Ох вже ті кульбіти. По факту ти грав на топовій карті 2025 в гру 2020 з генератором. Нащо ті відмазки? Можна включати/не можна. Ясно, що можна.erkins007: ↑ 22.09.2025 18:50 И да, я все еще недолюбливаю генератор, благо та же 5090 позволяет в почти играх играть без него. Но после того как нвидиа его сдружила с гсинк и его теперь можно включать с вертикалкой без увеличения задержки я уже не считаю его совсем уж бесполезной технологией.
Другое время ДЛСС апскейлер и РР - это те вещи которые вообще не имеют никаких минусов и дают м качество и фпс бесплатно
Новости
Последние статьи и обзоры
AMD FSR 4 запустили на Radeon RX 6800 XT — якість краща, але продуктивність нижча на 10-20%
-
Геральт
Member
-
Enjthesilence
Member
хитрий гервант, як же він полюбляє цю підмінну понять про п'ятирічну гру, упускаючи той факт, що кб77 2025 року має як мінімум ПАСТРЕЙСИНГ, але ж так вже маніпулювати не вийде, не так круто звучить. у кб77 2020 року він може з захмарним фпс грати без жодних фреймгенераторів. слухай, а що твоя карта може в некст-ген версії "Відьмака 3?", ах точно 30 фпс, а це гра 10 річної давнини, на хвилиночку - це так працює?Геральт: ↑ 22.09.2025 19:31Ох вже ті кульбіти. По факту ти грав на топовій карті 2025 в гру 2020 з генератором. Нащо ті відмазки? Можна включати/не можна. Ясно, що можна.erkins007: ↑ 22.09.2025 18:50 И да, я все еще недолюбливаю генератор, благо та же 5090 позволяет в почти играх играть без него. Но после того как нвидиа его сдружила с гсинк и его теперь можно включать с вертикалкой без увеличения задержки я уже не считаю его совсем уж бесполезной технологией.
Другое время ДЛСС апскейлер и РР - это те вещи которые вообще не имеют никаких минусов и дают м качество и фпс бесплатно
-
kairo
Member
Давайте все ж таки в перевірені результати.item2: ↑ 22.09.2025 19:25Лінь шукати оригінал. Давайте чисто в логіку.
-
erkins007
Member
Ага, а Радеон дровами +20% прибавляет у этих ни разу не проплаченых красными ребят над которыми их же коллеги уже в открытую стебутсяitem2: ↑ 22.09.2025 19:005080 на Perfromance пресеті втрачає 9%
Отправлено спустя 2 минуты 7 секунд:
Логика в том что оптискейлер и амдшный ФРС имеет мало общего с механизмом работы длсс у которого апскейл идёт на тензорах, а не на шейдерах.item2: ↑ 22.09.2025 19:25Лінь шукати оригінал. Давайте чисто в логіку. Якщо оптіскейлер показує, наприклад, час апскейлу одного кадру 1 мс, то для 100 фпс це 100 мс
Отправлено спустя 2 минуты 25 секунд:
Ахха, по факту к меня без всякого генератора было 65+ фпс. Там где у Радеонов 15. По твоей логике если я куплю телевизор 240 герцовый, то 5090 будет отстоем потому что не сможет родных 240 нарисовать?)Геральт: ↑ 22.09.2025 19:31Ох вже ті кульбіти. По факту ти грав на топовій карті 2025 в гру 2020 з генератором. Нащо ті відмазки? Можна включати/не можна. Ясно, що можна.
Да и странно это слышать от человека, который утверждал что 35 кадров+ генератор это вообще отлично.
Отправлено спустя 45 секунд:
Стрелочка не поворачиваетсяEnjthesilence: ↑ 22.09.2025 19:35слухай, а що твоя карта може в некст-ген версії "Відьмака 3?", ах точно 30 фпс, а це гра 10 річної давнини, на хвилиночку - це так працює?
-
kalakawa
Member
тут больше не про дополнительную производительность, а про возможность без потерь фпс получить картинку без болячек ТАА в фуллхд\квадхд, с чем владельцев рдна2\3 и поздравляю.
а в ультрахд даже получить заметную прибавку к фпс без потери в качестве.
