могу свой старый к750и (из первых) подогнать...так бюджетнее бюдет. в итоги = 2 карты
Новини
Останні статті і огляди
Выбор телефона
-
cmitson
Member
EvgA
могу свой старый к750и (из первых) подогнать...так бюджетнее бюдет. в итоги = 2 карты
-
tw-r
Advanced Member
LG GX300 краща ніж у С5212 батарея, краща клава, екран, є ліхтарик, стандартний мікроЮСБ зарядник, краща камера. В ЛЖ 2 радіомодуля. Телефон початково проектувався як "вбивця" Самсунг С5212, який на сьогодні морально застарів, телефону майже 3 роки.Panasi:Нужен не сильно дорогой телефон без лишних понтов, но и не самый дешевый.
Добавлено через 5 минут 22 секунды:
GX300 або C5212, дешевше не буває з двома радіомодулями. Хіба 100% Китай.EvgA:И мне нужен 2х симковый
Требования:
минимальная цена за 2 радиомодуля
-
Panasi
Member
Спасибо всем за советы, я как раз выбираю между LG GX300 и Samsung C5212. С одной стороны LG держит батарею дольше и 2 сим работают независимо, с другой стороны к Самсунгам я привык, он чуть меньше размером и приятнее на вид.
Что еще скажете об этой модели? http://rozetka.com.ua/samsung_c3322_duo ... k/p151692/" target="_blank
Что еще скажете об этой модели? http://rozetka.com.ua/samsung_c3322_duo ... k/p151692/" target="_blank
-
tw-r
Advanced Member
як треба з двома модулями, то варіанти вже зверху написані. С3322 - кастрація С5212, там один радіомодуль, решта все однакове. С5212 не підтримує ЕДЖЕ, і ГПРС працює тільки з одною картою. Інша - смс і дзвінки only. Ти часом не з фанклубу спорткара "ВАЗ-2108" ? Телефон 2009року, що від нього вимагати сьогодні?
У ЛЖ аналог ГХ200=С3322
Єдиний мінус як на мене у ЛЖ - тема меню синя, чорна і біла. Прикольні, але не міняються, і кольорові іконки на білому фоні якось небізнесово, а чорна - занадто молодіжна і готична. Хоча то тільки я жаліюсь. У самса найгірше в телефоні - заводські теми оформлення, так що після юзання самсів ти на ЛЖ не будеш скаржитись. Але світлові індикатори виклику, клава як на Лєново нотіках, тонкий корпус, зручне меню, сучасна зарядка і кабель ЮСБ в комлекті - у С5212 нема шансів, то вибір фанів Самсунга.
У Самсів екрани 176х220 на розмірі 2.2" , як на новинках 2005 року, у ГХ300 хоча б 320х240 і нема квадратів на екрані.
У ЛЖ аналог ГХ200=С3322
Єдиний мінус як на мене у ЛЖ - тема меню синя, чорна і біла. Прикольні, але не міняються, і кольорові іконки на білому фоні якось небізнесово, а чорна - занадто молодіжна і готична. Хоча то тільки я жаліюсь. У самса найгірше в телефоні - заводські теми оформлення, так що після юзання самсів ти на ЛЖ не будеш скаржитись. Але світлові індикатори виклику, клава як на Лєново нотіках, тонкий корпус, зручне меню, сучасна зарядка і кабель ЮСБ в комлекті - у С5212 нема шансів, то вибір фанів Самсунга.
У Самсів екрани 176х220 на розмірі 2.2" , як на новинках 2005 року, у ГХ300 хоча б 320х240 і нема квадратів на екрані.
Востаннє редагувалось 06.01.2012 15:58 користувачем tw-r, всього редагувалось 1 раз.
-
Panasi
Member
Мне не обязательно наличие 2-х радиомодулей. Главное - поддержка 2-х сим-карт.aleks_44-3:як треба з двома модулями, то варіанти вже зверху написані.
Добавлено через 1 минуту 32 секунды:
Вы о чем?aleks_44-3:Ти часом не з фанклубу спорткара "ВАЗ-2108" ?
