Выбор звуковой карты

Звуковые карты, акустика, гарнитуры
Відповісти
Автор
Повідомлення
leshk
Junior

Повідомлення

В этой теме выбираем звуковые карты

Пофилософствовать на тему звука можно там

Флуд наказуем и преследуется по всей строгости правил
Востаннє редагувалось 02.06.2015 19:00 користувачем gehka3, всього редагувалось 2 разів.
Radio Bay
Member

Повідомлення

А Fidelizer хтось юзає?
feson
Member

Повідомлення

Radio Bay: 10.10.2025 14:28 А Fidelizer хтось юзає?
Думка має бути що діячі з микрософту все одно переплюнуть любі покращення - Fidelizer.
Тобто - обробка цифрова звуку системи обнулить любий оптимізатор........ :laugh:
Radio Bay
Member

Повідомлення

feson: 12.10.2025 12:11Думка має бути що діячі з микрософту все одно переплюнуть любі покращення - Fidelizer.
Тобто - обробка цифрова звуку системи обнулить любий оптимізатор........
Мне мало цікавлять теоретичні думки, мене цікавить працює чи ні, а працює зашибись і без жодних додаткових вкладень
Hotspur
Member

Повідомлення

Ще помітив цікаву штуку - FX-Audio DAC-X3PRO може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення. Дуже забавно. Зараз протестую скільки він по живленню USB бере
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 13.10.2025 23:05може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення
Різниця чутна? Без прослуховувань та фантазій
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.10.2025 00:42Різниця чутна? Без прослуховувань та фантазій
я зараз у вкладишах сиджу. різниці немає. треба буде Баери спробувати. споживання по живленню USB 0.065 А
Radio Bay
Member

Повідомлення

На колонках спробуй, відкритих звуком (мені) одразу зрозуміло
corruptedflesh
Member

Повідомлення

Hotspur: 05.10.2025 15:27 Отримав апгрейджений FX-Audio DAC-X3PRO, все працює нормально :gigi: . Дякую feson
Hotspur: 13.10.2025 23:05 Ще помітив цікаву штуку - FX-Audio DAC-X3PRO може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення. Дуже забавно. Зараз протестую скільки він по живленню USB бере
ох уж це шензен-аудіо, без напілніка і приколів ніяк, зато амір одобряє :gigi:

----

народ, а ви стійки одразу свинцем заливаєте, чи спочатку слухаєте, а потім заливаєте? ну чи цементом на крайняк?
Radio Bay
Member

Повідомлення

corruptedflesh: 14.10.2025 19:47народ, а ви стійки одразу свинцем заливаєте, чи спочатку слухаєте, а потім заливаєте? ну чи цементом на крайняк?
Дріб мисливський №6 :D

Засипати й усе
Hotspur
Member

Повідомлення

corruptedflesh: 14.10.2025 19:47ох уж це шензен-аудіо, без напілніка і приколів ніяк, зато амір одобряє
in amir we trust :rotate:
corruptedflesh
Member

Повідомлення

Radio Bay: 14.10.2025 19:56
corruptedflesh: 14.10.2025 19:47народ, а ви стійки одразу свинцем заливаєте, чи спочатку слухаєте, а потім заливаєте? ну чи цементом на крайняк?
Дріб мисливський №6 :D

Засипати й усе
засипати атмєна - пісок мокрий
можу тільки бетоном залити
feson
Member

Повідомлення

corruptedflesh: 14.10.2025 19:47
Hotspur: 05.10.2025 15:27 Отримав апгрейджений FX-Audio DAC-X3PRO, все працює нормально :gigi: . Дякую feson
Hotspur: 13.10.2025 23:05 Ще помітив цікаву штуку - FX-Audio DAC-X3PRO може працювати і від 1 USB без 2 який теоретично є живлення. Дуже забавно. Зараз протестую скільки він по живленню USB бере
ох уж це шензен-аудіо, без напілніка і приколів ніяк, зато амір одобряє :gigi:
Другий USB у DAC-X3PRO - для того щоб підключати живлення (наприклад додаткову батарею) при користуванні від мобільного цифрового приладу.
А с стаціонарного ПК - він повинен працювати з 1го USB. Там не треба багато ампер..... :)
Radio Bay
Member

Повідомлення

corruptedflesh: 15.10.2025 18:56засипати атмєна - пісок мокрий
Не зрозумів

Що за стійки?
Hotspur
Member

Повідомлення

feson: 15.10.2025 18:58Другий USB у DAC-X3PRO - для того щоб підключати живлення (наприклад додаткову батарею) при користуванні від мобільного цифрового приладу.
А с стаціонарного ПК - він повинен працювати з 1го USB. Там не треба багато ампер.....
саме так і працює :D я був здивований :D
Radio Bay
Member

