Corsair пропонує ігровий десктоп One a600 на базі X3D-процесора AMD та GeForce RTX 5080

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
MAKKACIN
Member

Повідомлення

Пропоную обговорити Corsair пропонує ігровий десктоп One a600 на базі X3D-процесора AMD та GeForce RTX 5080

Цікаво, можливо в когось схожі готові рішення є, як там з охолодженням, чи все погано чи зроблені раціонально? Наприклад в такі збірки ставлять 1 вентиляторні відіки чи з норм охладом :puzzle: :gamer:
MqM
Member

Повідомлення

Надіюсь за таку ціну немає дурної економії на будь чому
Afit
Member

Повідомлення

А з відкритою боковиною звісно посоромилися показати :-P
waryag
Member

Повідомлення

MAKKACIN: 22.08.2025 16:48Цікаво, можливо в когось схожі готові рішення є, як там з охолодженням, чи все погано чи зроблені раціонально? Наприклад в такі збірки ставлять 1 вентиляторні відіки чи з норм охладом :puzzle: :gamer:
На (здається) gamers nexus була рубрика з розгромом подібних брендових ПК. Не думаю, що там щось докорінно змінилося.
Lekrs
Member

Повідомлення

Весь кайф зібрати самому, з тих комплектуючих, що вибрав сам.
daesz
Member

Повідомлення

waryag: 22.08.2025 20:50
MAKKACIN: 22.08.2025 16:48Цікаво, можливо в когось схожі готові рішення є, як там з охолодженням, чи все погано чи зроблені раціонально? Наприклад в такі збірки ставлять 1 вентиляторні відіки чи з норм охладом :puzzle: :gamer:
На (здається) gamers nexus була рубрика з розгромом подібних брендових ПК. Не думаю, що там щось докорінно змінилося.
Попадалось відносно недавно в фіді :)
спойлер
avuremybe
Member

Повідомлення

waryag: 22.08.2025 20:50
у нас би теж розгром був, аби показали що всередині. :gigi:
Mozdev
Member

Повідомлення

Мде, у світі все змінюється окрім, готових збірок ПК та брендових ПК. :rotate:

Точнісенько з такими ж спеками, можна як мінімум на 1500$ дешевше зібрати.
Skiff93
Member

Повідомлення

Mozdev: 23.08.2025 11:39 Мде, у світі все змінюється окрім, готових збірок ПК та брендових ПК. :rotate:

Та для Corsair це ультрадешево. :gigi:
Не розумію покупців оверпрайсу від контори, що лише друкує наклейки щі своїми логотипом.
erkins007
Member

Повідомлення

Mozdev: 23.08.2025 11:39 Мде, у світі все змінюється окрім, готових збірок ПК та брендових ПК. :rotate:

Вы ещё видать не сталкивались с ОЕМ глубоко и не в курсе какое Г туда в основном ставят. А я своими глазами видел 3090 на зелёном текстолите в таком вот готовом ПК.
Никогда не берите ОЕМ сборки. Никогда.
Scoffer
Member

Повідомлення

erkins007: 23.08.2025 13:22на зелёном текстолите
Зеленотекстолітофобія? :D

Насправді ОЕМ буває дуже різний. Рівень вентиляції топових робочих станцій з повітряпроводами від hp чи dell повторити в домашніх умовах доволі непросто, як приклад.
erkins007
Member

Повідомлення

Scoffer: 24.08.2025 12:29топових робочих станцій
Рабочие станции и серверы это совершенно другой мир. Я про ОЕМ сборки обычных ПК
Scoffer
Member

Повідомлення

erkins007: 24.08.2025 13:41Я про ОЕМ сборки обычных ПК
Звичайні ПК теж дуже різні. Одна справа ельдорадо-едішн, і зовсім інша якийсь мало-мальськи внятний бренд де працює хоча б півтора інженера.
А чим тебе тригернув зелений текстоліт я не знаю, цей лак нічим не кращий і не гірший за інші, але через великомасштабне застосування трішки дешевше. Зекономити кілька баксів без шкоди до якості продукції - чом би і ні.
Відповісти