікують мабуть щоб чогось лишнього не почув...
TheBlackFox
Ні тут все набагато простіше ( його практично поламати важко, там оригінально зроблено якраз на такий вік), очікують мабуть щоб чогось лишнього не почув...
-
Феном Феномыч
Member
Тоже да. Можно нельзя сломать никому не известно. По крайней мере предупредить, претензий иметь не буду.c0013r:щоб ти не прийшов і не питав "хто зламав/поцупив? повертайте мої ххх доларів"
-
mumu
Member
малому табличку на шию з написом "вашу розмову може бути записано" почепили? 
-
c0013r
Member
діти завжди ломают, цуплять іграшки, або влаштовують сцени зі сльозами "хочу таке і зараз", то нащо такі проблеми закладу та іншим батькам?viperest1:його практично поламати важко
ПС: переймаєшся, що дитина втече з садка?
-
viperest1
Member
c0013r
просто цікаво чому малий коли є одна із виховательок(якраз та що сьогодні сказала йому годинник зняти),то мій малий навідріз не хоче йти в садок і прям лягає зранку по підлозі щоб я його не вів.А коли інша то немає проблем.
mumu

просто цікаво чому малий коли є одна із виховательок(якраз та що сьогодні сказала йому годинник зняти),то мій малий навідріз не хоче йти в садок і прям лягає зранку по підлозі щоб я його не вів.А коли інша то немає проблем.
mumu
-
Kostyan78
Member
[quote="viperest1"]
Моя малая тягает игрушку в садик, ну что нибудь мелкое, так игрушка остаётся в шкафчике или при входе в группу тумбочка , там все детки складывают свои игрушки, нигде ничего не прописано наверное, но нельзя и спорить тяжко
Моя малая тягает игрушку в садик, ну что нибудь мелкое, так игрушка остаётся в шкафчике или при входе в группу тумбочка , там все детки складывают свои игрушки, нигде ничего не прописано наверное, но нельзя и спорить тяжко
-
Volodimir
Member
Игрушки могут нанести травму детям, а отвечать за это воспитателям. Элементарно некачественная лопнувшая пластмасса, батарейки-таблетки т.п.
-
viperest1
Member
Був в директора( як старший син каже-нормальний і адекватний чувак
), годинник дитина може носити і я вправі знати що і як( я йому показав як на тел працює програма і які там функції). А от стосовно виховательок, то маю підозру, що на день закоханих якраз нині в них буде секс

-
Kostyan78
Member
По факту можно носить часы, нет приказ-закона с ограничительным списком, по закону, в реалии запрещают, не знаю всей вашей ситуации, тоже хотел ребенку прикупить, ну будете носить часы, но чую скоро вы услышите что ребенок помыл руки и случайно намочил часики и они перестали работать, это только один вариант, придется менять садик
-
viperest1
Member
Kostyan78
Садок міняти не буду, бо часу залишилось до початку червня ( дальше на все літо їдемо до моїх батьків), а потім вже до школи
Садок міняти не буду, бо часу залишилось до початку червня ( дальше на все літо їдемо до моїх батьків), а потім вже до школи
-
murzik
Member
В школі такі самі відбиті...
-
TheBlackFox
Member
murzik
В школе гораздо хуже.
В школе гораздо хуже.
-
viperest1