Геральт, коли один каже, що в гріє проблеми, а є й хороші сторони, а інший каже, що все погано, суцільне лайно, то доволі очевидно яка із цих думок адекватніша і здоровіша на голову. Без спекуляцій про "суб'єктивні смаки". Вишукувати з лупою проблеми у кожному аспекті гри можна (якщо більше нема чим зайнятися). Я можу знайти лайняні фрагменти графіки у Відьмаку 3, скажімо, знайти там слабкі місця в геймплеї і геймдизайні, згадати про крінжову синхронізацію озвучки та інші баги. Але для цього треба встановлювати гру і сидіти вбивати на це час. Хтось адекватний буде таким займатися? Тому й раджу йти в стім і на Ютуб і порівнювати з тими, хто це вже зробив.
Чудовому рушію потрібен текстурпак, щоб ти не качав ці гігабайти даремно, якщо в тебе система заслабка. Вдруге повторюю. Ну, і я не здивований, що ти обісрав і ці текстури, очікувано.
На цьому джвижку мало що випускають, бо його мало хто освоює, мало спеціалістів. Легше освоїти UE, роблячи графічно однотипні ігри.
Ти справді не розумієш чому з живим безшовним світом і добовим розпорядком життя важче зробити оптимізовану графонисту гру, аніж напівмертві світи Юбісофт? Розподілення ресурсів називається. Якби ККД була лінійною, або з напівмертвим світом аля Юбісофт, вони б дозволили собі значно крутішу графіку без втрати продуктивності. Хоча вона і так одна із найграфонистіших ігор своєї епохи.
Ну й знайди вже мені ліпшу графіку природи чи болота й землі, чи обладунків, на момент 2018 року, а то тільки в недоліки тикаєш.
Я не вводжу людей в оману. Всім і без мене відомо, що в ККД специфічна бойовка, яка радше не зайде, аніж зайде. Все інше там в повному або частковому порядку, без хворих додовбів в стилі "там текстурка не дотягнула, тому графіка гівно".
Новости
Последние статьи и обзоры
Продажі Kingdom Come: Deliverance II сягнули шести мільйонів копій, гра отримала знижку 60%
-
AlexWest
Member
-
Геральт
Member
AlexWest
Текстур пак додали місяць після релізу. Якби розробник так переживав про швидкість мого провайдера, то додав би на релізі. А так просто випустили сире і допилювали. І цей пак не особливо грі допоміг. Ютуб псує картинку стисненням. З пробудженням. Якби я наробив скрінів з ютубу, то там було б ще гірше. Графіка В3 станом на 2015 була гарна, зараз їй ні текстур паки ні промені не допоможуть. А от В4 буде вже на рівні. UE з чіткими деталізованими текстурами, гарним освітленням, а не оце от усе.
Отой "живий" світ так само заскриптований як і "неживий" (знову з пробудженням). Болванчиків з натовпу бандитів можна висмикувати по одному, наприклад. Бо решта доходить до невидимої межі і повертається. Скрипти - це проц, а не карта (обробляються за межами екрану). Відповідно з графікою мають мало спільного. 'розпорядок заради розпорядку" це круто, але якщо болванчик ходить по маршруту по графіку то воно нічим не краще походеньок по тому ж маршруту без графіку. В Horizon можна було натравити одних ботів на інших (в елекс, до речі, також). В KCD в мене такий фокус не вийшов ні разу. Бо в них "приймач обмеженого радіусу дії" і коли вони "втрачають зв'язок з базою", то просто розвертаються.
Природа/шмот/земля - асасіни. Природа/земля - FC5, RDR2. Багно - Exodus, RDR2.
Та там нічого не в порядку (пейзажі хіба що гарні). Інтерфейс/QoL/графіка/фізика/прокачка/бойовка/мініігри...ну от жодного аспекту. І бойовка там не специфічна, а крива на всю голову.
зі. Від тебе жодного скріншоту з "правильними налаштуваннями на правильній карті" я так і не побачив. Хіба що посилання на текстур пак. Соромишся, чи що?