Повідомлення

Щось мені здається, що йому окреме живлення нічого не змінить хоч йому RME DPS-2 став. Грає собі і грає

А цацка у середині цікава
Зображення
feson
Member

Повідомлення

Radio Bay: 15.10.2025 20:49 Щось мені здається, що йому окреме живлення нічого не змінить хоч йому RME DPS-2 став. Грає собі і грає
А цацка у середині цікава
Зображення
Ну для DAC-X3PRO - такий БП це занадто.......досить простого лінійного БП з стабілізацією напруги можна з тими що на фото 10 000 мкф...... :D
DPS-2 - для техніки рівня трохи вище ніж мультимедія....... :laugh:

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
Почути різницю між лінійним БП та DPS-2 - буде важко.....тракт повинен бути....потужний..... :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 57 секунд:
Да і не факт що на потужному обладнанні різниця буде чутна вухами....які самі по собі.....нелінійні біологічні прилади.... :super:

Отправлено спустя 1 минуту 4 секунды:
Може осцілограф - той дасть побачити різницю між двома блоками живлення....але вухами.....це не почути....
Radio Bay
Member

Повідомлення

feson: 17.10.2025 01:28Ну для DAC-X3PRO - такий БП це занадто
Та то зрозуміло, там БЖ коштує, як, не шуткую, 20 DAC-X3PRO )

Взагалі цікаво чи у DAC-X3PRO можна щось змінити з БЖ. Я не про сенс, а про сам факт
feson: 17.10.2025 01:28Да і не факт що на потужному обладнанні різниця буде чутна вухами....які самі по собі.....нелінійні біологічні прилади...
Мої нелінійні прилади різницю між БЖ від мобіли, iFi iPower та iFi iPowerX на Jcat Femto відчувають без питань одразу. Прислуховуватися не треба, я взагалі не люблю прислуховуватися та шукати там щось, перемикати туди-сюди. ЛБЖ не хочу ставити з питань компактность, не хочу зайвих коробків та дротів, і так норм.
Не впевнений, що трапиться вау. Так воткнув у розетку і усе. Треба знати міру.
Hotspur
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.10.2025 02:00Взагалі цікаво чи у DAC-X3PRO можна щось змінити з БЖ. Я не про сенс, а про сам факт
все можна :D . Там же звичайний 5 V на вхід :rotate:
Radio Bay
Member

Повідомлення

Hotspur: 17.10.2025 02:09Там же звичайний 5 V на вхід
Інша річ як реалізовано, але то Фесон у курсі
Якщо є де взяти затести, купувати БЖ по ціні цапу або більше не має сенсу
feson
Member

Повідомлення

Radio Bay: 17.10.2025 02:41
Hotspur: 17.10.2025 02:09Там же звичайний 5 V на вхід
Інша річ як реалізовано, але то Фесон у курсі
Якщо є де взяти затести, купувати БЖ по ціні цапу або більше не має сенсу
Чесно кажучи у DAC-X3PRO я не дуже вдивлявся у систему живлення - бо мене засмутила нестабільна робота ASRC на моїй хоум 10win (може в мене погана збірка).

Там по живленню стоять звичайні імпульсні перетворючачі з китаю - не щось там супер фірмове від TI наприклад.
Але свою фунцію вони виконують - якіхось там перешкод-тресків та щелчків від живлення я не почув.
На рівні осцілографу - я не дивився. Бо то звичайна китайська шняга по живленню - та чогось від неї очікувати - марно.

Буде чи ні користь від лінійного БП на DAC-X3PRO - важко сказати.
Якщо у Вас якісний БП з свіжими японськими електролітами 3300 мкф на виході 5В або материнська плата з TI стабом на борту для 5В то
мабудь різниці не буде зовсім чути.

Але якщо у Вас БП якесь ефективне імпульсне гімно типу 80 голд супер платина.....але по виходу DC-DC перетворювачів 5В стоять баночки
по 200мкф то лінійний БП буде можливо у нагоді...... :laugh:

Отправлено спустя 3 минуты 45 секунд:
Але знову ж таки - свіжі японські електроліти 3300 мкф не переможуть перешкоди від 24 фазного живлення CPU та GPU......так що можливо все ж таки лінійний БП - це добра справа у звучанні.

Отправлено спустя 2 минуты 45 секунд:
Тобто у кожного свій варіант - треба спробувати лінійний БП слухати а потім робити висновки.......
Відповісти