до чих пор не понимаю как владельцы радеонов играли в игры которым <5-7 лет в ФУЛЛХД с ТАА или того хуже с софтверными апскейлерами.
ещё ладно в квадхд и уж тем более все неплохо в 4к было, но с каким фпсом...
а в ультрахд даже получить заметную прибавку к фпс без потери в качестве.
до чих пор не понимаю как владельцы радеонов играли в игры которым <5-7 лет в ФУЛЛХД с ТАА или того хуже с софтверными апскейлерами.
ещё ладно в квадхд и уж тем более все неплохо в 4к было, но с каким фпсом...
-
Shtturman
Member
Та ні, я не плутав. За інпут лаг нічого не казав. Моя теза в тому, що скейлер кращий на більшій роздільній здатності (тобто інпут в цьому сенсі). На мій погляд, Quality preset в 1440p чудовий (DLSS4/FSR4). А на 1080р з FSR3 нема що робити. Лишається лише дотягнути генератором. Від 45-50 базових фпс прийнятно це робити, я вважаю. Ну і звісно сподіватися, що не будуть артефакти і шлейфи (залежить від гри).kairo: ↑ 22.09.2025 18:46Ви переплутали. Фреймгену треба високий базовий ФПС, оскільки він садить інпут-лаг
-
erkins007
Member
Генератор точно также зависит от качества исходного изображения как и апскейлер.Shtturman: ↑ 22.09.2025 21:10Та ні, я не плутав. За інпут лаг нічого не казав. Моя теза в тому, що скейлер кращий на більшій роздільній здатності (тобто інпут в цьому сенсі). На мій погляд, Quality preset в 1440p чудовий (DLSS4/FSR4). А на 1080р з FSR3 нема що робити. Лишається лише дотягнути генератором. Від 45-50 базових фпс прийнятно це робити, я вважаю. Ну і звісно сподіватися, що не будуть артефакти і шлейфи (залежить від гри).kairo: ↑ 22.09.2025 18:46Ви переплутали. Фреймгену треба високий базовий ФПС, оскільки він садить інпут-лаг
-
OldBoyUA
Member
Бачу в багатьох поламався причинно наслідковий зв'язок. Зелені вигадали промені з якими всі відеокарти не могли справитись і показували жахливу продуктивність. Вони частково одразу дали рішення якість якого була доволі сумнівною. Оскільки початкова версія DLSS м'яко кажучи була не без огріхів і ні в якому разі не перекривала падіння продуктивності від променів на відеокартах 20лінійки. Після цього вони викатили доволі міцну 30 лінійку де знову ж таки DLSS був не більше ніж приємним бонусом оскільки головною все ще залишалась гола продуктивність яка була куди вищою ніж в 20 лінійки. Знову ж таки і промені і Dlss2 були не кіллер фітчою а додатком до якісного продукту. 40 серія упоролась в енергоефективність і DLSS3 як на мене був уже чимось більш меньш юзабельним і притомним але на ринку все ще слава богу не було проектів з інста люменами та іншою заразою і власники 40 лінійки і інших карт все ще мали вибір , апскейлер не апскейлер, промені не промені .
Вийшла 50та лініка і якось чудовим чином вона була обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом з яким нічого не можна зробити( є звісно люди які його вимикають в тій же експедиції але то виглядає не дуже). І тепер ми якось плавно перейшли від кожен грає як хоче, до всі на UE5 грають з люмен і апскейлером в гіршому випадку продуктивність в борді 4 в нативі ви бачили. Пісні про те які нвідеа чудові і як вони підтримують свої картки дуже весела.
Але якщо зайти на якийсь стрім де бідолага на 3060 все на лоу в 1080 і DLSS на кволіті лутає 35-50 кадрів то якось бравада св'ятої підтримки стухає .
Суть проблеми в UE5 і в вмонтованому люмені. Цю проблему створили явно не самі користувачі і не амд. Коли ви фанатично кричите про велику любов до старих користувачів вам слід глянути топ 10 відеокарт стім і подивитись на фпс в іграх на UE5 з цими картками. Це звісно можна назвати любов'ю але сенс трохи протилежний тому який ви вживаєте.
Якщо коротко масштабування доведене до ідеалу так,насильне пропихування ігор з люменом ні.
