Ну суто зі сторони співчуття. Я вважаю, що гроші не повинні ділити людей на достойних і недостойних, ось і все.Alligator: ↑ 25.06.2026 12:12А мобілізований за пайку макарон, а померлі друзі на війні? А до чого це все у топіку про американську гру з штаб квартирою у Англії?Shepard1985: ↑ 25.06.2026 12:08
А воїн-інвалід АТО, якому 40 років і він має пенсію у 5000 грн... Мова ж йде суто про співчуття) І варто думати на майбутнє. Колись ми теж станемо пенсіонерами, якщо доживемо:)
Новини
Останні статті і огляди
Оголошено ціни на Grand Theft Auto VI: $80 за звичайну версію та $100 за Ultimate Edition
-
Shepard1985
Member
-
MVE
Member
Shepard1985
Ну тут один вихід - знижки і торент.
Ну тут один вихід - знижки і торент.
-
Alligator
Member
З останнім ви праві, річ суто у світосприйняті, чомусь для Европы 100 баксів за день аренди будинку і аренда яхти для прогулянки по океану це середній клас, а у нас 100 баксів на гру тільки дитина депутата може дозволитиShepard1985: ↑ 25.06.2026 12:12Тобто воїни- АТО, якому відірвало ногу, який є інвалідом, який має пенсію 5000 грн. не заслужив пограти у ГТА 6 згідно вашої логіки, а син корумпованого депутата, чи бізнесмена, він має на це право, на цей привілей?
Ну тут річ суто у світосприйняті, а не в іншому.
P.S. Ампутація однієї ноги вище коліна - 2 група інвалідності, мінімальні гарантовані виплати у 2026 році II групи — 15 494 грн, звісно воно не з'явиться якщо не піти к юристу, зробити звернення до суду та отримати індексацію.
-
Shepard1985
Member
Та мені взагалі пофіг на ГТА 6) Я грав лише у 5 частину, яку я придбав у Стім. У мене у Стімі десь 250 ігор, яких мені вистачає. Я їх купував навіть у 2000-х. Мене турбує тенденція. Корпорації на мій погляд ведуть себе зверхньо по відношенню до нас споживачів. Подивіться, що відбувається у світі? Не встиг закінчитися майнінгбум, то зараз вже нові афери зі штучним інтелектом, з цінами на пам'ять, залізо і т.д.. Це якийсь абсурд. Якщо 5 років тому ми платили за залізо 500 баксів, то сьогодні ми вже платимо в тричі більше. Я розумію, що є якась інфляція, але ж це вже за межами розумного. Боротися проти цього мабуть якось можна було, колись, але на сьогодні на мій погляд немає жодних механізмів і навіть споживачі, як останні ідіоти голосують за все підряд своїми гаманцями. Ось про що я.MVE: ↑ 25.06.2026 12:10 Shepard1985
Та пограєш ти в ту ГТА. Тут проблема не в тому випустять чи ні, а коли її зламають, бо захист там буде небачений.
Відправлено через 3 хвилини 41 секунду:
Навіть у Європі, повірте, 100 баксів за гру-це дофіга. Звичайно там інші реалії, але люди там теж мушуть затягувати паски, аби дозволити собі щось зайве. Я це знаю, бо сам більше 10 років працюю закордоном.Alligator: ↑ 25.06.2026 12:20З останнім ви праві, річ суто у світосприйняті, чомусь для Европы 100 баксів за день аренди будинку і аренда яхти для прогулянки по океану це середній клас, а у нас 100 баксів на гру тільки дитина депутата може дозволитиShepard1985: ↑ 25.06.2026 12:12Тобто воїни- АТО, якому відірвало ногу, який є інвалідом, який має пенсію 5000 грн. не заслужив пограти у ГТА 6 згідно вашої логіки, а син корумпованого депутата, чи бізнесмена, він має на це право, на цей привілей?
Ну тут річ суто у світосприйняті, а не в іншому.![]()
P.S. Ампутація однієї ноги вище коліна - 2 група інвалідності, мінімальні гарантовані виплати у 2026 році II групи — 15 494 грн, звісно воно не з'явиться якщо не піти к юристу, зробити звернення до суду та отримати індексацію.
-
kairo
Member
-
Shepard1985
Member
Я проти піратства. Знижки - так! Але дивіться-регіональні ціни, вони якби теж несправедливі.
Ну наприклад, Сайлент Хілл новий, який тільки вийде, здається в нас 2150, це приблизно 50 баксів, а в Європі, чи США 70, чи 80. Але середня ЗП в нас і там різниця в рази. Тобто дякую і на цьому, але могло би бути і менше) Це не для мене особисто, я якщо захочу, то куплю собі і за 80, але інших шкода.
