шось з ОС. або колупати вручну або переустановити віндоусsergei-gonqar: ↑ 09.03.2025 14:52 перезапуск пк вирішуе пролему . чому так відбуваеця? MSI Afterburner графік виглядае так
Новини
Останні статті і огляди
World of Tanks (часть 4)
-
Hotspur
Member
-
Podolyanin
Member
Del:)
Востаннє редагувалось 07.06.2025 13:31 користувачем Podolyanin, всього редагувалось 1 раз.
-
WakeMe
Member
Бо з ботами гравPodolyanin: ↑ 07.06.2025 13:22 Народ хто знає, що це за глюки? Не грав в танки бог знає скільки, а тут вирішив зайти і перший же бій рекорд по дамагу, але чомусь ніяких медалів немає і в статі рекорд не онововися ні по танку, ні загальний.
https://worldoftanks.eu/uk/news/general ... in-action/
-
Podolyanin
Member
аха, точно от що буває коли довго не граєш, а якого чорта воно автоматом розминку поставило)), а я ще думаю чого це так підставляються.WakeMe: ↑ 07.06.2025 13:29Бо з ботами гравPodolyanin: ↑ 07.06.2025 13:22 Народ хто знає, що це за глюки? Не грав в танки бог знає скільки, а тут вирішив зайти і перший же бій рекорд по дамагу, але чомусь ніяких медалів немає і в статі рекорд не онововися ні по танку, ні загальний.
![]()
https://worldoftanks.eu/uk/news/general ... in-action/
-
0trog0
Member
Давно не заходив у гру. Побачив якісь реклами про 2.0, оновив папку. Але гра не запускається. Тобто починається запуск, якась стартова картинка проходить. пише, що починається завантаження чогось і просто вилітає. От взагалі без повідомлення.
Ноут старий, але суть не в тому. 8 Гб є, і раніше воно запускалось без проблем. Старі папки в appdata видалив, з адміном запускав - нічого не допомагає. Хотів зайти до обговорення, попросило створити акаунт Discord. Створив, зайшов. Пише - немає прав створити повідомлення в каналі.
Не реддіті є така тема, але по факту вирішення немає. https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/c ... 20_update/
Хтось знає відповідь?
Ноут старий, але суть не в тому. 8 Гб є, і раніше воно запускалось без проблем. Старі папки в appdata видалив, з адміном запускав - нічого не допомагає. Хотів зайти до обговорення, попросило створити акаунт Discord. Створив, зайшов. Пише - немає прав створити повідомлення в каналі.
Не реддіті є така тема, але по факту вирішення немає. https://www.reddit.com/r/WorldofTanks/c ... 20_update/
Хтось знає відповідь?
-
KPAH
Member
Ну у меня ноут на RTX 3060 и 16gb ram, то если в игре стабильные 60 кадров на высоких и загрузка GPU в пределах 40%, то в ангаре у меня 50 кадров и просадки до 1-2 кадров каждую секунду, поэтому могу предположить что новый ангар просто не вывозит ваше старое железо.0trog0: ↑ 06.09.2025 14:49 Давно не заходив у гру. Побачив якісь реклами про 2.0, оновив папку. Але гра не запускається. Тобто починається запуск, якась стартова картинка проходить. пише, що починається завантаження чогось і просто вилітає. От взагалі без повідомлення.
Хтось знає відповідь?
При чем я сам не знаю как бороться с этим, понижать настройки графики? Но в самой игре все летает с огромным запасом, а ангар просто статтерит как невменяемый.
-
Hotspur
Member
можливо глюки нового патчу. напиши в техпідтримкуKPAH: ↑ 06.09.2025 15:39При чем я сам не знаю как бороться с этим, понижать настройки графики? Но в самой игре все летает с огромным запасом, а ангар просто статтерит как невменяемый.
Відправлено через 1 хвилину 4 секунди:
скоріше всього підняли системні вимоги0trog0: ↑ 06.09.2025 14:49Хтось знає відповідь?
-
destructX
Member
Проблема не масова це точно. Я б зробив таке:KPAH: ↑ 06.09.2025 15:39
Ну у меня ноут на RTX 3060 и 16gb ram, то если в игре стабильные 60 кадров на высоких и загрузка GPU в пределах 40%, то в ангаре у меня 50 кадров и просадки до 1-2 кадров каждую секунду, поэтому могу предположить что новый ангар просто не вывозит ваше старое железо.