Вийшла 50та лініка і якось чудовим чином вона була обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом з яким нічого не можна зробити( є звісно люди які його вимикають в тій же експедиції але то виглядає не дуже). І тепер ми якось плавно перейшли від кожен грає як хоче, до всі на UE5 грають з люмен і апскейлером в гіршому випадку продуктивність в борді 4 в нативі ви бачили. Пісні про те які нвідеа чудові і як вони підтримують свої картки дуже весела.
Але якщо зайти на якийсь стрім де бідолага на 3060 все на лоу в 1080 і DLSS на кволіті лутає 35-50 кадрів то якось бравада св'ятої підтримки стухає .
Суть проблеми в UE5 і в вмонтованому люмені. Цю проблему створили явно не самі користувачі і не амд. Коли ви фанатично кричите про велику любов до старих користувачів вам слід глянути топ 10 відеокарт стім і подивитись на фпс в іграх на UE5 з цими картками. Це звісно можна назвати любов'ю але сенс трохи протилежний тому який ви вживаєте.
Якщо коротко масштабування доведене до ідеалу так,насильне пропихування ігор з люменом ні.
-
Enjthesilence
Member
"50та лінійка обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом"OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:07 Бачу в багатьох поламався причинно наслідковий зв'язок. Зелені вигадали промені з якими всі відеокарти не могли справитись і показували жахливу продуктивність. Вони частково одразу дали рішення якість якого була доволі сумнівною. Оскільки початкова версія DLSS м'яко кажучи була не без огріхів і ні в якому разі не перекривала падіння продуктивності від променів на відеокартах 20лінійки. Після цього вони викатили доволі міцну 30 лінійку де знову ж таки DLSS був не більше ніж приємним бонусом оскільки головною все ще залишалась гола продуктивність яка була куди вищою ніж в 20 лінійки. Знову ж таки і промені і Dlss2 були не кіллер фітчою а додатком до якісного продукту. 40 серія упоролась в енергоефективність і DLSS3 як на мене був уже чимось більш меньш юзабельним і притомним але на ринку все ще слава богу не було проектів з інста люменами та іншою заразою і власники 40 лінійки і інших карт все ще мали вибір , апскейлер не апскейлер, промені не промені .
а то це все виходить люмен імплементував хуанг за чумадани, правильно? не епік геймс, який анонсували його, ще задовго до релізу юе5 як його кіллер фічу
Последний раз редактировалось Enjthesilence 22.09.2025 22:36, всего редактировалось 2 раза.
-
OldBoyUA
Member
Фітча дійсно кіллер.Enjthesilence: ↑ 22.09.2025 22:22"50та лінійка обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом"OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:07 Бачу в багатьох поламався причинно наслідковий зв'язок. Зелені вигадали промені з якими всі відеокарти не могли справитись і показували жахливу продуктивність. Вони частково одразу дали рішення якість якого була доволі сумнівною. Оскільки початкова версія DLSS м'яко кажучи була не без огріхів і ні в якому разі не перекривала падіння продуктивності від променів на відеокартах 20лінійки. Після цього вони викатили доволі міцну 30 лінійку де знову ж таки DLSS був не більше ніж приємним бонусом оскільки головною все ще залишалась гола продуктивність яка була куди вищою ніж в 20 лінійки. Знову ж таки і промені і Dlss2 були не кіллер фітчою а додатком до якісного продукту. 40 серія упоролась в енергоефективність і DLSS3 як на мене був уже чимось більш меньш юзабельним і притомним але на ринку все ще слава богу не було проектів з інста люменами та іншою заразою і власники 40 лінійки і інших карт все ще мали вибір , апскейлер не апскейлер, промені не промені .
а то це все виходить люмен імплементував хуанг за чумадани, правильно? не епік геймс, який анонсували його, ще задовго до релізу юе5 як його кіллер фічу
-
kairo
Member
З підключенням. UE5 вийшов в 2022-му і з того часу на ньому регулярно виходили ігри із в*ратою оптимізацією, яку ніяким залізом не можна було побороти. Нічого нового із появою RTX50 не відбулось. Рахітний рушій, на якому в теорії можна випускати оптимізовані ігри, а на практиці постійно виходить шматок кривого коду із статтерами.OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:07ийшла 50та лініка і якось чудовим чином вона була обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом з яким нічого не можна зробити
Моя зелена карта, яка вийшла у 2022-му може використовувати саму останню версію DLSS на відмінну від карт АМД, яким штучно обмежили ФСР4, щоб продати побільше RX90.Пісні про те які нвідеа чудові і як вони підтримують свої картки дуже весела.
