Команда распределенных вычислений Overclockers.UA — в топ-200 проекта F@H

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
chip
Member

Повідомлення

Cosworth RS:такой огромный ресурс в течении 11 лет направлен на белки? :lol:
А кто же тогда будет придумывать новые вирусы? :gigi:
Freddy Krueger
Member

Повідомлення

ex.ua то тут причём, чем он не угодил фолдингу? :lol:
sashok-1982
Member
Звідки: Широта: 50° 26'N, Долгота: 30° 31'E. город герой Киев, Позняки

Повідомлення

di2di:sashok-1982
на первом месте чего :puzzle:
а в топ 200-ку чего вошла команда?
ShaggY
Member

Повідомлення

sashok-1982
В топ 200 всех..
di2di
Member

Повідомлення

sashok-1982
помагай будет чуть быстрей...
Artistus
Digital Artist

Повідомлення

Емм... щось я давно з дерева не злазив.. все банани і банани.. аж пропустив, про що тут мова на грунтах ведеться. :gigi:
Cosworth RS:никоим образом это не поможет лечению заболеваний, даже если вычисления действительно направлены на "установление причин и механизмов неправильного формирования белков в организме человека"
Добрий вечір!
Щось я не второпаю, як це не допоможе? Який же тоді сенс нам брати в цьому участь? Просто сунути науку вперед?
и в конечном счете эти причины и механизмы будут установлены - никакие соответсвующие лекарства созданы не будут тк это на сегодняшний день чуть менее чем абсолютно невозможно ввиду медицины находящейся на уровне компьютера "абак" (5в до н.э.) относительно современного пк
Шановний, ви медик?
Я б не був такий категоричний.. може рівень нашої медицини на периферії приблизно такий, як ви сказали вище, але це не означає, що по них варто робити висновок про загальносвітові медичні надбання. Хіба повний аналіз людської ДНК, який був проведений досить давно, приблизно 10 років тому, не свідчить про протилежне?
исцеляющих приемов в медицине этак 0.001% от всех применяющихся, и почти все приходится на хирургические операции
0,001% від всіх, що застосовуються де? ким?

Код: Виділити все

все остальное - что гвоздь в песочную конструкцию
но и это не грозит - вычисления направлены на другое
Цікаво почути, на що саме хоча б в кількох словах, якщо ваша ласка. :spy:
Ясно, що вони не тільки згортання білків рахують, але ж саме білки пріоритетне завдання для проекту.
На оф сайті купа відео про всілякі там трансмембранні процеси, вірусні частки і все таке, але я далеко дуже в це не заглиблювався, бо все англійською і вимагає трохи часу. Якось пізніше постараюсь більш повно розкрити тему в новому великому ФАКу, однак багато читачів не дочитають його до кінця, як то кажуть, "многабукаф" буде.
А про все інше - я б теж не був таким категоричним.
ex.ua небось тоже закрыли для нашего с вами благополучия?
А це до чого? :spy:
ShaggY
Member

Повідомлення

Artistus
Коли знову включишся кеп?)))
Шаженла
Member

Повідомлення

Artistus
На оф сайті купа відео про всілякі там трансмембранні процеси, вірусні частки і все таке, але я далеко дуже в це не заглиблювався, бо все англійською і вимагає трохи часу. Якось пізніше постараюсь більш повно розкрити тему в новому великому ФАКу, однак багато читачів не дочитають його до кінця, як то кажуть, "многабукаф" буде.
А я с радостью почитаю и сказу спасибо за информацию.
Відповісти