При чем я сам не знаю как бороться с этим, понижать настройки графики? Но в самой игре все летает с огромным запасом, а ангар просто статтерит как невменяемый.
photo_2025-09-06_12-08-39.jpg
1. Повна перестановка гри
2. Установка мода з лімітом фпс в 100/120/144 кадрів (в мене без цього мода роками ангар в вот був наче з включеним локом фпс в 50-60 кадрів)
Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
Пропоную спробувати стім версію0trog0: ↑ 06.09.2025 14:49 Давно не заходив у гру. Побачив якісь реклами про 2.0, оновив папку. Але гра не запускається. Тобто починається запуск, якась стартова картинка проходить. пише, що починається завантаження чогось і просто вилітає. От взагалі без повідомлення.
Хтось знає відповідь?
-
mycolaevich
Member
Тому що в ангарі фпс залочені на 60, щоб відеокарту не кип'ятити. Зробили здається коли переходили на новий рушій.destructX: ↑ 06.09.2025 16:40 в мене без цього мода роками ангар в вот був наче з включеним локом фпс в 50-60 кадрів)
-
rage11
Member
KPAH в ангаре меньше нагрузка, не должно такого быть
-
KPAH
Member
Так видик в сотку долбится, не знаю чем анлок поможетdestructX: ↑ 06.09.2025 16:40 Проблема не масова це точно. Я б зробив таке:
2. Установка мода з лімітом фпс в 100/120/144 кадрів (в мене без цього мода роками ангар в вот був наче з включеним локом фпс в 50-60 кадрів)
-
destructX
Member
я до того, шо там кривий лок фпс в ангарі завжди був, мб шось доламали більшеKPAH: ↑ 06.09.2025 18:56Так видик в сотку долбится, не знаю чем анлок поможетdestructX: ↑ 06.09.2025 16:40 Проблема не масова це точно. Я б зробив таке:
2. Установка мода з лімітом фпс в 100/120/144 кадрів (в мене без цього мода роками ангар в вот був наче з включеним локом фпс в 50-60 кадрів)Но я услышал, буду разбираться что с этим можно сделать, сейчас бы найти чьи-то скриншоты сравнения нагрузки GPU в игре и в ангаре.
-
Qwerty1987
Member
1660s, в ангаре 60фпс, нагрузка минимальная.
-
KPAH
Member
В общем он статтерит постоянно и в момент статтеров процессор разгружается до 0% по графику, честно мыслей нет на счет этого замечтаельного продукта.
Так ангару 3 дня отроду, сравнивать с прошлым странно, они на разных движках по идее, старый точно был на BigWorld 2003 года, новый я надеюсь они перевели на тот движок на котором игра.destructX: ↑ 06.09.2025 19:29 я до того, шо там кривий лок фпс в ангарі завжди був, мб шось доламали більше
-
0trog0
Member
Загалом, для отримання подарунків скористався GeForceNow, просто зайшов у гру.
Щодо всього іншого, то, вочевидь, треба інший ноут чи ПК для погратись.
Щодо всього іншого, то, вочевидь, треба інший ноут чи ПК для погратись.
-
Alexsandr
Member
В родном загрузчике есть режим восстановления, может поможет.0trog0: ↑ 06.09.2025 14:49 Давно не заходив у гру. Побачив якісь реклами про 2.0, оновив папку. Але гра не запускається. Тобто починається запуск, якась стартова картинка проходить. пише, що починається завантаження чогось і просто вилітає. От взагалі без повідомлення.
Хтось знає відповідь?
-
VovaII
Member
0trog0
А окремих налаштувань для ангару там нема? Може колись для ангару щось повмикали, а зараз(після обнови) воно боком вилазить?
А окремих налаштувань для ангару там нема? Може колись для ангару щось повмикали, а зараз(після обнови) воно боком вилазить?
-
Alexsandr
Member
С виду 2.0 в самой игре все без изменений. минорное обновление.
-
destructX
Member
нема БОПС снарядів і то гудAlexsandr: ↑ 07.09.2025 23:03 С виду 2.0 в самой игре все без изменений. минорное обновление.
із плюсів зараз рандом більш менш адекватний, багато заліза, хп, менше додіків на леопардах в кущу
ну й 11 вийшли +- нормальними, не імба а логічне продовження
інтерфейс переробили мемно, більшість вікон залишили в старому стилі
-
mycolaevich
Member
Якби наявні підкалібери перейменували в БОПС стало б гірше?
Мені обнова зайшла. Добре що 11лвл зробили не просто +10% до статів, а спробували зробити їх трохи унікальними.
Рандом так, дуже приємний, не знаю що вони зробили що лт арти і пт стало менше.