Мышь для Геймера! На чем остановиться?

Клавиатуры, мыши и прочая периферия
Відповісти
Автор
Повідомлення
ASTON
Member

Повідомлення

Купив собі logitech superstrike.
Приємна.
І розмір нормальний, я гадав буде замала.
Легка така, незвично.
PsiiX3
Member

Повідомлення

ShakaL: 07.05.2006 21:02 В принципе у меня сейчас Logitech MX510 но мне его уже не хватает
хочеться больше плавности движения, ,большей точности позиционирования, перед мной выбор между
Logitech : MX518 (ДОстаточно непозой маус) G5 (эргономика потрясная плюс грузики)
Razor : Daimondback (лучче для Q3 не найти ;-) ) , Copperhead (немного не удобен но более резв)
Можете кидать в меня камнями но я посоветую steelseries aerox 5 wireless
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

нужна мышь смотрю новая г304х вроде хороша так как нормальные китайцы стоят либо дороже либе не сильно дешевле г304х
Dremjke
Member

Повідомлення

PsiiX3: 21.05.2026 09:22Можете кидать в меня камнями но я посоветую steelseries aerox 5 wireless
Интересно, какой всё-таки выбор он сделал спустя 20 лет :D
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

нашел zaopin z11 форма с виду поадекватней будет, сенсор 3395 и кнопку под колесом можно будет перепаять на стандартный микрик без лишнего гемороя. но всеравно это китай чето не верится у них на бумаге все прекрасно а в реальности приходит всегда какойто брак с проблемами но форма прям вкусная
пирожок с малиной
Member

Повідомлення

короче заказал фингертип рапу вт1 макс 3950 с нордиком и оптическими микриками по цене 304х это то от чего глупо отказыватся пока летняя распродажа я тоже советую
Feras
Member

Повідомлення

Панове підкажіть, будь-ласка мишу з якісним колесиком-енкодером. В мене знову накрилась миша бо ця тонюсенька пластикова паличка, що знаходиться в самому енкодері зламалась і тепер колесо просто крутиться ремонтувати таке нема сенсу. Знову достав свою архаїчну Logitech mx518 якій років майже стільки як і мені. Чи є на ринку миші у яких колесо до енкодера не під'єднано і тримається на одній тонюсенкій пластиковій паличці або миші у яких якісне довговічне колесо і не ламається від простого не постійного використання. :weep:

Буду вдячний за допомогу. :shuffle:
DuckRider
Member

Повідомлення

Feras: 10.06.2026 12:21 Панове підкажіть, будь-ласка мишу з якісним колесиком-енкодером. В мене знову накрилась миша бо ця тонюсенька пластикова паличка, що знаходиться в самому енкодері зламалась і тепер колесо просто крутиться ремонтувати таке нема сенсу. Знову достав свою архаїчну Logitech mx518 якій років майже стільки як і мені. Чи є на ринку миші у яких колесо до енкодера не під'єднано і тримається на одній тонюсенкій пластиковій паличці або миші у яких якісне довговічне колесо і не ламається від простого не постійного використання. :weep:

zowie
Feras
Member

Повідомлення

Zowie дороговато. А якщо знайти мишу з отпичним енкодером-скролом це той варіант який довговічний і шанс, що пластмаса яка кріпить коліщатко до енкодера просто лопне, менший чи воно однаково по якості?
feniks_tm
Member

Повідомлення

Feras
довговічніший у плані ресурсу до появи збоїв у прокручуванні, фізичні поломки то уже на совісті виробника (якість матеріалів та збірки) та користувача. Можливо, хтось закидає ганчірчками, але я б глянув нові моделі Rapoo V2 Pro (не плутати з Gen 2) на оптичних мікриках та колесі. Щоправда, вони поки доступні лише на taobao... (~$45 + доставка)
maxn
Member

Повідомлення

у рапу v0 air max колесо оптическое ( на коробке по крайней мере так написано)
feniks_tm
Member

Повідомлення

maxn
air max то трохи упорота (по вазі) серія, як для звичайного користувача, імхо. У V2 наче як пишуть, що покращена збірка + додали каркас жорсткості. Але як альтернатива з можливістю купити в Україні теж хороший варіант.
Feras
Member