-
Ostin
Member
Це свідчить лише про одне - в людей стало багато непотрібних грошейShepard1985: ↑ 25.06.2026 12:22споживачі, як останні ідіоти голосують за все підряд своїми гаманцями
А якщо копнути глибше, то проблема в тому, що прірва між нормальним життям (я володію майном у вигляді нерухомості та рухомості і маю сім'ю) і економічним рабством (я все життя орендую, бо назбирати на хату не маю можливості навіть років за 20) аномально збільшується. Це, в свою чергу, призводить до того, що знаходячись в цьому проміжку між базовими потребами і нормальним життям, багато людей зневірюються навіть в теоретичній можливості його досягнення. І це вивільняє купу коштів, які можна було б заощадити, на всіляку фіговину типу відеокартки за тисячу чи гта за сотку.
Парадоксально, якщо люди мають можливість дійсно заощаджувати і йти до своєї мети, дурнуваті покупки нового айфона чи нового ноута кратно зменшуються, бо людина розуміє, що робить. А це дає відчуття контролю. На відміну від "повідкаладаю трохи грошей протягом року і комп оновлю ".
-
Shepard1985
Member
Згоден.Ostin: ↑ 25.06.2026 12:31Це свідчить лише про одне - в людей стало багато непотрібних грошейShepard1985: ↑ 25.06.2026 12:22споживачі, як останні ідіоти голосують за все підряд своїми гаманцями![]()
А якщо копнути глибше, то проблема в тому, що прірва між нормальним життям (я володію майном у вигляді нерухомості та рухомості і маю сім'ю) і економічним рабством (я все життя орендую, бо назбирати на хату не маю можливості навіть років за 20) аномально збільшується. Це, в свою чергу, призводить до того, що знаходячись в цьому проміжку між базовими потребами і нормальним життям, багато людей зневірюються навіть в теоретичній можливості його досягнення. І це вивільняє купу коштів, які можна було б заощадити, на всіляку фіговину типу відеокартки за тисячу чи гта за сотку.
Парадоксально, якщо люди мають можливість дійсно заощаджувати і йти до своєї мети, дурнуваті покупки нового айфона чи нового ноута кратно зменшуються, бо людина розуміє, що робить. А це дає відчуття контролю. На відміну від "повідкаладаю трохи грошей протягом року і комп оновлю ".
-
Alligator
Member
А я в Україні, у області яка часткова все ще окупована і мене тригирять такі люди які 10 років як закордоном но все прекрасно знають на дану секунду, бо буквально приходиться ходити по інститутам та за руку приводити на роботу людей даючи їм бронь, соціальні гарантії, біля 1к баксів ЗП, офіцерські звання і молитись, щоб через тиждень вони не звільнились.Shepard1985: ↑ 25.06.2026 12:25Навіть у Європі, повірте, 100 баксів за гру-це дофіга. Звичайно там інші реалії, але люди там теж мушуть затягувати паски, аби дозволити собі щось зайве. Я це знаю, бо сам більше 10 років працюю закордоном.
-
Filabatya
Member
Ostin
Тому в когось дача логан і хата за містом, а в когось айфон останній, ауді а6 і орендоване житло) Найсмішніше дивитися на людей які виграли в лотерею, або дітей багачів, які успаткували великі статки за раз)
Тому в когось дача логан і хата за містом, а в когось айфон останній, ауді а6 і орендоване житло) Найсмішніше дивитися на людей які виграли в лотерею, або дітей багачів, які успаткували великі статки за раз)
-
Shepard1985
Member
А в когось орендована квартира...Filabatya: ↑ 25.06.2026 12:36 Ostin
Я не про те і не про тих.
Відправлено через 2 хвилини 6 секунд:
Ну вибачайте, але за 1320 грн у 2016 році працюючи на ДП головним економістом працювати було неможливо. Ще якісь претензії?Alligator: ↑ 25.06.2026 12:35А я в Україні, у області яка часткова все ще окупована і мене тригирять такі люди які 10 років як закордоном но все прекрасно знають на дану секунду, бо буквально приходиться ходити по інститутам та за руку приводити на роботу людей даючи їм бронь, соціальні гарантії, біля 1к баксів ЗП, офіцерські звання і молитись, щоб через тиждень вони не звільнились.Shepard1985: ↑ 25.06.2026 12:25Навіть у Європі, повірте, 100 баксів за гру-це дофіга. Звичайно там інші реалії, але люди там теж мушуть затягувати паски, аби дозволити собі щось зайве. Я це знаю, бо сам більше 10 років працюю закордоном.
Людей треба цінувати завжди, а не лише тоді, коли вони потрібні.
-
kairo
Member
Shepard1985: ↑ 25.06.2026 13:33Ну вибачайте, але за 1320 грн у 2016 році працюючи на ДП головним економістом працювати було неможливо. Ще якісь претензії?