Текстур пак додали місяць після релізу. Якби розробник так переживав про швидкість мого провайдера, то додав би на релізі. А так просто випустили сире і допилювали. І цей пак не особливо грі допоміг. Ютуб псує картинку стисненням. З пробудженням. Якби я наробив скрінів з ютубу, то там було б ще гірше. Графіка В3 станом на 2015 була гарна, зараз їй ні текстур паки ні промені не допоможуть. А от В4 буде вже на рівні. UE з чіткими деталізованими текстурами, гарним освітленням, а не оце от усе.
Отой "живий" світ так само заскриптований як і "неживий" (знову з пробудженням). Болванчиків з натовпу бандитів можна висмикувати по одному, наприклад. Бо решта доходить до невидимої межі і повертається. Скрипти - це проц, а не карта (обробляються за межами екрану). Відповідно з графікою мають мало спільного. 'розпорядок заради розпорядку" це круто, але якщо болванчик ходить по маршруту по графіку то воно нічим не краще походеньок по тому ж маршруту без графіку. В Horizon можна було натравити одних ботів на інших (в елекс, до речі, також). В KCD в мене такий фокус не вийшов ні разу. Бо в них "приймач обмеженого радіусу дії" і коли вони "втрачають зв'язок з базою", то просто розвертаються.
Природа/шмот/земля - асасіни. Природа/земля - FC5, RDR2. Багно - Exodus, RDR2.
Та там нічого не в порядку (пейзажі хіба що гарні). Інтерфейс/QoL/графіка/фізика/прокачка/бойовка/мініігри...ну от жодного аспекту. І бойовка там не специфічна, а крива на всю голову.
зі. Від тебе жодного скріншоту з "правильними налаштуваннями на правильній карті" я так і не побачив. Хіба що посилання на текстур пак. Соромишся, чи що?
-
AlexWest
Member
Геральт, кажуть, любов і ненависть - дві сторони однієї медалі. Мені цікаво на якому етапі любові ти так зненавидів цю гру і за що саме, якщо не секрет. Бо оці всі придирки вже якось і несерйозно звучать, як пил в очі.
Отправлено спустя 4 минуты 18 секунд:
Бо в мене є знайомий, який обожнював Death Stranding, але зненавидів другу частину за те, що йому дещо заспойлерили. Інший знайомий зненавидів Alien: Isolation, бо заруїнив собі сейви на десяток годин проходження. Всюди є конкретна психотравма, як причина )
Отправлено спустя 4 минуты 18 секунд:
Бо в мене є знайомий, який обожнював Death Stranding, але зненавидів другу частину за те, що йому дещо заспойлерили. Інший знайомий зненавидів Alien: Isolation, бо заруїнив собі сейви на десяток годин проходження. Всюди є конкретна психотравма, як причина )
-
Геральт
Member
AlexWest
Та я ніколи її і не любив. І грати не хотів. Але ж потім почали б "а як ти можеш критикувати, якщо не грав". От я і пройшов першу (на харді) і трохи побігав в 2 (нормал і хард). Думка замість змінитись, лише підтвердилась.
DS/DS2 така сама туфта. Гарні краєвиди/катсцени/аудіо(в першій) і на тому все. Ігролад нудний
Та я ніколи її і не любив. І грати не хотів. Але ж потім почали б "а як ти можеш критикувати, якщо не грав". От я і пройшов першу (на харді) і трохи побігав в 2 (нормал і хард). Думка замість змінитись, лише підтвердилась.
DS/DS2 така сама туфта. Гарні краєвиди/катсцени/аудіо(в першій) і на тому все. Ігролад нудний
-
Kypatop01
Member
mertvei
Значит не ваше.
У самого експедиция 33 забрала почти 180 часов, а вот KCD даже желания запускать нет...
Значит не ваше.
У самого експедиция 33 забрала почти 180 часов, а вот KCD даже желания запускать нет...