Ваше средство передвижения

Разговоры обо всем
Відповісти
Автор
Повідомлення
l-m
Member

Повідомлення

VolandInferno: 26.06.2025 00:23 11 маршрутка найкраща.
Моя повага, не попсовий маршрут :beer:
viperest1
Member

Повідомлення

Мої вітання . Власники Audi Q5 тут є ? Просто маю декілька запитань .
anatolikostis
Member

Повідомлення

viperest1
ваг-группа есть в телеге: думаю там помогут
viperest1
Member

Повідомлення

anatolikostis: 16.07.2025 21:40 viperest1
Привіт :beer:
А можна будь ласка повну назву цієї групи :shuffle: ?
Просто думаю , що на 20” дисках взимі тупо їздити . Хочу купити комплект 16” і резину на зиму Bridgestone Blizzak LM-005 255/45 R20 101T ( тип і марка така ж лише R16 ) . Для наших доріг взимку краще думаю з меншим діаметром диска , особливо на ями , які практично не видно :mad: :shuffle:
Filabatya
Member

Повідомлення

з заводу менше 17 нема, їх і ставте, для чого уродувати гарне авто :gigi:
одометр і спідометр відповідно будуть працювати неправильно, подивіться на 18 якщо в вас там не повна дупа
Vovchic_jrc
Advanced Member

Повідомлення

+1 за Blizzak.

На СX-5 відкатав один сезон на Bridgestone Blizzak DM-V3, а другий на Continental WinterContact TS 870. Обидві були 225/55 R19. Blizzak значно краще почувалась на снігу + була тихіша на трасі.
viperest1
Member

Повідомлення

Filabatya
Вона в мене дуже акуратно їздить, але от стосовно зими якось очканув і вирішив чим менший діаметр диску тим більше резини і менша можливість запороти до бардюру при паркуванні. Думаєте , що то буде уродство :gigi: ? , брати 17” і не грати собі мозок :shuffle: ? Бо просто не хочу тягнути «сову на глобус» і 20” залишу на літо коли все ок з дорогою . А на зиму хочу , щоб було максимально безпечно , бо і діти , і до :censoured: ів поруч теж повно.
Vovchic_jrc
Значить стосовно Blizzak не помилився :beer: B-) вважаю , що це буде оптимальний варіант , хоч і Контінентал теж Нормас :up: .
Filabatya
Member

Повідомлення

продати нафіг ті 20ті і взяти 2 пари 18тих і буде комфортно і зимою і літом. або мішелін кросс клаймат з такими зимами як в нас зараз і взагалі не перезуватися :up:
https://www.tyrereviews.com/ топовий сайт по шинам і однойменний канал на ютубі)
viperest1
Member

Повідомлення

Filabatya
:beer: Теж про таке думав :up:
mumu
Member

Повідомлення

якщо брати диски меншого діаметру, то краще покришки з більшим профілем ставити, зросте комфорт, на 45 профіль вже не захочеться повертатись. типу 235/60-65/r17, 235/55-60/r18
Scoffer
Member

Повідомлення

По шинному калькулятору звіряйте щоб діаметр колеса в зборі співпадав зі старими, і буде вам щастя.
Тільки цей, якщо, а точніше коли, повернуть техогляд, то будуть перевіряти щоб розмір колес співпадав з тим що на шильдику з допустимими заводом розмірами. Це прям прописано в регламенті техогляду.
ddO
Member

Повідомлення

viperest1
В ідеалі - почитате що рекомендує завод. Зараз навіть на більшості сайтів по продажам шин/дисків можна ввести дані свого авто і получити усі рекомендовані розміри. Я це до того, що якщо у Вас мінімальні 17" - то 16" можуть просто не встати - будуть задівати за гальмівні супорти.
Scoffer
Member

Повідомлення

ddO
На всіх більш-менш внятних машинах в районі дверей водія або кришці бардачка прикріплений шильдик з усіма заводськими варіантами колес для цієї машини.

Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Пишуть ще на кришці бензобака можуть бути.
viperest1
Member

Повідомлення

Дякую панове :beer: буду когось із своїх друзів прийти і подивитись, що там і як, бо моя жінка не від цього :gigi: і сама не розбереться. Вона навіть фотки поробити не хоче , щоб глянути, що там і як.. :(
Ще час є до зими :D
YumaX
Member

Повідомлення

Моя ластівка:
спойлер
IMG_20250517_142351_029_copy_3213x4284_1.jpg
IMG_20250517_142350_894_copy_960x540.jpg
:shuffle:
Qwerty1987
Member

Повідомлення

Рено логан 2010 1.4 газ/ бензин, ушатаный, покоцаный со всех сторон, 4 лысых зимних колеса, но главное есть гур, 2 стеклоподьемника и рабочий кондиционер :super:
Filabatya
Member

Повідомлення

Майже 30% по силам і моменту, головне щоб коробка витримала цю неймовірну потужність. Вийшло майже як задушений 2.0 диз але без гемору з егр)
Востаннє редагувалось 17.07.2025 14:22 користувачем Filabatya, всього редагувалось 4 разів.
YumaX
Member

Повідомлення

Filabatya: 17.07.2025 14:07головне щоб коробка витримала цю неймовірну потужність
Коробка на 300 номів
Filabatya
Member

Повідомлення

впритул)
anatolikostis
Member

Повідомлення

viperest1: 17.07.2025 00:21
anatolikostis: 16.07.2025 21:40 viperest1
Привіт :beer:
А можна будь ласка повну назву цієї групи :shuffle: ?
Просто думаю , що на 20” дисках взимі тупо їздити . Хочу купити комплект 16” і резину на зиму Bridgestone Blizzak LM-005 255/45 R20 101T ( тип і марка така ж лише R16 ) . Для наших доріг взимку краще думаю з меншим діаметром диска , особливо на ями , які практично не видно :mad: :shuffle:
@VAG_UA
Відповісти