Так людина із DLSS на своїй 3060 хоча б грабельний фреймрейт може отримати. Чи краще грати в 15 ФПС, зате в нативі?3060 все на лоу в 1080 і DLSS на кволіті лутає 35-50 кадрів то якось бравада св'ятої підтримки стухає .
Люмен можна побороти потужним залізом, апскейлером або банальною зміною налаштувань. Статтери в UE5 практично неможливо побороти.Суть проблеми в UE5 і в вмонтованому люмені.
Последний раз редактировалось kairo 22.09.2025 22:30, всего редактировалось 2 раза.
-
man1242
Member
50 лінійка значно краще працює з люменом ніж 40, звісно усе випадково і ніхто нічго не підкручювавEnjthesilence: ↑ 22.09.2025 22:22"50та лінійка обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом"OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:07 Бачу в багатьох поламався причинно наслідковий зв'язок. Зелені вигадали промені з якими всі відеокарти не могли справитись і показували жахливу продуктивність. Вони частково одразу дали рішення якість якого була доволі сумнівною. Оскільки початкова версія DLSS м'яко кажучи була не без огріхів і ні в якому разі не перекривала падіння продуктивності від променів на відеокартах 20лінійки. Після цього вони викатили доволі міцну 30 лінійку де знову ж таки DLSS був не більше ніж приємним бонусом оскільки головною все ще залишалась гола продуктивність яка була куди вищою ніж в 20 лінійки. Знову ж таки і промені і Dlss2 були не кіллер фітчою а додатком до якісного продукту. 40 серія упоролась в енергоефективність і DLSS3 як на мене був уже чимось більш меньш юзабельним і притомним але на ринку все ще слава богу не було проектів з інста люменами та іншою заразою і власники 40 лінійки і інших карт все ще мали вибір , апскейлер не апскейлер, промені не промені .
Відправлено через 1 хвилину 7 секунд:
В мене головна предьява до анріал 5 це СТАТЕРА, усе інше хочаб Dlss вкл та можливо вилікувати ала СТЕТАРА нітOldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:07 Бачу в багатьох поламався причинно наслідковий зв'язок. Зелені вигадали промені з якими всі відеокарти не могли справитись і показували жахливу продуктивність. Вони частково одразу дали рішення якість якого була доволі сумнівною. Оскільки початкова версія DLSS м'яко кажучи була не без огріхів і ні в якому разі не перекривала падіння продуктивності від променів на відеокартах 20лінійки. Після цього вони викатили доволі міцну 30 лінійку де знову ж таки DLSS був не більше ніж приємним бонусом оскільки головною все ще залишалась гола продуктивність яка була куди вищою ніж в 20 лінійки. Знову ж таки і промені і Dlss2 були не кіллер фітчою а додатком до якісного продукту. 40 серія упоролась в енергоефективність і DLSS3 як на мене був уже чимось більш меньш юзабельним і притомним але на ринку все ще слава богу не було проектів з інста люменами та іншою заразою і власники 40 лінійки і інших карт все ще мали вибір , апскейлер не апскейлер, промені не промені .
