Новини
Останні статті і огляди
Ненадійні люди
-
Moderator
Moderator
В данной теме можно оставить негативные отзывы о ваших совершенных сделках на Барахолке. Помимо негативного отзыва оставляйте ссылку на профиль и тему в которой была совершена сделка.
Убедительная просьба, не устраивать в теме срач и выяснения отношений. Виновные будут наказаны.
Эта тема создана для того, чтобы помочь избежать негативных моментов при совершении продажи/купли/обмена.
Данная тема не является инструментом для давления на оппонента с той или иной целью, а в первую очередь несет функцию предупредить форумчан о возможных последствиях при совершении сделок с тем или иным человеком.
Для проверки ника на присутствие в данной теме — воспользуйтесь поиском в теме (слева вверху каждой страницы имеется соответствующее поле).
Будьте предельно внимательны к предложениям в ЛС — тщательно проверяйте подлинность профиля предлагающего (смотрите дату регистрации правильность никнейма и пр.)
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ
Убедительная просьба, не устраивать в теме срач и выяснения отношений. Виновные будут наказаны.
Эта тема создана для того, чтобы помочь избежать негативных моментов при совершении продажи/купли/обмена.
Данная тема не является инструментом для давления на оппонента с той или иной целью, а в первую очередь несет функцию предупредить форумчан о возможных последствиях при совершении сделок с тем или иным человеком.
Для проверки ника на присутствие в данной теме — воспользуйтесь поиском в теме (слева вверху каждой страницы имеется соответствующее поле).
Будьте предельно внимательны к предложениям в ЛС — тщательно проверяйте подлинность профиля предлагающего (смотрите дату регистрации правильность никнейма и пр.)
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ
Востаннє редагувалось 06.05.2013 14:39 користувачем gehka3, всього редагувалось 3 разів.
-
uncle_doc
Member
угу, це як купити машину з салону та через півроку виставити на продаж (:Buldozer.: ↑ 04.11.2025 08:00Натягиваете сову на глобус..uncle_doc: ↑ 03.11.2025 09:57
У диска мінімальне напрацювання, в мене на ссд більше годин і все ок. Нащо продавати новий хдд? Висновоки робіть самі
Тип продал свежий винт с мало наработки-да 100% кидала.
Тип продает винт с большой наработкой-да он его выюзал и продает хлам, ясно же))
Человек купил диск, прошло 9 мес, диск сломался, а продавец диска подозрителен тем, что продал диск с хорошим свежим смартом?![]()
-
Ortyomko
Member
винт це не машина. моменти апгрейду або перегляду конфігурації це нормально, тому ми і на цьому форумі, як я думав.uncle_doc: ↑ 04.11.2025 10:48угу, це як купити машину з салону та через півроку виставити на продаж (:Buldozer.: ↑ 04.11.2025 08:00
Натягиваете сову на глобус..
Тип продал свежий винт с мало наработки-да 100% кидала.
Тип продает винт с большой наработкой-да он его выюзал и продает хлам, ясно же))
Человек купил диск, прошло 9 мес, диск сломался, а продавец диска подозрителен тем, что продал диск с хорошим свежим смартом?![]()
-
voo
Junior
uncle_doc
Колись давно придбав проц е8400, але під час пошуків решти комплектуючих підвернувся готовий кіт, і е8400 продав. Оце я подозрітєльний тіп.
Колись давно придбав проц е8400, але під час пошуків решти комплектуючих підвернувся готовий кіт, і е8400 продав. Оце я подозрітєльний тіп.
-
_VlaD_
Member
Коротше, є цікава ситуація.
Ну от коли ти щось продаєш і ніби адекватний "покупець" знаходиться.
І каже. Що отам відео зніми. А з того боку підлізь. А отам фото. Я типу куплю, але мені ще отам фото треба.
А потім такий - "а от я там подивився, приблизно таке саме але дешевше".
А ти півдня лазив та оте знімав, фотагруфав.
При тому що тут на місці була можливість просто карту в компі протестувати та забрати.
Коротше, ось воно:

загрузить изображение без регистрации
Номер телефону - 093 699 53 34.
-

direct image link
Отправлено спустя 11 минут 27 секунд:
Не рекомендую з дурачком цим мати справ. Він в Одесі якщо що.
Ну, або відео за гроші показувати та всі питання по передплаті.
І каже. Що отам відео зніми. А з того боку підлізь. А отам фото. Я типу куплю, але мені ще отам фото треба.
При тому що тут на місці була можливість просто карту в компі протестувати та забрати.
Коротше, ось воно:

-

direct image link
-
Diablique
Member
По поводу диска, сообщение от покупателя "Надо, что-то решать с этим" убило, спустя больше полугода))) даже если ты в магазине купишь телефон с гарантией в год, положишь его на полку, а спустя полтора года достанешь, а он у тебя не работает, ну камон, не гоните так, народ, даже если это продавец с кучей негативных отзывов, как на ум пришло сюда такое писать? Тут возможна только ответная реакция со стороны продавца, негативный отзыв в сторону покупателя, что продаваны были готовы)
-
OverPow
Member
В чому ненадійність?_VlaD_: ↑ 04.11.2025 20:09 Коротше, є цікава ситуація.
Коротше, ось воно:
-
direct image link
-
RadioHeader
Member
Не купив жі - точно шахрай!OverPow: ↑ 04.11.2025 21:34В чому ненадійність?_VlaD_: ↑ 04.11.2025 20:09 Коротше, є цікава ситуація.
Коротше, ось воно:
-
direct image link
Відправлено через 2 хвилини 9 секунд:
Насправді ця тема стала ну прям крінж - одному півроку тому хдд продали поганий, іншій продає і якщо щось спитали то вважає що вже продав...
-
_VlaD_
Member
А де була мова про "ненадійність"?OverPow: ↑ 04.11.2025 21:34 В чому ненадійність?
Там все надійно.
Стань раком. Роздвинь ягодиці. Дякуємо, наступний продавець.
Все чесно.
-
RadioHeader
Member
Ну тоді ок - нічого не питати про товар, не скаржитися, купувати якщо просив якісь уточнення - зроз_VlaD_: ↑ 04.11.2025 22:07А де була мова про "ненадійність"?OverPow: ↑ 04.11.2025 21:34 В чому ненадійність?
Там все надійно.
Стань раком. Роздвинь ягодиці. Дякуємо, наступний продавець.
Все чесно.
-
_VlaD_
Member
Якраз навпаки.RadioHeader: ↑ 04.11.2025 22:18 Ну тоді ок - нічого не питати про товар, не скаржитися, купувати якщо просив якісь уточнення - зроз
Попросив зняти відео. Тобто тест і щоб видно було куди кабелі з монітора йдуть.
Потім ще раз тест провести щоб видно було точку хотспот.
Тобто, я те все зняв і йому відправив.
Сказав що забере карту.
А потім такий - та щось я подивився, закажу на Лоху з іншого міста.
Просто майте на увазі що цей товариш трахає мозок і нічого не купує.
-
Diablique
Member
_VlaD_
Друже, тут тільки твій косяк, що ти згодився на це, вже була тема, там тіп тестів запросив на увесь день, тому таке, іноді краще злити такого покупця, бо у нього багато сумнівів, а коли багато сумнівів то процент що він придбає не дуже великий.
Друже, тут тільки твій косяк, що ти згодився на це, вже була тема, там тіп тестів запросив на увесь день, тому таке, іноді краще злити такого покупця, бо у нього багато сумнівів, а коли багато сумнівів то процент що він придбає не дуже великий.
-
daesz
Member
Diablique
200 грн завдатку на витрачену е/е та час. Якщо товар купите - вирахую 200 грн з вартості товару
200 грн завдатку на витрачену е/е та час. Якщо товар купите - вирахую 200 грн з вартості товару
-
Buldozer.
Member
Не ведитесь. Так зеки работают, собирают видео работы для дальнейщих кидков. Как дети малые_VlaD_: ↑ 04.11.2025 22:34Якраз навпаки.RadioHeader: ↑ 04.11.2025 22:18 Ну тоді ок - нічого не питати про товар, не скаржитися, купувати якщо просив якісь уточнення - зроз
Попросив зняти відео. Тобто тест і щоб видно було куди кабелі з монітора йдуть.
Потім ще раз тест провести щоб видно було точку хотспот.
Тобто, я те все зняв і йому відправив.
Сказав що забере карту.
А потім такий - та щось я подивився, закажу на Лоху з іншого міста.
Просто майте на увазі що цей товариш трахає мозок і нічого не купує.
-
_VlaD_
Member
Ага. Ясно. А другие зеки своих коллег тут прикрывают.Buldozer.: ↑ 04.11.2025 23:58 Не ведитесь. Так зеки работают, собирают видео работы для дальнейщих кидков. Как дети малые
Ну, я оставил данные товарища с которым дел иметь не рекомендую. Но, кто со мной не согласен - тот может с ним "поработать".
-
stas9330
Junior
OSPetrovich- мошенник продал нерабочую память, будьте окуратнее
-
olegelitmetall
Junior
Вынужден оставить негативный отзыв о panitive. Отправил 21.01.2026г ему 4-ре комплекта Gigabyte Z77+i5-3470, посылка получена 22.01.2026г. Договорились что оплата будет после проверки. То нет электричества чтоб проверить то нет денег сейчас оплатить и теперь просто не отвечает на мои звонки. На 02.04.2026г оплаты так и не было.
-
NFS-Racer
Member
olegelitmetall
то це кидок а не ненадійність, за 2 місяці що ще не ясно, світло навіть у січні давали достатньо щоб компьютер перевірити
то це кидок а не ненадійність, за 2 місяці що ще не ясно, світло навіть у січні давали достатньо щоб компьютер перевірити
-
Filabatya
Member
Треба було починати з одного комплекта 
-
Smok
Member
del
-
KingofgamE
Member
Домовився за ддр4 ддя ноута у Skiff93 з передплатою. Мав відправити в неділю, сьогодні середа.
Ніякої комунікації після, на зв'язок не виходить.
Ніякої комунікації після, на зв'язок не виходить.