Вийшло доповнення Legacy of the Forge для гри Kingdom Come: Deliverance II

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

Предлагаю обсудить Вийшло доповнення Legacy of the Forge для гри Kingdom Come: Deliverance II
Хто слідкує за грою, скільки ще планується ДЛЦ? просто чекаю щоб вже зі всім пограти а часу багато пройшло.
yan_kos
Junior

Повідомлення

yariksom: 10.09.2025 10:32 Хто слідкує за грою, скільки ще планується ДЛЦ? просто чекаю щоб вже зі всім пограти а часу багато пройшло.
Ще одне. Всього три. Я думаю грати можна і варто вже. Останнє DLC буде в Кутенберському регіоні то ж як мінімум в Тросках ви нічого не втратите. Та й попередні DLC побудовані так що в них можна грати і після завершення основного квесту.

Для мене це найбільш очікуване DLC. В першій частини відновлення Прібиславіци було окремим цікавим заняттям. Тепер буде куди дівати гроші та купу матеріалів для ковання :)
MaxZema
Member

Повідомлення

yan_kos: 10.09.2025 10:35
yariksom: 10.09.2025 10:32 Хто слідкує за грою, скільки ще планується ДЛЦ? просто чекаю щоб вже зі всім пограти а часу багато пройшло.
Останнє DLC буде в Кутенберському регіоні то ж як мінімум в Тросках ви нічого не втратите.
Зараз Кутенберськомий регіон взагалі відсутній? А то теж придбав гру і не знаю чи зараз грати чи чекати всі длс)
Enjthesilence
Member

Повідомлення

MaxZema: 10.09.2025 11:35
Останнє DLC буде в Кутенберському регіоні то ж як мінімум в Тросках ви нічого не втратите.
Зараз Кутенберськомий регіон взагалі відсутній? А то теж придбав гру і не знаю чи зараз грати чи чекати всі длс)
він присутній, просто останнє длс буде проходити в ньому. якщо ще не грав, я би дочекався вже всіх доповнень
Sploit
Member

Повідомлення

не знаю чи зараз грати чи чекати всі длс)

Звичайно грати зараз!!! :super:
Потім ще раз пройдете. Мені вся серія зайшла.
yan_kos
Junior

Повідомлення

MaxZema: 10.09.2025 11:35
Присутній. Умовно в грі є два великих регіони: Троски та Кутенберг між якими, після певного моменту, можна переміщатись.

Третє, останнє з анонсованих, DLC буде Mysteria Ecclesia. Одне з основних місць в ньому буде Седлецьки монастир (Кутенберг) який наразі крім цвинтаря не доступний (або я не знайшов як туди пролізти). Реліз планується в зимку. На мою думку грати вже можна. Особливо перший регіон де додаватись нічого більше не має (принаймі я не бачив інформації, може мене хтось виправить) В Тросках мені вийшло ~120 годин награти і то ще не всі квести пройшов і це було ще до першого DLC то ж там є ще квести які я не пройшов + перегони :)

В першу KCD дійсно варто було чекати всі DLC. ІМХО в KCD2 два нових DLC (ага вчора вже встиг пограти в Legacy of the Forge) без проблем чи якихось явних дірок в сюжеті можна почати грати аж до квесту "Танці з Чортом" (23тій по порядку, далі просто не дійшов в грі). Якщо ви граєте не поспішаючи та досліджуючи світ і різні варіанти то я думаю можна вже грати.
OldGoodGames
Member

Повідомлення

чисто канкретна серьйозна гра для серьйозних пацанів, йо :laugh:
GreenMile
Member

Повідомлення

Пограв вчора трохи, квести окремі, окрема сюжетна лінія, так, що можна грати як одночасно з основним проходженням, так і після. Добре, що зробили систему репутації, бо грошей капець скільки є, думав одразу все купити вистачить і буде не цікаво, але вони продумали, бо для апгрейдів кузні треба репутацію заробляти.
В цілому цікаво, задумано як спадок Мартіна, може щось цікавеньке про його дитинство і юність дізнаємося :D
Побачимо що буде далі, але поки непогано.

:gigi:
Screenshot 2025-09-09 213810.png
kairo
Member

Повідомлення

yan_kos: 10.09.2025 10:35Я думаю грати можна і варто вже. Останнє DLC буде в Кутенберському регіоні то ж як мінімум в Тросках ви нічого не втратите. Та й попередні DLC побудовані так що в них можна грати і після завершення основного квесту.
Я коли проходжу гру, то вже втрачаю інтерес до неї, особливо, коли ДЛЦ треба чекати по пів року. Тому також чекаю на повне видання.
MaxZema
Member

Повідомлення

Sploit: 10.09.2025 12:08
не знаю чи зараз грати чи чекати всі длс)

Звичайно грати зараз!!! :super:
Потім ще раз пройдете. Мені вся серія зайшла.
Я першу частину отримав в EpicGames. Нічого про гру не знав (окрім що розробники робили давно Мафію 1) і нічого від неї не очікував. Скачав , пограв хвилин 40 і видалив. Купив в Steam версію з усіма ДЛС :D Гра дуже сподобалась! Просто неймовірна! :super:
VovaII
Member

Повідомлення

GreenMile
Ох у Вас і терпіння! Зніміть відео про проходження "ковальського" DLC?
Відповісти