Геймерам сподобалася Radeon RX 9070 XT. Відеокарта продовжує збільшувати частку у статистиці Steam

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Mozdev
Member

Повідомлення

Nortrom: 09.09.2026 14:53
Суто через втрати продуктивності
Не, ну загар нормально стоит :laugh:
Зображення

думаю, це сильно індивідуально. хтось захоче, хтось принципово скаже що "за нейрослоп -- ні копійки", у когось просто стільки бюджету не буде
Вот именно кому-то нравится, кому-то нет. AMD тоже это добавит в RDNA5, и возможно в RDNA4 :D
В ціх скрінах прекрасно все, особливо падіння фпс у 7 разів :gigi:
leif
Member

Повідомлення

Геральт: 09.09.2026 14:58про 95% триндить. І кому вірити?
так коли мова йде про 93-95% нвідії це ж частка продажів. одне іншому ніяк не суперечить
Devijack
Member

Повідомлення

NST1983: 09.09.2026 14:43Топнув ножками і пішов назло AMD купив 3060 Ti
cкоріше увімкнув сфр на якість і залишився на старій відеомапі.
vsx
Member

Повідомлення

Nortrom: 09.09.2026 14:53 Не, ну загар нормально стоит :laugh:
Зато какой синематик на лицах, какие тени. Как отметил уважаемый юзер выше - красота требует жертв.
Вообще длсс 5 не для быдла всякого. Это для людей тонко чувствующих эстетику.
Yurius
Member

Повідомлення

warp37: 09.09.2026 13:30Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
Перестань кожен раз пробивати дно.
Mozdev
Member

Повідомлення

vsx: 09.09.2026 15:41
Nortrom: 09.09.2026 14:53 Не, ну загар нормально стоит :laugh:
Зато какой синематик на лицах, какие тени. Как отметил уважаемый юзер выше - красота требует жертв.
Вообще длсс 5 не для быдла всякого. Это для людей тонко чувствующих эстетику.
І в котрих необмежений бюджет і ламборджині на парковці :gigi:
Yurius
Member

Повідомлення

SKYJAKER: 09.09.2026 15:20Нічого, я думаю к хелоувіну 9070ХТ по ціні різниця до 10% з 5070ті буде всього.
Так і буде,АМД не впусте момент впустити момент
yariksom
Member

Повідомлення

warp37: 09.09.2026 13:30 Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
Карти і так коштують уже захмарних грошей, якщо так мислити то є сенс і за 5080 доплатити, а бюджети не такі гнучкі щоб по 300 баксів розкидувати за "фішечки".
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

А вот как то так, и это не оф релиз :)
Аціо
Member

Повідомлення

NST1983: 09.09.2026 14:31 Як же хомякам замість5070 TI Super, втулили DLSS 5 по ціні 5070 TI Super, тільки продуктивність падає в дно і вони готові терпіти інпут лаг і інстаграмні мертві рожи...

Як там у тому анекдоті "Назло мамі відморожу вуха". Тут приблизно те саме - назло AMD буду терпіти все, аби тільки не визнати, що маркетинг знову переміг :lol: :lol:
Ну бачите якраз таки маркетинг почав здуватись, адже більшості сальний MILF генератор не зайшов - дивлячись на продажі у цьому випадку.
Гаманець змушує працювати мозок, ну у більшості випадків хочаб, клінічні випадки не будемо брати до уваги.

Але я майже певен, Ліза не підведе вуйка та незабаром щось таке вчинить,
що червоним здасться святом у дитячому садочку - те що наробив куртка.
Ох я тоді з задоволенням червоних покемонів привітаю.

А наразі 9070хт гарна карта, а от за рекомендовану вартість булоб ще краще.
warp37
Member

Повідомлення

Yurius: 09.09.2026 15:49
warp37: 09.09.2026 13:30Ну после выхода DLSS 5, есть смысл доплатить за RTX 5070 Ti.
Перестань кожен раз пробивати дно.
Моє "дно' - це розуміння того, що. GeForce 50 дорожче при "ціні за кадр", але я також розумію, що окрім "голої продуктивності", є також технології.

І ось щодо технологій: я дивлюся матеріали, де кажуть, що в FSR 4 FG є досі проблеми з нестабільним часом кадру, а у NVIDIA він рівний, бо апаратна генерація досі найкраща.

Апскейлінг, який у DLSS 4.5 краще.

Ну а кінематографізм з Neural Rendering - це взагалі окрема тема. І як воно працює на Radeon? "Подивитися і скріншоти зробити" проти "всі ігри намазав" і граєш з підвищенним і помітним фотореалізмом.

Дуже зручно думати, що RX 9070 XT - то епічний лайфхак відносно RTX 5070 Ti. Але відеокарта - то не ситуація, коли в АТБ узяв батон "Рум'яний" за 20,90 грн, коли поруч з ним лежать батони по 30 гривень - зекономив і задоволений.

Що ж, дно - так дно...
Відповісти