Офіційно: масштабування AMD FSR Upscaling 4.1 незабаром з’явиться на відеокартах Radeon RX 7000 та RX 6000

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 15.05.2026 18:29Який жах, драйвер не поставився коректно "по верху".
Та не это норма для красных. Технологии спустя несколько лет, драйвера через дду.

Отправлено спустя 52 секунды:
Nouriel: 15.05.2026 17:30дивно, коли таке було у нвідії
То все в том числе и я ругали Хуанга за нейрослоп, а тут плевкам в морду от АМД с удовольствием радуются.
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007: 15.05.2026 20:17
Геральт: 15.05.2026 18:29Який жах, драйвер не поставився коректно "по верху".
Та не это норма для красных. Технологии спустя несколько лет, драйвера через дду.
:lol: :weep:
спойлер
Зображення
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт
Канешна, бсод и отключение куллеров это ведь вообще одного уровня проблемы, ага
Геральт
Member

Повідомлення

erkins007
А що гірше? :popcorn:
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
Питання з підступом :D
SERGBILL
Member

Повідомлення

Геральт: 15.05.2026 20:51 erkins007
А що гірше? :popcorn:
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
спойлер
Питання з підступом :D
бсод відяху не прикінчить хоча б)
Alexsandr
Member

Повідомлення

Shepard1985: 15.05.2026 19:10 Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове?
Як би написати. Ігри були і будуть, якщо звісно не станеться армагедон. А ШІ може піти до інших, нові оптичні схеми, нові стартапи... і роль ЦП і відео знову знизиться, не буде нульова, просто знизиться. Технологія тільки розвивається і може вистрілити щось інше, щось що не потребує куда менше енергії.
Victor Butko
Member

Повідомлення

erkins007: 14.05.2026 19:06 Совершенно верно. А выпускать фср4 только для стм машин было бы совсем палевно
Для стім машин його не треба випускати, воно там вже і так є.
vsx
Member

Повідомлення

Shepard1985: 15.05.2026 19:10 Особисто мені цікаво, чи вийде ФСР 4 на портативні пристрої? Якщо так, то це дуже гарна новина. Це дасть друге дихання для портативок.
Ну если через optiscaler доступно то почему нет? Надо только дождаться официальных драйверов. И на стимдеках и на всяких мини пк с Ryzen AI Max будет как сейчас есть 3.1
Меня вот другое интересует, когда выйдет FSR 4.5 или какой там они следующий готовят, будут ли они делать версию с int 8?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Надіюся, що його додадуть в ігри, в які я граю. Бо із дев’яти ігор FSR є лише в двох, а DLSS в п’яти. Мене це цікавить, а не всі ці дискусії про те, яка технологія краща.
vmsolver
Member

Повідомлення

Shepard1985: 15.05.2026 19:10і наразі в неї інші пріорітети. Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове?
Даже так? Надо лишь просто подождать и Радионы сами станут лучше? :rotate: Гениально! :laugh:
waryag
Member

Повідомлення

Kirakishou: 16.05.2026 08:21Надіюся, що його додадуть в ігри, в які я граю. Бо із дев’яти ігор FSR є лише в двох, а DLSS в п’яти. Мене це цікавить, а не всі ці дискусії про те, яка технологія краща.
Є оптискейлер, але нативна підтримка звісно краще.
Shepard1985: 15.05.2026 19:10Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове?
Як це "не приносить"? Просто ці прибутки менше, ніж від ШІ, в який бігтех вливає багатомільярдні бюджети.
Kirakishou
Member

Повідомлення

waryag: 16.05.2026 11:00Є оптискейлер, але нативна підтримка звісно краще.
Цей варіант не підходить для ігор з античітом.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Kirakishou
Ну так а если просто dll с fsr4 закинуть в папку с игрой?
Bukakanga
Member

Повідомлення

XXXshadyXXX: 16.05.2026 12:01 Kirakishou
Ну так а если просто dll с fsr4 закинуть в папку с игрой?
работает, только если в игре есть нативная поддержка фср4 - тогда игра подхватывает сама. Киберпанк и Ремнант 2 подхватывают, например. А Хогвартсу или Контролу приходится фср4 оптискейлером вкорячивать, т.к. никто даже не задумывался их проапдейтить.
XXXshadyXXX
Member

Повідомлення

Bukakanga: 16.05.2026 12:08А Хогвартсу или Контролу приходится фср4 оптискейлером вкорячивать, т.к. никто даже не задумывался их проапдейтить.
Да, но я про онлайн игры с античитом. Для сингл проектов не вижу проблемы поставить Optiscaler. А онлайн игры ведь постоянно обновляют и добавляют поддержку последних апскейлеров. Вот и думаю что просто туда закинуть dll с fsr4 и всё.
my4a4oc
Member

Повідомлення

Shepard1985: 15.05.2026 19:10 У коментах якісь недолугі люди і декілька адекватів.
Ви хоча б для початку подивилися на те, скільки людей працює у АМД загалом і скільки у куртки+синіх покидьків?!
Ну АМД не може конкурувати з такими гігантами на рівні, бо компанія маленька по зрівнянню і наразі в неї інші пріорітети. Ігрова індустрія більше не приносить доходів, тому для чого АМД вкладати гроші у те, що по факту збиткове? Ну і ви ж самі тут (деякі...) визнаєте, що ви несете гроші до куртки, бо вам 5000 доларів за карту, то не гроші, але потім скиглите, що чому так дорого?! Дорого, бо ідіоти! Бо куртка може всіх нагнути, а інвестувати у АМД не хочеться, бо то треба чекати, маєш певний пердолінг.... Ну то купуйте зелену цвіль, а коли конкурентів не залишиться, то будете вбивати одне одного, як в радянські часи вбивали за джинсові штані та куртки!
Особисто мені цікаво, чи вийде ФСР 4 на портативні пристрої? Якщо так, то це дуже гарна новина. Це дасть друге дихання для портативок.
ой ну да, а з процами амд зараз не також робить? Чи це інше) Капиталізм завжди однаковий
Nortrom
Member

Повідомлення

хоже на те, що ПС5 отримає PSSR2
У PS5 нету int8. Там обычный Rdna1+Rt
Xbox, если майки захотят.
Ну АМД не може конкурувати з такими гігантами на рівні, бо компанія маленька по зрівнянню і наразі в неї інші пріорітети
AMD, может конкурировать, Лиза денег мало Radeon department дает ;)
Интел если шо во внутренних тестах не существует для АМД, их больше с Эппл конкуренция интересует. :)
DDt
Member

Повідомлення

Nortrom: 16.05.2026 15:01У PS5 нету int8. Там обычный Rdna1+Rt
может имелось ввиду ПС5 про, вроде при анонсе Сони говорили что они вместе с АМД доработали чип для внедрения PSSR

*не консольщик, не знаю как там с PSSR на обычной плойке*
Nouriel
Member

Повідомлення

erkins007: 15.05.2026 20:45Канешна, бсод и отключение куллеров это ведь вообще одного уровня проблемы, ага
І шо, типу в нвідії від не було, шо вентилятори не вмикалися, 2 рази точно було за останній рік.
erkins007
Member

Повідомлення

Nouriel: 16.05.2026 19:32І шо, типу в нвідії від не було, шо вентилятори не вмикалися, 2 рази точно було за останній рік.
было раз, через час драйвер сняли, на след утро уже был фикс.
Претензия к амд не в ошибках, а в очень долгом их исправлении. ВР проблемам на амд уже несколько лет и они так и не исправлены
Відповісти