- спойлер
- на нвідіа ігри з анріал 4 не статерять майже
-
Enjthesilence
Member
угу, вся твоя теорія змови не працює, хоча б подивись коли люмен з'явивсяOldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:25Фітча дійсно кіллер.Enjthesilence: ↑ 22.09.2025 22:22
"50та лінійка обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом"
проблема юе5 в кривій компіляції шейдерів на ходу і вбогому методі згладжування (але тут майже у кожного сучасного рушія проблеми, тому що ТАА вже всюди, в ефектах, освітлені, матеріалах)
-
OldBoyUA
Member
Та та з 2022-23 на анріл я пам'ятаю аж Робокопа який є грою явно не 1го ешелона і Лордів. Потужний пул іграшок. Перечисляти все хайпове в 25му і в кінці 24го на UE5 не бачу сенсу це чи не кожна друга гра. Ваша картка за 2.5к доларів має підтримку, я думаю що це фантастично,правда не бачу як це допомагає топ 10 карткам стім не відкисати в кожній грі від UE5.Питання про людину з 3060 дивне. Я думаю їй краще грати без нав'язаних люменів але не на лоу пресетах і на Dlss кволіті. Я волів би щоб середньостатистичний гравець міг би розраховувати хоча б на середні в нативі або ультрависокі з масштабуванням. Люменом най тішаться ентузіасти. "Люмен можна побороти потужним залізом або апскейлером", ну так але в цьому і проблема. Нормальну технологію не треба нічим бороти вона нормально працює на середньому залізі, або хоча б не робить з середньостатистичного гравця на 3060 якимось лоусегментом для бомжів. Я не розумію нащо користувачам технологія яка відсікає 80 % стіму він притомних налаштувань .kairo: ↑ 22.09.2025 22:26З підключенням. UE5 вийшов в 2022-му і з того часу на ньому регулярно виходили ігри із в*ратою оптимізацією, яку ніяким залізом не можна було побороти. Нічого нового із появою RTX50 не відбулось. Рахітний рушій, на якому в теорії можна випускати оптимізовані ігри, а на практиці постійно виходить шматок кривого коду із статтерами.OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:07ийшла 50та лініка і якось чудовим чином вона була обрамлена виходом купи ігор на UE5 з люменом з яким нічого не можна зробитиМоя зелена карта, яка вийшла у 2022-му може використовувати саму останню версію DLSS на відмінну від карт АМД, яким штучно обмежили ФСР4, щоб продати побільше RX90.Пісні про те які нвідеа чудові і як вони підтримують свої картки дуже весела.Так людина із DLSS на своїй 3060 хоча б грабельний фреймрейт може отримати. Чи краще грати в 15 ФПС, зате в нативі?3060 все на лоу в 1080 і DLSS на кволіті лутає 35-50 кадрів то якось бравада св'ятої підтримки стухає .Люмен можна побороти потужним залізом, апскейлером або банальною зміною налаштувань. Статтери в UE5 практично неможливо побороти.Суть проблеми в UE5 і в вмонтованому люмені.
-
man1242
Member
Робокоп доречі норм працює як не дивно, навіть з люменом але він там гірше виглядає ніж без ньогоOldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:55Та та з 2022-23 на анріл я пам'ятаю аж Робокопа який є грою явно не 1го ешелона і Лордів. Потужний пул іграшок. Перечисляти все хайпове в 25му і в кінці 24го на UE5 не бачу сенсу це чи не кожна друга гра. Ваша картка за 2.5к доларів має підтримку, я думаю що це фантастично,правда не бачу як це допомагає топ 10 карткам стім не відкисати в кожній грі від UE5.Питання про людину з 3060 дивне. Я думаю їй краще грати без нав'язаних люменів але не на лоу пресетах і на Dlss кволіті. Я волів би щоб середньостатистичний гравець міг би розраховувати хоча б на середні в нативі або ультрависокі з масштабуванням. Люменом най тішаться ентузіасти. "Люмен можна побороти потужним залізом або апскейлером", ну так але в цьому і проблема. Нормальну технологію не треба нічим бороти вона нормально працює на середньому залізі, або хоча б не робить з середньостатистичного гравця на 3060 якимось лоусегментом для бомжів. Я не розумію нащо користувачам технологія яка відсікає 80 % стіму він притомних налаштувань .kairo: ↑ 22.09.2025 22:26
З підключенням. UE5 вийшов в 2022-му і з того часу на ньому регулярно виходили ігри із в*ратою оптимізацією, яку ніяким залізом не можна було побороти. Нічого нового із появою RTX50 не відбулось. Рахітний рушій, на якому в теорії можна випускати оптимізовані ігри, а на практиці постійно виходить шматок кривого коду із статтерами.
Моя зелена карта, яка вийшла у 2022-му може використовувати саму останню версію DLSS на відмінну від карт АМД, яким штучно обмежили ФСР4, щоб продати побільше RX90.
