Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Radio Bay
Member
А Fidelizer хтось юзає?
-
feson
Member
Думка має бути що діячі з микрософту все одно переплюнуть любі покращення - Fidelizer.Radio Bay: ↑ 10.10.2025 14:28 А Fidelizer хтось юзає?
Тобто - обробка цифрова звуку системи обнулить любий оптимізатор........
-
Radio Bay
Member
Мне мало цікавлять теоретичні думки, мене цікавить працює чи ні, а працює зашибись і без жодних додаткових вкладеньfeson: ↑ 12.10.2025 12:11Думка має бути що діячі з микрософту все одно переплюнуть любі покращення - Fidelizer.
Тобто - обробка цифрова звуку системи обнулить любий оптимізатор........
-
Hotspur
Member
Ще помітив цікаву штуку - FX-Audio DAC-X3PRO може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення. Дуже забавно. Зараз протестую скільки він по живленню USB бере
-
Radio Bay
Member
Різниця чутна? Без прослуховувань та фантазійHotspur: ↑ 13.10.2025 23:05може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення
-
Hotspur
Member
я зараз у вкладишах сиджу. різниці немає. треба буде Баери спробувати. споживання по живленню USB 0.065 АRadio Bay: ↑ 14.10.2025 00:42Різниця чутна? Без прослуховувань та фантазій
-
Radio Bay
Member
На колонках спробуй, відкритих звуком (мені) одразу зрозуміло
-
corruptedflesh
Member
Hotspur: ↑ 05.10.2025 15:27 Отримав апгрейджений FX-Audio DAC-X3PRO, все працює нормально. Дякую feson
ох уж це шензен-аудіо, без напілніка і приколів ніяк, зато амір одобряєHotspur: ↑ 13.10.2025 23:05 Ще помітив цікаву штуку - FX-Audio DAC-X3PRO може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення. Дуже забавно. Зараз протестую скільки він по живленню USB бере
----
народ, а ви стійки одразу свинцем заливаєте, чи спочатку слухаєте, а потім заливаєте? ну чи цементом на крайняк?
-
Radio Bay
Member
Дріб мисливський №6corruptedflesh: ↑ 14.10.2025 19:47народ, а ви стійки одразу свинцем заливаєте, чи спочатку слухаєте, а потім заливаєте? ну чи цементом на крайняк?
Засипати й усе
-
Hotspur
Member
in amir we trustcorruptedflesh: ↑ 14.10.2025 19:47ох уж це шензен-аудіо, без напілніка і приколів ніяк, зато амір одобряє
-
corruptedflesh
Member
засипати атмєна - пісок мокрийRadio Bay: ↑ 14.10.2025 19:56Дріб мисливський №6corruptedflesh: ↑ 14.10.2025 19:47народ, а ви стійки одразу свинцем заливаєте, чи спочатку слухаєте, а потім заливаєте? ну чи цементом на крайняк?
Засипати й усе
можу тільки бетоном залити
-
feson
Member
Другий USB у DAC-X3PRO - для того щоб підключати живлення (наприклад додаткову батарею) при користуванні від мобільного цифрового приладу.corruptedflesh: ↑ 14.10.2025 19:47Hotspur: ↑ 05.10.2025 15:27 Отримав апгрейджений FX-Audio DAC-X3PRO, все працює нормально. Дякую feson
ох уж це шензен-аудіо, без напілніка і приколів ніяк, зато амір одобряєHotspur: ↑ 13.10.2025 23:05 Ще помітив цікаву штуку - FX-Audio DAC-X3PRO може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення. Дуже забавно. Зараз протестую скільки він по живленню USB бере![]()
А с стаціонарного ПК - він повинен працювати з 1го USB. Там не треба багато ампер.....
-
Radio Bay
Member
-
Hotspur
Member
саме так і працюєfeson: ↑ 15.10.2025 18:58Другий USB у DAC-X3PRO - для того щоб підключати живлення (наприклад додаткову батарею) при користуванні від мобільного цифрового приладу.
А с стаціонарного ПК - він повинен працювати з 1го USB. Там не треба багато ампер.....