Добавлено через 57 секунд:
Вы явно запутались. В характеристиках телефона четко указано везде 176x220 пикс. Как раз таки у C3322 экран 320х240.aleks_44-3:у ГХ300 хоча б 320х240 і нема квадратів на екрані.
-
tw-r
Advanced Member
на заборе тоже написано (с)
у ГХ200 176х220 і один модуль, у ГХ300 2 модуля і 320х240. Доказ - заводські шпалери мають 320х240 розмір. З екраном 128х160 є купа телефонів, я собі взяв Нокія Х1, бо я поки не можу перейти на самсунг/лж психологічно, хоча не фан нокія.
Чого взяв Х1
батарея на 7-10 днів при 3год розмов всього по 2 сімках, 1год ліхтарик працює і 2 год музика через гучний зв'язок на 50% гучності. Моя 1100 на 1020мАг батареї так само працює з тою самою сімкою 7-10 днів.
дуже зручна і приємна клава
голосний розмовний динамік, на вулиці говорю на 7/10 поділок щоб вуха не боліли. Звук приємний, не писклявий.
ліхтарик як на СЕ к750 або Нокія Н70 - дуже потужний, у бюджетних нокія і самсунг слабший
кришка з пластику-полікарбонату, теоретично розколюється дуже важко, на екрані захисне скло з полікарбонату, не продавлюється зовсім, коли пальцем з усієї сили тиснеш. Таке скло на 6700с не було б зайвим...
монолітна збірка - нічого не тріщить і не скрипить
динамік для викликів нормально звучить, люди на вулиці не оглядуються як на звук Нокіа 6700с, але далеко не тихий.
мінуси
готичний він спереду, хотілось би не настільки похмуру передню панель
теми пєчальні, але легко редагуються. Екран розбірливий на сонці.
зарядка рідна для терпеливих, 4-5год повний цикл. Рекомендую АС-5 або АС-8 купити, 2години і все ок.
записна книжка 13 букв на ім'я - малувато, у самсунга за таку ціну 22 букви, але тоді треба брати Нокія С1-02, там 50 букв.
брав знаючи чого беру, всим задоволений, користуюсь місяць. Телефон робочий, не страшно брати мокрими руками і тягати скрізь з собою.
у ГХ200 176х220 і один модуль, у ГХ300 2 модуля і 320х240. Доказ - заводські шпалери мають 320х240 розмір. З екраном 128х160 є купа телефонів, я собі взяв Нокія Х1, бо я поки не можу перейти на самсунг/лж психологічно, хоча не фан нокія.
Чого взяв Х1
батарея на 7-10 днів при 3год розмов всього по 2 сімках, 1год ліхтарик працює і 2 год музика через гучний зв'язок на 50% гучності. Моя 1100 на 1020мАг батареї так само працює з тою самою сімкою 7-10 днів.
дуже зручна і приємна клава
голосний розмовний динамік, на вулиці говорю на 7/10 поділок щоб вуха не боліли. Звук приємний, не писклявий.
ліхтарик як на СЕ к750 або Нокія Н70 - дуже потужний, у бюджетних нокія і самсунг слабший
кришка з пластику-полікарбонату, теоретично розколюється дуже важко, на екрані захисне скло з полікарбонату, не продавлюється зовсім, коли пальцем з усієї сили тиснеш. Таке скло на 6700с не було б зайвим...
монолітна збірка - нічого не тріщить і не скрипить
динамік для викликів нормально звучить, люди на вулиці не оглядуються як на звук Нокіа 6700с, але далеко не тихий.
мінуси
готичний він спереду, хотілось би не настільки похмуру передню панель
теми пєчальні, але легко редагуються. Екран розбірливий на сонці.
зарядка рідна для терпеливих, 4-5год повний цикл. Рекомендую АС-5 або АС-8 купити, 2години і все ок.
записна книжка 13 букв на ім'я - малувато, у самсунга за таку ціну 22 букви, але тоді треба брати Нокія С1-02, там 50 букв.
брав знаючи чого беру, всим задоволений, користуюсь місяць. Телефон робочий, не страшно брати мокрими руками і тягати скрізь з собою.
-
Panasi
Member
Не смешите меня. На всех сайтах и на всех профессиональных видеообзорах четко указано, что экран у ГХ300 - 176х220. Да и в руках я его держал. Нету там 320х240.