Так людина із DLSS на своїй 3060 хоча б грабельний фреймрейт може отримати. Чи краще грати в 15 ФПС, зате в нативі?
Люмен можна побороти потужним залізом, апскейлером або банальною зміною налаштувань. Статтери в UE5 практично неможливо побороти.
-
Enjthesilence
Member
не треба щось пригадувати, список є в інтернеті. знову таки, люмен анонсували ще до релізу юе5.OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:55Та та з 2022-23 на анріл я пам'ятаю аж Робокопа який є грою явно не 1го ешелона і Лордів. Потужний пул іграшок. Перечисляти все хайпове в 25му і в кінці 24го на UE5 не бачу сенсу це чи не кожна друга гра. Ваша картка за 2.5к доларів має підтримку, я думаю що це фантастично,правда не бачу як це допомагає топ 10 карткам стім не відкисати в кожній грі від UE5.Питання про людину з 3060 дивне. Я думаю їй краще грати без нав'язаних люменів але не на лоу пресетах і на Dlss кволіті. Я волів би щоб середньостатистичний гравець міг би розраховувати хоча б на середні в нативі або ультрависокі з масштабуванням. Люменом най тішаться ентузіасти. "Люмен можна побороти потужним залізом або апскейлером", ну так але в цьому і проблема. Нормальну технологію не треба нічим бороти вона нормально працює на середньому залізі, або хоча б не робить з середньостатистичного гравця на 3060 якимось лоусегментом для бомжів. Я не розумію нащо користувачам технологія яка відсікає 80 % стіму він притомних налаштувань .kairo: ↑ 22.09.2025 22:26
З підключенням. UE5 вийшов в 2022-му і з того часу на ньому регулярно виходили ігри із в*ратою оптимізацією, яку ніяким залізом не можна було побороти. Нічого нового із появою RTX50 не відбулось. Рахітний рушій, на якому в теорії можна випускати оптимізовані ігри, а на практиці постійно виходить шматок кривого коду із статтерами.
Моя зелена карта, яка вийшла у 2022-му може використовувати саму останню версію DLSS на відмінну від карт АМД, яким штучно обмежили ФСР4, щоб продати побільше RX90.
Так людина із DLSS на своїй 3060 хоча б грабельний фреймрейт може отримати. Чи краще грати в 15 ФПС, зате в нативі?
Люмен можна побороти потужним залізом, апскейлером або банальною зміною налаштувань. Статтери в UE5 практично неможливо побороти.
моя картка коштує 50к гривень, які 2.5к доларів? яку підтримку? я також за все хороше, проти всього поганого, щоб всі грали з гарним фреймретом на дешевих картах, от тільки хотілки не корелюються з реальністю, але все ще не бачу мінусів в тому що ртх 2060 має підтримку сучасного апскейлера і до чого тут юе5? це всратий рушій? 100% ніхто ж не сперечається, але це просто всратий рушій на якому дуже легко робити "красиві" ігри, саме тому він такий популярний, оптимізація на превеликий жаль відходить на другий план.
-
OldBoyUA
Member
Я не сумніваюсь що масштабування корисне, але тенденції робити ігри під 60 кадрів з урахуванням масштабування м'яко кажучи лякають.а коли згадуєш що на носі ПС6 і нова консоль від майків складається враження що цикл життя щойно купленої мідл карти 2роки .man1242: ↑ 22.09.2025 23:15Робокоп доречі норм працює як не дивно, навіть з люменом але він там гірше виглядає ніж без ньогоOldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:55
Та та з 2022-23 на анріл я пам'ятаю аж Робокопа який є грою явно не 1го ешелона і Лордів. Потужний пул іграшок. Перечисляти все хайпове в 25му і в кінці 24го на UE5 не бачу сенсу це чи не кожна друга гра. Ваша картка за 2.5к доларів має підтримку, я думаю що це фантастично,правда не бачу як це допомагає топ 10 карткам стім не відкисати в кожній грі від UE5.Питання про людину з 3060 дивне. Я думаю їй краще грати без нав'язаних люменів але не на лоу пресетах і на Dlss кволіті. Я волів би щоб середньостатистичний гравець міг би розраховувати хоча б на середні в нативі або ультрависокі з масштабуванням. Люменом най тішаться ентузіасти. "Люмен можна побороти потужним залізом або апскейлером", ну так але в цьому і проблема. Нормальну технологію не треба нічим бороти вона нормально працює на середньому залізі, або хоча б не робить з середньостатистичного гравця на 3060 якимось лоусегментом для бомжів. Я не розумію нащо користувачам технологія яка відсікає 80 % стіму він притомних налаштувань .В сталкер2 з длсс4 на кваліті у 2к, графічних артефактів значно менше ніж з ТАА 100% чи ТСР
![]()
-
Matumba92
Member
У меня как раз 2060, потеря присутствует но терпимая, качество на голову выше чем фср.erkins007: ↑ 22.09.2025 18:39Опять таки в зависимости от того какие ИИ технологии использовать.