-
Radio Bay
Member
Щось мені здається, що йому окреме живлення нічого не змінить хоч йому RME DPS-2 став. Грає собі і грає
- А цацка у середині цікава
-
-
feson
Member
Ну для DAC-X3PRO - такий БП це занадто.......досить простого лінійного БП з стабілізацією напруги можна з тими що на фото 10 000 мкф......Radio Bay: ↑ 15.10.2025 20:49 Щось мені здається, що йому окреме живлення нічого не змінить хоч йому RME DPS-2 став. Грає собі і грає
- А цацка у середині цікава
![]()
DPS-2 - для техніки рівня трохи вище ніж мультимедія.......
Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Почути різницю між лінійним БП та DPS-2 - буде важко.....тракт повинен бути....потужний.....
Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Да і не факт що на потужному обладнанні різниця буде чутна вухами....які самі по собі.....нелінійні біологічні прилади....
Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Може осцілограф - той дасть побачити різницю між двома блоками живлення....але вухами.....це не почути....
-
Radio Bay
Member
Та то зрозуміло, там БЖ коштує, як, не шуткую, 20 DAC-X3PRO )feson: ↑ 17.10.2025 01:28Ну для DAC-X3PRO - такий БП це занадто
Взагалі цікаво чи у DAC-X3PRO можна щось змінити з БЖ. Я не про сенс, а про сам факт
Мої нелінійні прилади різницю між БЖ від мобіли, iFi iPower та iFi iPowerX на Jcat Femto відчувають без питань одразу. Прислуховуватися не треба, я взагалі не люблю прислуховуватися та шукати там щось, перемикати туди-сюди. ЛБЖ не хочу ставити з питань компактность, не хочу зайвих коробків та дротів, і так норм.feson: ↑ 17.10.2025 01:28Да і не факт що на потужному обладнанні різниця буде чутна вухами....які самі по собі.....нелінійні біологічні прилади...
Не впевнений, що трапиться вау. Так воткнув у розетку і усе. Треба знати міру.
-
Hotspur
Member
все можнаRadio Bay: ↑ 17.10.2025 02:00Взагалі цікаво чи у DAC-X3PRO можна щось змінити з БЖ. Я не про сенс, а про сам факт
-
Radio Bay
Member
Інша річ як реалізовано, але то Фесон у курсіHotspur: ↑ 17.10.2025 02:09Там же звичайний 5 V на вхід
Якщо є де взяти затести, купувати БЖ по ціні цапу або більше не має сенсу
-
feson
Member
Чесно кажучи у DAC-X3PRO я не дуже вдивлявся у систему живлення - бо мене засмутила нестабільна робота ASRC на моїй хоум 10win (може в мене погана збірка).Radio Bay: ↑ 17.10.2025 02:41Інша річ як реалізовано, але то Фесон у курсіHotspur: ↑ 17.10.2025 02:09Там же звичайний 5 V на вхід
Якщо є де взяти затести, купувати БЖ по ціні цапу або більше не має сенсу
Там по живленню стоять звичайні імпульсні перетворючачі з китаю - не щось там супер фірмове від TI наприклад.
Але свою фунцію вони виконують - якіхось там перешкод-тресків та щелчків від живлення я не почув.
На рівні осцілографу - я не дивився. Бо то звичайна китайська шняга по живленню - та чогось від неї очікувати - марно.
Буде чи ні користь від лінійного БП на DAC-X3PRO - важко сказати.
Якщо у Вас якісний БП з свіжими японськими електролітами 3300 мкф на виході 5В або материнська плата з TI стабом на борту для 5В то
мабудь різниці не буде зовсім чути.
Але якщо у Вас БП якесь ефективне імпульсне гімно типу 80 голд супер платина.....але по виходу DC-DC перетворювачів 5В стоять баночки
по 200мкф то лінійний БП буде можливо у нагоді......
Отправлено спустя 3 минуты 45 секунд:
Але знову ж таки - свіжі японські електроліти 3300 мкф не переможуть перешкоди від 24 фазного живлення CPU та GPU......так що можливо все ж таки лінійний БП - це добра справа у звучанні.
Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
Тобто у кожного свій варіант - треба спробувати лінійний БП слухати а потім робити висновки.......