Новини
Останні статті і огляди
ARC Raiders
-
Rhizone
Member
-
Rhizone
Member
В стімі гра сьогодні подешевшала на 30% для України.
-
The_Rusik
Member
Rhizone
Где? Как была 1161 грн так и есть. Или 1600 была или сколько там?
Где? Как была 1161 грн так и есть. Или 1600 была или сколько там?
-
mgerchik
Member
да. было что то около 1600-1700.The_Rusik: ↑ 02.11.2025 14:19Или 1600 была или сколько там?
-
Kib
Member
Враховуючи таку популярність гри, дивно що тема пустує. 
-
daesz
Member
Kib
той випадок, коли ніби цікаво дивитись (хоча спочатку видалась шляпою), але я краще пробігаю в качечков чи хант
той випадок, коли ніби цікаво дивитись (хоча спочатку видалась шляпою), але я краще пробігаю в качечков чи хант
-
mycolaevich
Member
Kib
Щось вона не зацікавила форумчан.
Я награв 60 годин і забив, все що лишилось - пвп між бомжами.
Щось вона не зацікавила форумчан.
Я награв 60 годин і забив, все що лишилось - пвп між бомжами.
-
KimRomik
Member
У кого скільки гра жере озу? Я думав 16 ГБ буде достатньо, але ні, навіть при лоу налаштуваннях графіки + всіх закритих фонових програм/служб гра все одно умудряється забивати пам"ять ледь не на 99%. Потім як тільки межа буде пройдена, можна іноді зловити зависання або краш.
Враховуючи що більше 40% користувачів мають 16 ГБ озу, то коли розробники не оптимізують гру під це виглядає як мінімум дивно.
https://store.steampowered.com/hwsurvey/
Враховуючи що більше 40% користувачів мають 16 ГБ озу, то коли розробники не оптимізують гру під це виглядає як мінімум дивно.
Востаннє редагувалось 11.01.2026 18:13 користувачем KimRomik, всього редагувалось 2 разів.
-
KPAH
Member
Судя по тестам ей хватает 8Gb оперативной и видеопамяти, но правда тесты не долгие проводились. У меня 16 и был ровно 1 краш за 100 часов игры.KimRomik: ↑ 11.01.2026 18:04 У кого скільки гра жере озу? Я думав 16 ГБ буде достатньо, але ні, навіть при лоу налаштуваннях графіки + всіх закритих фонових програм/служб гра все одно умудряється забивати пам"ять ледь не на 99%. Потім як тільки межа буде пройдена, можна іноді зловити зависання або краш.
steam_hardware_&_software_survey_2026_01_11.png
Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
Ну она у меня например вообще не запустится, тогда как Arc летает на средне\высоких с потрясающей картинкой при этом.Draqoon: ↑ 11.01.2026 18:07 Концепція хрінь, The Forever Winter цікавіший але там порог входження такий, шо вона треба лише 69 людям.![]()
-
Grava
Member
Це та гра, де тобі спавнять ворогів за найближчім кутом? І ще з оптімізацією там наче проблеми були, коли демку пробувавDraqoon: ↑ 11.01.2026 18:07The Forever Winter цікавіший
-
Draqoon
Member
Та то чисто, забув як називається, коли митець показує свій витвір і всьо, а ви хочете купуєте, а хочете не купуєте.Grava: ↑ 11.01.2026 18:21Це та гра, де тобі спавнять ворогів за найближчім кутом? І ще з оптімізацією там наче проблеми були, коли демку пробувавDraqoon: ↑ 11.01.2026 18:07The Forever Winter цікавіший![]()
Художнє бачення є, а всього іншого немає
-
KimRomik
Member
одна справа коли диспетчер показує скільки пам"яті займає гра в даний момент, інша справа скільки пам"яті виділено і воно буває часто перевищує загальний об"ємKPAH: ↑ 11.01.2026 18:20Судя по тестам ей хватает 8Gb оперативной и видеопамяти, но правда тесты не долгие проводились. У меня 16 и был ровно 1 краш за 100 часов игры.
-
daesz
Member
Попробуйте збільшити файл підкачки мб.KimRomik: ↑ 12.01.2026 00:38одна справа коли диспетчер показує скільки пам"яті займає гра в даний момент, інша справа скільки пам"яті виділено і воно буває часто перевищує загальний об"ємKPAH: ↑ 11.01.2026 18:20Судя по тестам ей хватает 8Gb оперативной и видеопамяти, но правда тесты не долгие проводились. У меня 16 и был ровно 1 краш за 100 часов игры.
-
Nutbar
Member
KimRomik
В товариша з 16Гб теж вилітала гра, збільшення файла підкачки не допомагало (принаймні з його слів). Дуже прикро, враховуючи ціну на оперативку зараз.
В товариша з 16Гб теж вилітала гра, збільшення файла підкачки не допомагало (принаймні з його слів). Дуже прикро, враховуючи ціну на оперативку зараз.
-
artko
Member
~8gb займає, судячи з монітору.KimRomik: ↑ 11.01.2026 18:04У кого скільки гра жере озу?
-
Kib
Member
Норм порівняли, ерлі ексес поробка на колінці, увага, за 600 грн, і можна сказати повністю завершена ААА гра за 1200. Проглянув перший геймплейний трейлер того форевер вінтер і вже бачу "чекпоінт для тимчасового збереження", серйозно? Без детальнішого занурення в суть геймплею, можу здогадатись що цікавіша вона більшою кількістю букв і ширшим асортиментом всього, зброї можливостей розбудови бази, але очевидно не геймплейом і не дай боже анімаціями.Draqoon: ↑ 11.01.2026 18:07Концепція хрінь(екстракшен), The Forever Winter цікавіший але там порог входження такий, шо вона треба лише 69 людям.
-
Draqoon
Member
Та не, воно тільки як візуальний концепт цікаво.Kib: ↑ 12.01.2026 11:13Норм порівняли, ерлі ексес поробка на колінці, увага, за 600 грн, і можна сказати повністю завершена ААА гра за 1200. Проглянув перший геймплейний трейлер того форевер вінтер і вже бачу "чекпоінт для тимчасового збереження", серйозно? Без детальнішого занурення в суть геймплею, можу здогадатись що цікавіша вона більшою кількістю букв і ширшим асортиментом всього, зброї можливостей розбудови бази, але очевидно не геймплейом і не дай боже анімаціями.Draqoon: ↑ 11.01.2026 18:07Концепція хрінь(екстракшен), The Forever Winter цікавіший але там порог входження такий, шо вона треба лише 69 людям.![]()
-
KPAH
Member
Нет, оно просто прекрасно работает когда у тебя всего 8 гигов в системе, так что не знаю.KimRomik: ↑ 12.01.2026 00:38одна справа коли диспетчер показує скільки пам"яті займає гра в даний момент, інша справа скільки пам"яті виділено і воно буває часто перевищує загальний об"ємKPAH: ↑ 11.01.2026 18:20Судя по тестам ей хватает 8Gb оперативной и видеопамяти, но правда тесты не долгие проводились. У меня 16 и был ровно 1 краш за 100 часов игры.
-
Technomancer
Junior
Завтра відбудеться прем'єра великого поновлення Flashpoint