leif
Я собі Квадро брав для кастому і там та термопара йде в комплекті. Вона в мене зараз температуру повітря міряє в корпусі, що не так щоб сильно корисно. То є думки її приклеїти до роз'єму заради цікавості.
Новини
Останні статті і огляди
Ентузіаст модифікував роз'єм живлення GeForce RTX 5090, припаявши до відеокарти ще два 8-контактні роз'єми
-
kairo
Member
-
zaqik
Member
А чем этот переходник отличается от того, что с видеокартами в комплект кладут? В чём тогда новость? Что его на тредэ-принтере напечатали?
-
oversteve
Member
в тому, що його до карти припаяли додатково до рідного 12вхпврzaqik: ↑ 05.10.2026 19:59 А чем этот переходник отличается от того, что с видеокартами в комплект кладут? В чём тогда новость? Что его на тредэ-принтере напечатали?
-
dext
Member
Давайт уточню питання: чому виробник ВК повинен за свій рахунок міняти деталь, яка не є бракованою та не вийшла з ладу з його (виробника ВК) вини аж через рік?kairo: ↑ 05.10.2026 16:47 За погорілу карту виробник ВК, за погорілий БЖ виробник блоку живлення Я ж писав.
Чи відомі вам випадки, коли виробник ВК/БЖ міняв згорівший 8pin роз'єм за свій рахунок?Людина ж написала, що карту йому замінила МСІ без питань, а по БЖ чекає відповіді від Асрок.