Останні статті і огляди
Новини
EVGA Classified SR-X: чем ближе к анонсу, тем краше
-
Artistus
Digital Artist
Предлагаю обсудить EVGA Classified SR-X: чем ближе к анонсу, тем краше
Оце вже серйозно.
Сюди б ще 2 інженерних семпла 10-ядерних 20-поточних ксеончиків і можна забути про апгрейд на багато років...
Оце вже серйозно.
Сюди б ще 2 інженерних семпла 10-ядерних 20-поточних ксеончиків і можна забути про апгрейд на багато років...
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
зверье!
токо скоко денег ето будет стоить,если учесть цену на bridge-e
ток дури в ней...
токо скоко денег ето будет стоить,если учесть цену на bridge-e
ток дури в ней...
-
Ar2r
Advanced Member
Ага, мрій, не дадуть капіталісти. Це на рік, максимум два.Artistus:і можна забути про апгрейд на багато років...
Мама клас.
-
xe-xe
Member
Вокруг сокетов пространство "почистили" от мелочевки, любители азота будут рады
-
Юрій
Member
Смислу ця материнка в ігровому компютері немає так як 2 SB-E нанеі не по ставиш - тільки ксеони.А якщо серйозно - на ній вийшов би хорощий сервер так як спеціальна серверна материнка на 2 проци кощтуватиме значно дорожче.
-
viperest1
Member
Мамa супер-але не маю так багато нирок щоб її купити і зложити систему .
-
Lalique
Member
Питалка выглядит несолидно.
-
YumaX
Member
viperest1
Что уже одну втюхал
Lalique
Это ее основная функция?
Что уже одну втюхал
Lalique
Это ее основная функция?
-
viperest1
Member
на ні все намісці - я ж не китаєць .Просто дійсно лялічкаYumax:viperest1
Что уже одну втюхал
-
Lalique
Member
YumaxА еслиб там было 2 сата порта Вы тоже так бы сказали?
-
Artistus
Digital Artist
Ну так я ж кажу взяти її, як тільки появиться і 2 інженерних семпла Xeon Е5 (10-core) зараз хапнути (в кого є така можливість). Офіційно випустять ці ксеони все одно через рік + ще рік чекати до подальшого якісного покращення + ще 2-3 роки по ідеї така конфігурація буде поза конкуренцією в плані продуктивності серед однопроцесорних систем в багатопоточних застосунках, як то рендеринг, фолдинг, кодування відео і все таке...Ar2r:Це на рік, максимум два.
А хіба на ксеонах грати не можна? По ідеї 2 шт. Xeon E5 на Ivy Breidge EP, чи як його там, нормально потягне всі ігри..Юрій:Смислу ця материнка в ігровому компютері немає так як 2 SB-E нанеі не по ставиш - тільки ксеони.
Бувають випадки вродженого подвоєння нирки, нирок. Може варто зробити УЗД і перевірити, чи не має в тебе зайвої ниркової тканини на продаж?..viperest1:Мамa супер-але не маю так багато нирок, щоб її купити
За одну нирку можна не одну таку систему зібрати, а запастись грошенятами на 5 майбутніх апгрейдів.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
Бувають випадки вродженого подвоєння нирки, нирок. Може варто зробити УЗД і перевірити, чи не має в тебе зайвої ниркової тканини на продаж?..viperest1:Мамa супер-але не маю так багато нирок, щоб її купити
За одну нирку можна не одну таку систему зібрати, а запастись грошенятами на 5 майбутніх апгрейдів. [/quote]
у меня у знакомой 4 почки..
-
YumaX
Member
Lalique:YumaxА еслиб там было 2 сата порта Вы тоже так бы сказали?
Разве роль питалки выглядеть солидно, или молча делать свое дело? Все эти радиаторы на термоолвейсах лишь усугубляют ситуациюLalique:Питалка выглядит несолидно.
-
viperest1
Member
prosha_evolist
Artistus
але як би там не було ,а плата вартує своїх грошей.тут на форумі одна дівчинає має також з цієї серії тільки на 1366 сокеті також жесть(і якщо вона в неї за 800$ то ця буде в районі 1000-1200$+1000$проци їх ціну пишу навгад ,бо не знаю точно.всі інші комплектуючі ще 2000$ = блін весело ) ,і цікаво чи вона вже довела все до ладу бо тоді в неї відеокарт не було .
Artistus
але як би там не було ,а плата вартує своїх грошей.тут на форумі одна дівчинає має також з цієї серії тільки на 1366 сокеті також жесть(і якщо вона в неї за 800$ то ця буде в районі 1000-1200$+1000$проци їх ціну пишу навгад ,бо не знаю точно.всі інші комплектуючі ще 2000$ = блін весело ) ,і цікаво чи вона вже довела все до ладу бо тоді в неї відеокарт не було .
-
Artistus
Digital Artist
Ай-ай-яй.. співчуваю твоїй знайомій.. ти мабуть уже в неї...prosha_evolist:у меня у знакомой 4 почки..
Все таки схильний вважати, що радіатори на живленні відіграють позитивну роль, адже вони в розгоні можуть нехіло прогріватися.
-
prosha_evolist
HWBOT OC Team
ех,на ее тестикь почитать и получить удовольствие)
-
Lalique
Member
Yumax я про количество фаз. Едва ли их там больше 6. Судить о их количестве по радиаторам некоректно, но общая картина вырисовывается. Хотя и размер сокета 2011 большой и отталкиватся не от чего. Спецификация прояснила бы. Но это не столь важно, т.к я не заинтерисован в приобритение сего продукта. Потому и гуглить не буду.
-
jack_payton
Member
А мне нравиться) Правда если прикинуть собрать систему на ней то наверное можно по такой цене средний б/у автомобиль купить))
-
dimka890
Member
Lalique
а нафиг больше 6? ну проц то жрет ну в разгоне 200 Вт. да это же копейки. все эти десятки фаз это тупой маркетинг как по мне. 6 вполне достаточно
а нафиг больше 6? ну проц то жрет ну в разгоне 200 Вт. да это же копейки. все эти десятки фаз это тупой маркетинг как по мне. 6 вполне достаточно
-
Fishnya
Alex
dimka890
это Вы азотчикам скажите
это Вы азотчикам скажите