То есть разработчики не в состоянии сами посмотреть какой же там ФПС в разных режимах....денег на консоль не хватает, а ну да, память дорогая, да и диски тоже подорожали
Новини
Останні статті і огляди
Valve відкрила доступ до статистики fps на Steam Deck, але поки тільки розробникам відеоігор
-
cspp
Member
Пропоную обговорити Valve відкрила доступ до статистики fps на Steam Deck, але поки тільки розробникам відеоігор
То есть разработчики не в состоянии сами посмотреть какой же там ФПС в разных режимах....денег на консоль не хватает, а ну да, память дорогая, да и диски тоже подорожали
-
KimRomik
Member
Мені більше цікаво як працює ця фішка, бо якщо фпс рахується по середньому значенню, то це не значить що він дійсно такий, бо там можуть бути 100 фпс з просадками до 20, і це виглядатиме як 60.
-
1234waltz
Member
Думаю це актуально для усілякихї інді-розробників, з бюджетом в пачку чіпсів та літр пива, у яких в якості тестерів виступають юзери.cspp: ↑ 24.04.2026 12:20 То есть разработчики не в состоянии сами посмотреть какой же там ФПС в разных режимах
Втім, стан деяких ААА релізів останніх років 5 натякає, що і деяким студіям топовим треба таке.
-
Donate
Member
Скажу проще все студии это знают... Отсутствие оптимизации было и раньше.1234waltz: ↑ 24.04.2026 13:07Думаю це актуально для усілякихї інді-розробників, з бюджетом в пачку чіпсів та літр пива, у яких в якості тестерів виступають юзери.cspp: ↑ 24.04.2026 12:20 То есть разработчики не в состоянии сами посмотреть какой же там ФПС в разных режимах
Втім, стан деяких ААА релізів останніх років 5 натякає, що і деяким студіям топовим треба таке.
Есть такое понятие как MVP только вместо Most мы делаем Minimal...
И тут можно винить кого угодно нейросети и dlss к примеру но проблема в тех людях которые принимают решение
-
MVE
Member
А що воно дає? На пк не існує такого поняття, як target fps, є фіксована графіка і стрибаючий fps. На консолях навпаки динамічна роздільна здатність, щоб тримати кадри ± на одному рівні.
-
tornadox
Member
Уяви собі що таких дуже багато, на реддіті дуже розробники інді ігор дуже часто віддають ключі в темах дотичних до стімдеки і лінукс щоб отримати відгук про гру та продуктивність.cspp: ↑ 24.04.2026 12:20То есть разработчики не в состоянии сами посмотреть какой же там ФПС в разных режимах....денег на консоль не хватает, а ну да, память дорогая, да и диски тоже подорожали
Недавно бачив пост де розробник написав що він отримав відгук від стім дек користувача, хоча він ніколи не випускав під лінукс чи стім дек, просто його гру запустили через протон і вона працює досить добре.
Крім того у Вальв багато програм підтримки було для інді девів.
Крім того зараз вже і не купити стім дек через дефіцит.