Повідомлення

feniks_tm: 10.06.2026 21:03 Feras
довговічніший у плані ресурсу до появи збоїв у прокручуванні, фізичні поломки то уже на совісті виробника (якість матеріалів та збірки) та користувача. Можливо, хтось закидає ганчірчками, але я б глянув нові моделі Rapoo V2 Pro (не плутати з Gen 2) на оптичних мікриках та колесі. Щоправда, вони поки доступні лише на taobao... (~$45 + доставка)
О, я як раз знайшов тему на реддіт: https://www.reddit.com/r/MouseReview/co ... e_optical/ і там пишуть про декілька моделей які я зможу купити на Алі до кінця розпродажу: Rapoo VT0 Air Max - 60 USD , Rapoo VT3s Air Max - 60 USD, Lenovo Legion M7 - 60 USD, RAWM Leviathan V4 - 85 USD . Спитав у АІ він мені рекомендує як якісний варіант і де на поламані кріплення колеса не скаржилися Zaopin Z2.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Feras
Якщо замовляти з Китаю не є проблемою, то я б все ж напевно взяв PRO V2 з тао, не знаю скільки вона там з коробкою заважить, але в 50-55$ фінальних точно вкладетесь. Але спочатку треба визначитись яку форму хочете (клікабельний лінк на eloshapes) :rotate: VT0 Air Max зараз лежить на OLX за 2300 грн, до речі.
Feras
Member

Повідомлення

Ну я до форми не вибагливий (надіюсь), звикаю швидко: поки не переломалась пластамова частина скролу яка знаходилась у енкодері (такого я ще не бачив - воно тріснуло і поламалось у самому енкодері а не із сторони ближче де кріпиться сам скролл) була миша 122 мм, сьогодні підключив мх518 вона здається 130 мм і ніяких проблем від переходу не було. З Китаю замовляти, але у рамках Алі, просто із знижками зараз воно вийде дешевше ніж на ОЛХ.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Feras: 10.06.2026 22:18 була миша 122 мм, сьогодні підключив мх518 вона здається 130 мм і ніяких проблем від переходу не було.
Ну одні лише габарити мало про що говорять насправді. VT0 по факту натхнена OP1, тобто найкраще підійде під кіготь/пальцевий хват, якщо звикли тримати долонним хватом, то може бути замала. Моє око замилене Thorn'ом, тому я б собі брав би VT3s :shuffle: Щоправда, VT3s Air Max нема на офіційній сторінці Rapoo на аліку, а у інших рандомів вона уже $70, що не так цікаво. Я б сів розібрався з таобао :gigi: Або можу допомогти замовити
Krovatka
Member

Повідомлення

нові моделі Rapoo V2 Pro (не плутати з Gen 2) на оптичних мікриках та колесі
Что это за девайс? А то я не смог в гугл :-/ , находит только VT2Pro.
feniks_tm
Member

Повідомлення

Krovatka: 11.06.2026 11:56
нові моделі Rapoo V2 Pro (не плутати з Gen 2) на оптичних мікриках та колесі
Что это за девайс? А то я не смог в гугл :-/ , находит только VT2Pro.
Нічого особливого, рахуй рефреш з упором на кращу монолітність збірки за рахунок каркасу жорсткості (відповідно важче на 2-3грами), бо попередні моделі судячи з відгуків трохи страждали по збірці. Основні мікрики наскільки розумію FE оптичні, енкодер оптичний Raesha. Тобто скоріше за все те саме, що і у Air Max, але з 800mah акумом. Ось спеки на прикладі на VT3S (переклад AI'шний з китайської)
Спеки
Зображення
Нутрощі
Зображення
Зображення
Зображення
https://i.postimg.cc/2y5bQ87W/image.pngЗображення
Зображення
Зображення
https://i.postimg.cc/YCB2kCm2/image.pngЗображення
destructX
Member

Повідомлення

Feras: 10.06.2026 12:21 Панове підкажіть, будь-ласка мишу з якісним колесиком-енкодером. В мене знову накрилась миша бо ця тонюсенька пластикова паличка, що знаходиться в самому енкодері зламалась і тепер колесо просто крутиться ремонтувати таке нема сенсу. Знову достав свою архаїчну Logitech mx518 якій років майже стільки як і мені. Чи є на ринку миші у яких колесо до енкодера не під'єднано і тримається на одній тонюсенкій пластиковій паличці або миші у яких якісне довговічне колесо і не ламається від простого не постійного використання. :weep:

RAWM Leviathan V4
або щось на енкодері ТТС Gold, зазвичай з ними нема проблем (або дуже довговічні)
feniks_tm
Member

Повідомлення

destructX: 11.06.2026 16:57 або щось на енкодері ТТС Gold, зазвичай з ними нема проблем (або дуже довговічні)
Рандом насправді, може жити роками, а може і за декілька місяців почати фантомскролити. Стоковий Silver на Thorn'і помер досить швидко, свапнув на Gold Dustproof, то поки живе :rotate:
Відповісти