Новини
Останні статті і огляди
Выбор звуковой карты
-
Hotspur
Member
це входить в ще когось пунктfeniks_tm: ↑ 17.08.2026 13:30Topping DX1 II
-
StTechnik
Member
Оооооо. Тот еще Кролик Зануда. Его манера разговора - пытка для ушей. Но то что я когда то 100 лет назад смотрел - было в принципе похоже на что то "научное".QFlash: ↑ 17.08.2026 14:31Stalkera
-
feniks_tm
Member
Мене більше турбує пункт "збираєш максимальну кількість грошей"Hotspur: ↑ 17.08.2026 14:52це входить в ще когось пунктfeniks_tm: ↑ 17.08.2026 13:30Topping DX1 II
-
QFlash
Member
Так, я паважаю таких людей, які в такому стані дають корисну інформацію.StTechnik: ↑ 17.08.2026 14:52Оооооо. Тот еще Кролик Зануда. Его манера разговора - пытка для ушей. Но то что я когда то 100 лет назад смотрел - было в принципе похоже на что то "научное".
Звісно довіряти на 100% ніяк, але толкові речі там є.
Переважно читаю даташити і мануали.
Відправлено через 4 хвилини 47 секунд:
Є таке. Тому поважаю.QFlash: ↑ 17.08.2026 15:00"научное".
Він не має вищої освіти, скорше бакалавр, толковий.
Я до речі магістр хімії.
-
Radio Bay
Member
Стан-то стан, ніколи не насміхаюсь, корисного там може 1-2% і є, але помиховисько по контенту ще теQFlash: ↑ 17.08.2026 15:04Так, я паважаю таких людей, які в такому стані дають корисну інформацію.
Для тих у кого нема техніки може й цікаво
-
QFlash
Member
Я думаю це йому допомогли так подати правдиву інформацію, щоб можна було мізками пошурупати.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 15:45але помиховисько по контенту ще те
Там реальні речі розповідає, треба вміти слухати.
Такий підхід у нього.
Ти вигадай краще і покажи. Всі подивляться як то має бути щодо стереосистеми.
-
Radio Bay
Member
Я маячню не слухаю, ці псевданаукові висери для тебе.QFlash: ↑ 17.08.2026 15:51Там реальні речі розповідає, треба вміти слухати.
Коли мені розповідають одне, а в мене грає інше, то з баркаса. В мене тоді, коли натрапивав на нього вже бів непоганий початковій тракт і з базовиви речами я вже розібрався. До нього всегда апеллювали ті, у кого нема реального досвіду та техніки — а от що він каже. Я їх зву "аудіокуколди" - це про тих, хто без досвіду має свої твердження, як це працює, поясню, щою не ображати тих, хто намагається розібратися, та просто приймає участь без залізобетонних тверджень.
Відправлено через 13 хвилин 32 секунди:
Melofon
Якщо цей поставиш — відпишеш.
До речі, респект за тест оптика проти аналога, а то увесь час одні балачки, а я фінально довіряю тільки реальному досвіду.
В аудіо теорія часто розбігаеться з реальністю, бо глибоко теорію ніхто не знає, а ті хто знають по форумах не ходять
-
QFlash
Member
Шкода. Ти маєш параметричний еквалайзер?Radio Bay: ↑ 17.08.2026 16:18Я маячню не слухаю, ці псевданаукові висери для тебе.
Коли мені розповідають одне, а в мене грає інше, то з баркаса. В мене тоді, коли натрапивав на нього вже бів непоганий початковій тракт і з базовиви речами я вже розібрався. До нього всегда апеллювали ті, у кого нема реального досвіду та техніки — а от що він каже. Я їх зву "аудіокуколди" - це про тих, хто без досвіду має свої твердження, як це працює, поясню, щою не ображати тих, хто намагається розібратися, та просто приймає участь без залізобетонних тверджень.
-
Radio Bay
Member
Всі у кого є нормальний плеєр його маютьQFlash: ↑ 17.08.2026 16:55Ти маєш параметричний еквалайзер?
-
QFlash
Member
Ні. Це не то. Він окремо позиціонується і коштує дофіга. Це шикарна річ.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 17:09Всі у кого є нормальний плеєр його мають
Але можна зробити. Треба мати запчасті високої якості.
Тою штукою можна налаштовувати любий amplifier, любу систему, ця хирня дорогуща якщо толкова.
Востаннє редагувалось 17.08.2026 17:21 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Зроби, справою займешся, працювати буде, як лайно, але привід для гордостіQFlash: ↑ 17.08.2026 17:16Але можна зробити.
