там роз'єм з відростком, виробник дозволяє більше 150Вт по ньому пускати, зазвичай карти з 2 роз'ємами спроживають більше 150Вт, так що свою авторитенту думку з цього приводу можете залишити при собіdext: ↑ 03.03.2026 17:21для єдиного(?) роз'єму на <150W це не має практичного значення, зазвичай карти з 1x8pin споживають значно менше 150Woversteve: ↑ 26.02.2026 12:30 і шо? нормальний бж з нормальним 8пін живленням, адекватних аргументів на противагу у вас немає![]()
це не новий стандарт, в силовій частині там нічого не змінилося, апгрейд для перестраховки, так би мовитиdext: ↑ 03.03.2026 17:21елементарно: навіщо випускати "новий" стандарт 12pin, якщо "старий" 12pin не гірший за 8pin? питання знову риторичнезнову ж таки я не бачу ваших аргументів![]()
відвал пайки це об'єктивна реальність, навіть ціле відео від ГН було про це, і ІгорсЛаб також статейку писав, на яку ви до речі тут вже посилалисяdext: ↑ 03.03.2026 17:21пайка не відвалюється за відсутності руху/механікі, поступово погіршується опір конекторів, і був наведений приклад підвищення падіння напруги / деградації конекторівотже є приклад відвалу пайки у перехіднику і його заміна (перехідника, не кабеля), приклад деградації роз'єму ви не навели![]()
"відвал пайки" це ваша нова мантра на неочікувану (ні) деградацію конекторів![]()
там є механіка - бокова стінка корпусу давить на неправильно загнутий перехідник і пайка з часом відвалюється і саме із-за цього росте опір і падає напруга
прикладу деградація саме конектора на прикладі роз'єму з обжимом ви не навели
шось я не бачу аргументованого порівняння - тільки відсилки на неповні шкільні формули (тим більше, що я навіть вам приклад не самого тухлого золотого бж навів з опором піну в 4+ рази більше, тобто ваші попередні недоаргументи з формулами вже не катять) і ваша не дуже вагома особиста думкаdext: ↑ 03.03.2026 17:21ми порівнюємо конектори, що саме каже про їх якість та дизайннавіть якщо у інно нема прогарів 8пін (про що вони не писали), 15 кейсів на сотні тисяч проданих карт це ні про що
див. вищеще раз напишу як для Мілованова - я не порівнюю частоту прогарів, я пишу, що випадків прогару 12вхпвр дуже мало, щоб про щось судити
прикладів деградації роз'єму, а не пайки немаєdext: ↑ 03.03.2026 17:21приклади деградації з часом - в наявності, стабільні прогари - в наявності, кратна частота прогарів - в наявності, прогари 8pin від inno на "сотні тисяч проданих" - відсутні, до чого тут дегенеративний дизайн - питання саме до васв сухому залишку ні прикладів, ні якихось даних на підтвердження вашої цінної думки немає![]()
![]()