У Steam триває великий осінній розпродаж

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
warp37
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить У Steam триває великий осінній розпродаж

Всё куплено, игорь тонет, ничего интересного. И такой прискорбный ноугеймз аж до выхода Metro 2039.

От безнадёги сонишедевры с нейронным рендерингом начал проходить.
MqM
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 01.10.2026 20:32 Предлагаю обсудить У Steam триває великий осінній розпродаж

Всё куплено, игорь тонет, ничего интересного. И такой прискорбный ноугеймз аж до выхода Metro 2039.

Невже і всю класику пройшов?
Мовчу, що є просто величезний простір невідомих, але якісних інді. Ютуб блогери по жанрах в допомогу
warp37
Member

Повідомлення

MqM: ↑ 01.10.2026 21:05
warp37: ↑ 01.10.2026 20:32 Предлагаю обсудить У Steam триває великий осінній розпродаж

Невже і всю класику пройшов?
Мовчу, що є просто величезний простір невідомих, але якісних інді. Ютуб блогери по жанрах в допомогу
Пару старих ігор пройшов у цьому місяці, але чогось у мене на х32 NR нормально не надягається з dgVoodoo 2.

Так, не знаю навіть, у що б зараз пограв. Навіть S.T.A.L.K.E.R. піднабрид.
Tyler
Member

Повідомлення

Хороші знижки, як і завжди, можна ретро ігор, ремастерів і малих проектів набрати пачку за ціну одного якогось блокбастера і пів року з компа не вилазить)
Васильович
Member

Повідомлення

Ахахаха, преміум знижка на "преміум" гру :D
спойлер
Зображення
zorro
Member

Повідомлення

Detroit: Become Human продають за 125 грн, якщо не грали варто спробувати. Цікава гра.
warp37
Member

Повідомлення

zorro: ↑ 01.10.2026 21:35 Detroit: Become Human продають за 125 грн, якщо не грали варто спробувати. Цікава гра.
Краще цілим пакетом Quantic Dream Collection за 200 гривень тоді брати, величні сонішедеври з PlayStation 3/4.
erkins007
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 01.10.2026 20:32Всё куплено, игорь тонет, ничего интересного
Полно интересных игр, это просто мы постарели.
Я вот тоже прохожу не новый контрол, а в очередной раз масс эффект, а потом ещё ведьмак на очереди.
Щас понимаешь что по сути новое железо тебе нужно для пары тройки релизов в год, потому что все остальное время ты играешь в те игры, где и 1080ти была оверкилом
warp37
Member

Повідомлення

erkins007: ↑ 01.10.2026 22:25
warp37: ↑ 01.10.2026 20:32Всё куплено, игорь тонет, ничего интересного
Я вот тоже прохожу не новый контрол, а в очередной раз масс эффект, а потом ещё ведьмак на очереди.
Щас понимаешь что по сути новое железо тебе нужно для пары тройки релизов в год, потому что все остальное время ты играешь в те игры, где и 1080ти была оверкилом
Control Resonant и Silent Hill прошёл, больше в этом году ничего не интересно. Разве что на распродаже потом возьму Gears of War: E-Day, ну и Halo: Campaign Evolved.

Ну, а так, в принципе, да. Новые проходишь и матюкаешь из-за оптимизации, а потом целый год старые на тензорных ядрах гоняешь. :rotate:
Enjthesilence
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 01.10.2026 23:10
erkins007: ↑ 01.10.2026 22:25
Control Resonant и Silent Hill прошёл, больше в этом году ничего не интересно. Разве что на распродаже потом возьму Gears of War: E-Day, ну и Halo: Campaign Evolved.

Ну, а так, в принципе, да. Новые проходишь и матюкаешь из-за оптимизации, а потом целый год старые на тензорных ядрах гоняешь. :rotate:
онімушу спробуй, мені сподобалась. resonance a plague tale legacy, також на декілька вечорів норм грулька. прагмату хочу ще пройти, а так ігор величезний список, заздрю тобі
Grey_ukr
Member

Повідомлення

я не знаю у кого игорей нет. У меня список года на 4 безвылазно проходить.
надеюсь, что я доживу до пенсии и пройду хотя бы половину запланированного.
SERGBILL
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 01.10.2026 20:32 Всё куплено, игорь тонет, ничего интересного.
собі покищо 3 гри в корзину вкинув, може завтра ще докину.
LordTornado
Member

Повідомлення

Хорошая распродажа. Купил Детройт за 125 грн и Фар Край 6 за 91 грн... ))) Ещё советую TESO за 149 грн у кого нет. Там контента на пару лет игры и сейчас интересный подводный ивент идёт...
S0N1C
Member

Повідомлення

нащо ви це все купляєте, все одно грати не будете :laugh:
сам раніше так робив, потім просто став качати з торрентів... і не грати - профіт :gigi:
erkins007
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 01.10.2026 23:10больше в этом году ничего не интересно
Даунволкер. Я ожидал от игры куда меньшего. А там квесты на уровне третьего ведьмака, а боевка куда лучше.
Только локализацию нужно самому накатывать и мод на таймер.
Devijack
Member

Повідомлення

скайрім за 64грн))
NUN4AG
Member

Повідомлення

warp37: ↑ 01.10.2026 20:32Всё куплено, игорь тонет, ничего интересного. И такой прискорбный ноугеймз аж до выхода Metro 2039.

Там 27 жовтня з домовини дістають шедевральну You are Empty. Треба брати :gigi:
karokum
Member

Повідомлення

NUN4AG: ↑ 02.10.2026 00:06 Там 27 жовтня з домовини дістають шедевральну You are Empty. Треба брати :gigi:
Найочікуваніший реліз осені B-)
S0N1C
Member

Повідомлення

таке треба грати на періодному залізі, шоб поринути так би мовити в атмосферу :learn:
Відповісти