-
QFlash
Member
Так, але я не маю таких точних запчастин. Його легше купити справного по кінській ціні.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 17:19Зроби, справою займешся, працювати буде, як лайно, але привід ля гордості
Є на три повзунка, на 5 повзунків - і професійні де кожна частота шпилькою тягне - дорогуща річ.
Якщо помітив то їх ніхто так просто не продає.
Те що є в широкому доступі хороше і воно також дороге.
Те що я використовую - тонкорекція примітивний аналог тої штуки.
Тут дійсно коли якість елементів стоїть на першому рівні.
Є моменти що продають простий еквалайзер а пишуть параметричний.
Востаннє редагувалось 17.08.2026 17:43 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Бо вони (аналогові) у побуті потрібні тільки фрікам, а на них грошей не заробиш.QFlash: ↑ 17.08.2026 17:21Якщо помітив то їх ніхто так просто не продає
У студіях використовують VST плагіни https://blog.landr.com/free-eq-vst-plugins/
-
QFlash
Member
У всьому суть. Аналогові дають найкраще звучання. Тому якісні опери та кондери.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 17:43Бо вони (аналогові)
Програмні такого не зроблять.
Я коли паяв розширювач стереобази на транзисторах помітив різницю порівняно із мікросхемною версією. На транзисторах звучало обємніше. Це давно було.
Я навіть хотів зробити псевдоквадро, але не було додаткової акустики.
Там якщо побавитись з системою - то дає такий ефект присутності що тріндєц.
-
Radio Bay
Member
Лайно все це — на практиці у побуті аналогові еквалайзери ніхно не застосовує, хоча Schiit робитьQFlash: ↑ 17.08.2026 17:45Аналогові дають найкраще звучання
-
QFlash
Member
Спорити не буду. Але аналоговий звук - це те що радує вухо, природне звучання. Бінауральні звуки. Саме це я слухаю. Власне хотів донести. Файлик чудово демонструє цю особливість.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 17:52Лайно все це — на практиці у побуті аналогові еквалайзери ніхно не застосовує, хоча Schiit робить
Ера золотого аудіо.
Так пердак Ромашки дає таке звучання на TCA740/730 Philips. Мас так не може.
Воно шумить - ну і насрати.
Востаннє редагувалось 17.08.2026 18:06 користувачем QFlash, всього редагувалось 1 раз.
-
Radio Bay
Member
Так, але не на АС "Романтика", я побі казав, продай Мака, якщо він є, звісно, купи нормальне стерео. Хоч узнаєш, як воно звучитьQFlash: ↑ 17.08.2026 17:58Але аналоговий звук - це те що радує вухо, природне звучання
-
QFlash
Member
Ні, Мас жінки і якщо захоче то продасть. Вона сама сказала що у мене звучить краще на Ромашці. І слухаєм музон на Ромашці. Бо я витягнув його на +30dB!Radio Bay: ↑ 17.08.2026 18:06Так, але не на АС "Романтика", я побі казав, продай Мака, якщо він є, звісно, купи нормальне стерео. Хоч узнаєш, як воно звучить
Мас такого не вміє. Але Мас розрахований на потужність. Для тусовок.
Нам подобаються бінауральні звуки.
-
Radio Bay
Member
Підсилювачі за $10K для тусовокQFlash: ↑ 17.08.2026 18:09Для тусовок
-
QFlash
Member
Не куштує воно стільки. Це подарок.Radio Bay: ↑ 17.08.2026 18:36Підсилювачі за $10K для тусовок
Ціна того лайна 50000 грн. Решта маркетологія.
Японец буде кращий. Хоча не знаю я не лазив до нього - може воно не налаштоване. Важке шо торба.
Тим більше мене вбивають ті стрілки. Люблю зелені електронні індикатори, як очі жінки
Нє, ну вклюлачав і грає. Звук шикарний. Ромашка так само грає після вдосконалень.
Я слухав його місяць поки не зробив Ромашку. Спочатку хотів викинути Ромашку.
Потім купив TCA740 до Ромашки і це було щось. Одразу помітно різницю. Далі шукав TCA730 - шедевр, поки не здохла.
Я по іншому не міг витягнути АЧХ, треба було подати напругу що перевищує по даташиту, по іншому ніяк.
На тих драних мікросхемах можна тягнути графік догори.
Сучасні так не вміють. Вони містять стабілізатори інтегровані - чорт забирай і не витягнеш з них нічого.
Так що якось.
Востаннє редагувалось 17.08.2026 19:06 користувачем QFlash, всього редагувалось 3 разів.