- спойлер
- Так навіщо було працювати за 1320 грн? Я працював на $3К в Україні.
Востаннє редагувалось 25.06.2026 14:00 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
byaka
Member
А что вас дивує? Borderlands 4 Super Deluxe Edition -130$
-
Shaolin_Style
Member
а где гарантия что тогда вообще будет пенсия? скорее всего сколько накопите, столько у вас (у нас) пенсия и будет. Учитывая сколько в стране осталось людей которые будут платить в пенсионный фонд через 15-20 лет, скорее всего правительство очень скоро проведет пенсионную реформу или вообще откажется от солидарной модели.Shepard1985: ↑ 25.06.2026 12:08
А воїн-інвалід АТО, якому 40 років і він має пенсію у 5000 грн... Мова ж йде суто про співчуття) І варто думати на майбутнє. Колись ми теж станемо пенсіонерами, якщо доживемо:)
-
Shepard1985
Member
Працював, бо хотів вдома лишатися, на своїй рідній землі і працювати на благо своєї країни. Те, що ви працювали за 3 тисячі доларів не означає абсолютно нічого і до чого це було сказано знаєте хіба що ви.kairo: ↑ 25.06.2026 13:38Так навіщо було працювати за 1320 грн? Я працював на $3К в Україні.Shepard1985: ↑ 25.06.2026 13:33Ну вибачайте, але за 1320 грн у 2016 році працюючи на ДП головним економістом працювати було неможливо. Ще якісь претензії?
-
Shaolin_Style
Member
литерали "Если у них нет хлеба, пусть едят пирожные!"
-
Shepard1985
Member
Гарантій ні на що немає. Єдина гарантія це те, що Хуанг і подібні йому поци будуть ходити у золотих куртках, з золотими цепурами, на кожному пальці по 10 золотих колець і ходити вони будуть на своїх золотих яхтах) Ну а ви спробуйте зібрати серед цих пірань якісь крохи, якщо вам це вдасться;)Shaolin_Style: ↑ 25.06.2026 13:40а где гарантия что тогда вообще будет пенсия? скорее всего сколько накопите, столько у вас (у нас) пенсия и будет. Учитывая сколько в стране осталось людей которые будут платить в пенсионный фонд через 15-20 лет, скорее всего правительство очень скоро проведет пенсионную реформу или вообще откажется от солидарной модели.Shepard1985: ↑ 25.06.2026 12:08
Відправлено через 2 хвилини 19 секунд:
Щось типу того) Якісь люди обдолбані - не розуміють, що не все міряється грошима. Ось з таких потім виростають Міндічі, або вже виросли:)
-
kairo
Member
Офтоп
- спойлер
- Тут половина форума, це айтішніки, які завжди заробляли в тисячах доларів. Я заробляв не в Айті. Можна в Україні заробляти, якщо є бажання. 1320 грн, це взагалі мінімалка, який ще головний економіст. В мене товариш в ті роки заробляв десь 500 баксів інженером на ДП.
Востаннє редагувалось 25.06.2026 13:57 користувачем kairo, всього редагувалось 1 раз.
-
zuk
Member
так а что там стоит 80уёв? унылый сюжет на 3 часа под латинские мотивы? ностальгия по временам vc? так зумерки максимум, что играли это са дефинитивный на мобилках
как бы после са уже не та гта - 4 на серьёзных щах пытается в драму, но при этом куча недоразвитых персонажей и роялей в кустах, в 5 вообще уныло-заунывно настолько, что сюжетка только с появлением стива огга что-то показывает
просто хайп, а по факту проходняк получится оверпрайснутый
как бы после са уже не та гта - 4 на серьёзных щах пытается в драму, но при этом куча недоразвитых персонажей и роялей в кустах, в 5 вообще уныло-заунывно настолько, что сюжетка только с появлением стива огга что-то показывает
просто хайп, а по факту проходняк получится оверпрайснутый
-
kairo
Member
Shepard1985: ↑ 25.06.2026 13:52 Щось типу того) Якісь люди обдолбані - не розуміють, що не все міряється грошима. Ось з таких потім виростають Міндічі, або вже виросли:)
- спойлер
- Міндічі якраз виростають їх тих, хто певен, що їм усі винні. Я свої гроші чесною роботою заробив.
Shepard1985: ↑ 25.06.2026 13:45 Працював, бо хотів вдома лишатися, на своїй рідній землі і працювати на благо своєї країни. Те, що ви працювали за 3 тисячі доларів не означає абсолютно нічого і до чого це було сказано знаєте хіба що ви.
- спойлер
- Я вдома, на рідній землі. Працюю на благо своєї країни, а не розповідаю про Міндічєй невідомо звідки.