Офіційно анонсовано гру Diablo V

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
WWQ
Member

Повідомлення

4ка откровенно скучной мне показалась, даже 3я лучше была в плане сюжетки, после прохождения 4й решил перепройти resurrected... Надеюсь 5ка не подведет.
Zealoth
Member

Повідомлення

Grava: 14.09.2026 06:03
rizakrko: 13.09.2026 22:09більший вміст скрині це геть не перевага за гроші
Окей, грати у безкоштовну гру але за донат більша скриня, з якою більше комфорту у грі це те саме що грати у 60$ гру у якій у тебе не буде доступу до всього контенту без доповнення за 40$.
Я не знаю, как можно проводить аналогию между большой и комплексной бесплатной игрой, в которой для тебя со старта открыт АБСОЛЮТНО весь контент, будь-то старый, текущий или тот что будет выходить в будущем и игрой где тебе надо заплатить три раза по 50 евро в среднем, что бы просто получить законченный продукт. Видишь что нехватает вкладок в сундуке? Докупаешь нужные не за все деньги мира, главный конкурент даже ПЛАТНО не может увеличить сундук, потому что настолько криво сделана система сундука.
The_Rusik
Member

Повідомлення

rizakrko
Так 4-ка помойка, сингл игра с донатом, батл пасом и прочим. Еще и платная. Не, спс.
rizakrko
Member

Повідомлення

Grava: 14.09.2026 06:03
rizakrko: 13.09.2026 22:09більший вміст скрині це геть не перевага за гроші
Окей, грати у безкоштовну гру але за донат більша скриня, з якою більше комфорту у грі це те саме що грати у 60$ гру у якій у тебе не буде доступу до всього контенту без доповнення за 40$.
Чи вважаєте ви, що в D2 також погана монетизація, адже LOD та ROW потрібно купувати? Без цього ж не буде доступу до всього контенту. Без першого не буде цілого акту та доброї половини речей, без другого не буде додаткового персонажа та певного набору QOL.
Оскільки монетизація (за винятком косметики) у D2 та D4 однакова, то мабуть погано і там і там :dontknow: . Ось тільки я не пригадую, щоб тут на форумі, чи деінде хтось скаржився, що доповнення до D2 платні.
Grava
Member

Повідомлення

rizakrko: 14.09.2026 11:27Оскільки монетизація (за винятком косметики) у D2 та D4 однакова
Це коли вона стала однаковою?
rizakrko
Member

Повідомлення

Grava
В D4 можна купити косметику та доповнення, в D2 можна купити доповнення. Самі доповнення є додатковим сюжетом, додатковим персонажем (або кількома) та додатковою силою персонажа - що в D2, що в D4.
Kashtan
Member

Повідомлення

4 дябло - витрачені на вітер сто доларів. Додаткові завдання досі на карті не всі видно, потрібно в упор поруч вручну проїхати щоб засвітилось. 3 дябло - взагалі якесь різнокольорове інфантильне що попало.
Одна 2 та , можливо 1 частини досконалі.
Тому довіри до 5 частини - нуль. Тенденція ясна.
The_Rusik
Member

Повідомлення

Kashtan
Одна надежда только на титан квест 2, надеюсь там не будет онлайна и доната.
Відповісти