-
Panasi
Member
Купил вчера Samsung C3322. Очень доволен. Работает быстро и без глюков. Сам телефон выглядит стильно и удобно лежит в руке. Батарею держит долго. Экран, как я и говорил, 320х240.
-
Аэтрос
Member
Посоветуйте звонкилку, главным критерием - как можно более качественный звук при разговоре
-
tw-r
Advanced Member
Нокия 6700с/6720с, андроиды НТС - аппаратная система улучшения звука, не эквалайзер
-
Аэтрос
Member
Это все не относится к категории звонилок 
-
Аэтрос
Member
Посоветуйте недорогой телефон, главным критерием является качественное звучание MP3, ибо покупать телефон и плеер и таскать 2 девайса лень.
-
c0013r
Member
"недорогой" и "качественное звучание" вещи не совместимые 
-
well
Member
se+walkman бери любой из страших моделей, звучат не плохо они да и звонят тоже хорошо 
-
Inspiring
Member
яблоко 3гс, не дорого (сравнительно) и отличное звучание.. ещё нравятся соньки с кнопочками и сенсорные HTCшки, но про звук тестов не видел, а слух у всех разный 
-
well
Member
htc навороченный слушал у приятеля - фуфельно звучит, даже на хороших наушниках
-
Макsim
Member
Аэтрос не дорогой на сколько ? У всех разные понятия "не дорогой".
-
nochnik89
Member
друг юзает nokia x2 (100$) ..говорит что звук хороший очень .до этого ходил с Samsung galaxy s
около года .. пока не утопил
-
tw-r
Advanced Member
Нокия Х2,Х3 и так далее. Но звук заточен под ударные, слишком много басов. Самсунг Galaxy Асе отлично играет, особенно с включенным эквалайзером 5.1. Это из того что пробовал.
ХМ-серия Нокия, кроме Х1, идет с встроенным аудиочипом, звук очень хороший как для телефона. Еще Флай М = музыкальные идут с аппаратным аудиочипом от Ямаха.
НТС по звуку никакой, еще и геморно на него наушники подобрать которые бы его заводскую аудиоинвалидность вылечили.
Не сказать что я аудиофил, но после 5 лет с нормальными плеерами от музыки на телефоне болят уши. До этого слушал мп3 на Nokia 5500sport (аналог Nokia 3250) и все нравилось. Айфон играет на уровне плеера Сандиск за 250грн и для телефона это очень приличный звук.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-5130.shtml#11" target="_blank
http://mobile-review.com/review/nokia-x2.shtml#10" target="_blank
ХМ-серия Нокия, кроме Х1, идет с встроенным аудиочипом, звук очень хороший как для телефона. Еще Флай М = музыкальные идут с аппаратным аудиочипом от Ямаха.
НТС по звуку никакой, еще и геморно на него наушники подобрать которые бы его заводскую аудиоинвалидность вылечили.
Не сказать что я аудиофил, но после 5 лет с нормальными плеерами от музыки на телефоне болят уши. До этого слушал мп3 на Nokia 5500sport (аналог Nokia 3250) и все нравилось. Айфон играет на уровне плеера Сандиск за 250грн и для телефона это очень приличный звук.
http://www.mobile-review.com/review/nokia-5130.shtml#11" target="_blank
http://mobile-review.com/review/nokia-x2.shtml#10" target="_blank
-
Klon
CG graphikos fan
"Валкман" или нокию серии "експрес музик", в них по словах производителей стоят дополнительные звуковые железки.
п.с.-на большенстве андройдах звук какашка, можно было вдаваться в подробности но андроиды и так выше стоимости плееров...
Еще по теме - у меня был нокия 5310, звучал хорошо, тоненький как плеер(хоть в задний карман джинсов пихай), держал при тесте плеера около 20 часов.
п.с.-на большенстве андройдах звук какашка, можно было вдаваться в подробности но андроиды и так выше стоимости плееров...
Еще по теме - у меня был нокия 5310, звучал хорошо, тоненький как плеер(хоть в задний карман джинсов пихай), держал при тесте плеера около 20 часов.