Если что длсс апскейлер, то там даже на 2060 почти не будет потерь.
Если же навесить сверху реконструкцию лучей(которая потребляет крайне много тензорных ресурсов, в несколько раз больше чем апскейлер), то там на 20/30 серии будут потери побольше. Так как у длсс4 и РР была обновлена.
-
kairo
Member
Це все, що ви пам'ятаєте?Та та з 2022-23 на анріл я пам'ятаю аж Робокопа який є грою явно не 1го ешелона і Лордів.
Star Wars Jedi: Survivor
Stalker 2
Remnant II
Lords of the Fallen
Silent Hill 2
Dune: Awakening
Avowed
Все те саме стосується RTX2060. Карти, яка вийшла 6 років тому, Карл! Не кажучи вже про те, що моя картка не коштувала 2.5к доларів.Ваша картка за 2.5к доларів має підтримку
Рішення є! Не грати черговий UE-лагодром. Не підтримувати гаманцем криворуких розробників. Все просто.Питання про людину з 3060 дивне. Я думаю їй краще грати без нав'язаних люменів але не на лоу пресетах і на Dlss кволіті. Я волів би щоб середньостатистичний гравець міг би розраховувати хоча б на середні в нативі або ультрависокі з масштабуванням. Люменом най тішаться ентузіасти.
Последний раз редактировалось kairo 22.09.2025 23:29, всего редактировалось 2 раза.
-
OldBoyUA
Member
Я відповідаю одному користувачу, ви з істеричними мотивами кричите що ваша картка не коштує 2.5к так як в є іншим користувачемEnjthesilence: ↑ 22.09.2025 23:17не треба щось пригадувати, список є в інтернеті. знову таки, люмен анонсували ще до релізу юе5.OldBoyUA: ↑ 22.09.2025 22:55
Та та з 2022-23 на анріл я пам'ятаю аж Робокопа який є грою явно не 1го ешелона і Лордів. Потужний пул іграшок. Перечисляти все хайпове в 25му і в кінці 24го на UE5 не бачу сенсу це чи не кожна друга гра. Ваша картка за 2.5к доларів має підтримку, я думаю що це фантастично,правда не бачу як це допомагає топ 10 карткам стім не відкисати в кожній грі від UE5.Питання про людину з 3060 дивне. Я думаю їй краще грати без нав'язаних люменів але не на лоу пресетах і на Dlss кволіті. Я волів би щоб середньостатистичний гравець міг би розраховувати хоча б на середні в нативі або ультрависокі з масштабуванням. Люменом най тішаться ентузіасти. "Люмен можна побороти потужним залізом або апскейлером", ну так але в цьому і проблема. Нормальну технологію не треба нічим бороти вона нормально працює на середньому залізі, або хоча б не робить з середньостатистичного гравця на 3060 якимось лоусегментом для бомжів. Я не розумію нащо користувачам технологія яка відсікає 80 % стіму він притомних налаштувань .
моя картка коштує 50к гривень, які 2.5к доларів? яку підтримку? я також за все хороше, проти всього поганого, щоб всі грали з гарним фреймретом на дешевих картах, от тільки хотілки не корелюються з реальністю, але все ще не бачу мінусів в тому що ртх 2060 має підтримку сучасного апскейлера і до чого тут юе5? це всратий рушій? 100% ніхто ж не сперечається, але це просто всратий рушій на якому дуже легко робити "красиві" ігри, саме тому він такий популярний, оптимізація на превеликий жаль відходить на другий план.