Предлагаю обсудить Sapphire виповнилося 25 років. Це один із найвідоміших виробників відеокарт Radeon
Який шлях сам пройшов за 25 років...
ATI Radeon 9800 > GeForce 8600 > GTX 285 > GTX 680 > RX Vega 64 > Sapphire RX 6800 XT > RTX 5090
З новіших карточок саме у Сапфіра було саме тихе охолодження, та ніякого писку дроселей. Непогана контора, як на мене приблизно на рівні EVGA.
Але не маю досвіду з їх тех. підримкою.
Новини
Останні статті і огляди
Sapphire виповнилося 25 років. Це один із найвідоміших виробників відеокарт Radeon
-
FarCry
Member
-
vsx
Member
а еще говорят китайские матплаты плохие 
-
yurius_r
Member
Колись давно в мене була їх AM2 материнка. Sapphire PI-AM2RS690MHD. Це були ті дивні старі часи, коли виробник плати міг тобі вбити материнку невдалим апгрейдом BIOS
А так як на мене практично завжди кращий виробник карт AMD. Другим для мене йде PowerColor.
P.S. Колись давно я починав знайомство із ними з Radeon 8500 (LE?)
P.S. Колись давно я починав знайомство із ними з Radeon 8500 (LE?)
- Вкладення
-
-
0kie
Member
Даже сейчас отдаю предпочтение картам двух брендов, если заходит речь о Радеонах: Sapphire и ASUS. Так сложилось, что у меня всегда были карты этих брендов, за исключением одной от MSI и одной от Gigabyte. Причём вторая надолго не задержалась. Вот и сейчас у меня Sapphire Pulse и ASUS TUF. Для оба бренда равны по качеству и исполнению.
-
yariksom
Member
Хоча Гонконг і Китай, однак сильно відрізняється.
-
leif
Member
типовий PC Partner. колись (років 10 тому і раніше) вони робили речі покраще, імхо, зараз спростились.
нічого поганого, але і нічого особливого, як на мене. як і зотак та інно3д в випадку карт від цієї контори на чипах нвідіа.
серед інших радеонів, мабуть, виділяється яскравіше ніж зотак та інно3д в світі нвідіа тому, що там великі бренди типу асус/мсі не так стараються як для жифорсів -- менші лінійки і тд.
нічого поганого, але і нічого особливого, як на мене. як і зотак та інно3д в випадку карт від цієї контори на чипах нвідіа.
серед інших радеонів, мабуть, виділяється яскравіше ніж зотак та інно3д в світі нвідіа тому, що там великі бренди типу асус/мсі не так стараються як для жифорсів -- менші лінійки і тд.
-
Святой
Member
в Китае все города сильно отличаются. А еще 45% территории КНР это автономии. А север и юг Китая вообще разныеХоча Гонконг і Китай, однак сильно відрізняється.
-
Sanьka
Member
Відяхи у виконанні Сапфір Нітро - ТОПові СО, з якими можуть конкурувати хіба що Астрали і тп.
Взагалі якщо взяти саме бренди які роблять чисто для одного вендора, то у АМД куди кращий вибір.
Сапфір, ПаверКолор, ХФХ (який раніше був фуллНВ) проти Зотака (який раніше був цікавіше) в Інно3Д (взагалі ніачом).
Взагалі якщо взяти саме бренди які роблять чисто для одного вендора, то у АМД куди кращий вибір.
Сапфір, ПаверКолор, ХФХ (який раніше був фуллНВ) проти Зотака (який раніше був цікавіше) в Інно3Д (взагалі ніачом).
-
Mozdev
Member
десь в мене є робоча сафіріфська х800 GTO 
-
MSiAventador
Member
Моє знайомство почалось і закінчилось
з Sapphire Radeon X1650 Pro AGP той що з мостом Rialto.
Як то кажуть : амінь і давайдопобачення.
Як то кажуть : амінь і давайдопобачення.
-
RoMiLiUs
Member
Колись, в минулому житті, коли обирав яку X850 XT PE брати, то обрав HIS замість Sapphire і не помилився)
-
Vladys77
Member
Nitro+ найкращі. Тому в мене Nitro+
.
Дроселі дійсно не свистять. І вентилятори були настількі тихі, що корпус ПК розкалявся
Потім додав обертів і відеокарта перестала закіпати. Трохи з тишею перестарались.
Дроселі дійсно не свистять. І вентилятори були настількі тихі, що корпус ПК розкалявся
Потім додав обертів і відеокарта перестала закіпати. Трохи з тишею перестарались.