yuriy_dd
до вибору смарта - ви також такі ж вимоги ставите чи купуєте готовий виріб?
а до ігрової консолі?
Так, стоп. Мені треба десктоп, консолі і смарти сюди не тягни бо ми зараз спілкуємось за найкращий однопотік. Тож, хочу собі проц типу м4 але без його встройки бо буде маслати 5070ті. Ще хочу поставити на нього 96 гб рами, поставити ссд в рейд 0 ну і охолодити це діло аіо водянкою. Так можна зробити? Чи треба лише гроші тіму коку нести і жерти 16гб рами по ціні бюджетного ноута з 5060 і 32гб ддр5? Одразу парирую твою діч щодо райзена 395 який має раму припаяну до підложки проца, це нішева хєрота яка маслає лише як ші прискорювач в підвалі китайців і купити її зараз неможливо не за всі гроші світу. Тож повертаємось до десктопа з атх мат. платами.
Допоки екосистема армів це припаяна діч в коробці із світлодіодиком який підсвічує обгризане яблучко - ніякий топовий однопотік його не врятує. А телефони і консолі завжди були готові вироби і нести маячню типу що "а як ви смарт чи коксоль обираєте" сюди не треба.
Тож порада щодо виховання дітей та приділяння уваги дружині ( як вона терпить такого зануду, жах) залишається в силі
Відправлено через 1 хвилину 27 секунд:
наприклад графіки - на х86 тормозить, на М4 - літає
Тормозить - це відкривається на 1-2 мс довше?
Відправлено через 4 хвилини 24 секунди:
Чому цим тестом хоча б тут жодного разу не ганяли нічого на оглядах тих же ноутів? Якщо це такий супер тест то чому люди не користуються ним а качають якісь пасмарки, 3дмарки та інше лайно?
Відправлено через 2 хвилини 1 секунду:
спеціально вони всі оптимізували лише під М і забили на х86?
Гроші тіма кока якщо і пахнуть пісюнами то нічого страшного, ніхто не дізнається.