AMD Adrenalin

Видеокарты, графические процессоры, драйверы
Автор
Member

afhpwnd: 20.01.2026 20:33 QFlash
Нвідіа не скидає, а АМЖ скидає.
Якщо мень потрібно буде скинути, я це зроблю сам.
А тут мене не питають, а просто скидають :weep:
Це типу захист від бутлупу.
afhpwnd
Member

Vpupkin: 20.01.2026 20:34 Це типу захист від бутлупу.
Круто! Але мені це не потрібно. Можна це якось вимкнути?
Vpupkin
Member

afhpwnd: 20.01.2026 20:35
Vpupkin: 20.01.2026 20:34 Це типу захист від бутлупу.
Круто! Але мені це не потрібно. Можна це якось вимкнути?
А схоже що у вас і не питають що вам потрібно і не пропонують альтернатив, просто захист від кривих рук для зменшення потоку скарг на бутлупи.
afhpwnd
Member

Vpupkin
чому нвідія в цьому питанні більш лояльна?
Vpupkin
Member

afhpwnd
Не можу знати, може зелені тригерять проблему через драйвер, а червоні просто за неправельним вимкненням. :dontknow:
Геральт
Member

afhpwnd: 20.01.2026 19:56 Хтось знає, як зробити, щоб не скидались власні налаштування профілю при незапланованому вимкнені ПК?
Я хочу упізати павер ліміт в профілі, але з цими відключеннями світла, одразу ж софт скидає всі налаштування.
Може хтось знаходив вирішення цієї проблеми?
Софт від Нвідіа все тримає і не скидає.
Прошити карточку зміненим BIOS. Рецепти - на reddit. Колись так шив 480 в 580 , але то було вічність тому і вже призабув, що і за чим. Була б карта трошки свіжіша, можна було б ще порадити MoreMowerTool, яка профіль в реєстр Win10 заганяє і той підтягується при рестартах.
destructX
Member

afhpwnd: 20.01.2026 19:56 Хтось знає, як зробити, щоб не скидались власні налаштування профілю при незапланованому вимкнені ПК?
Я хочу упізати павер ліміт в профілі, але з цими відключеннями світла, одразу ж софт скидає всі налаштування.
В розділі тюнінгу, справа зверху, є кнопки іморта/експорта профіля. Налаштував - експортував (зберіг), при кожному скиді після відключень - імпортував (завантажив) де зберіг. Все :super:
Аціо
Member

Завантажуєте
спойлер
https://www.msi.com/Landing/afterburner/graphics-cards
Встановлюєте, сам Adrenalin взагалі в налаштуваннях не чіпаєте, ставите в налаштуваннях галочки на напругу,
та налагоджуєте напругу, частоти, ліміти, завантаження з ОС - все працюватиме стабільно та без потреби клацати власноруч.

afhpwnd
І так на жаль АМД потужно відстає від Нвідії та втрачає ринок, взагалі Adrenalin краще не чіпати налаштування, а користуватись саме Afterburner, все буде саме підвантажуватись, налагоджуватись та не відвалюватись.
Другий метод це прикрути скрипт на ребут при відвалі. Але може вийти так що воно буде падати та запускатись кожну секунду, і сама вже ОСь має вірогідність трохи капут.

Тому Afterburner оптимальний варіант - ще раз, в налаштуваннях не забудьте встановити галочки зміни напруги, налаштувати за бажанням оберти вентиляторів, та поставити завантаження разом з Віндовс.
Геральт
Member

Аціо
Ти людині радиш під адміном постійно сидіти? Сильно.
Ответить