Fractal Design випустила лаконічний Mid-Tower корпус Epoch

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

daesz: 10.07.2025 00:01
kairo: 09.07.2025 23:59
А де він має бути?)
Спереді, горизонтальний продув - це пережитки минулого в якому топова ВК споживала до 200вт і в якому фрактал добряче так завстряг.
Ага, розкажіть це моєму торренту :rotate:
В чому пережитки, в тому що це не хайпово? Зайдіть на геймерс нексус там в топі по охолодженню купа корпусів з "пережитками минулого" чомусь.
talex
Member

Повідомлення

Nutbar: 09.07.2025 22:40 З картинки новини подумав, що фрактал крісла почав випускати :gigi:
таки да https://www.fractal-design.com/products/chairs/
kairo
Member

Повідомлення

Avenger80: 10.07.2025 06:55 kairo
Вы что не посещаете тему выбора корпуса - Jonsbo, Jonsbo и ещё раз Jonsbo - лучшие корпуса всех времён и народов. :)
В них є моделі де БЖ знаходиться за материнкою, умовні "півторашки" в ширину. Мені ще подобається, як в них на фотках відеокарта без кабелю живлення:
спойлер
Зображення
Зображення
Моделі із глухою передньою стінкою, де БЖ спереду. В такому випадку БЖ буде засмоктувати гаряче повітря з відеокарти:
спойлер
ЗображенняЗображення
Стандартна версія має класичне розположення БЖ:
спойлер
ЗображенняЗображення
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
В першу чергу малось на увазі раціональне використання бюджету при збиранні системника.
Раціональне відносно чого? В кожного свої вимоги до ПК.
65 ватний? В бенчтестах я легко 200 ват з нього знімав.
Для чого?))
Avenger80
Member

Повідомлення

kairo
Так вы указали аквариумы - это отдельные виды корпусов у всех брендов, хайп сезона. А я имел ввиду Jonsbo от которых без ума некоторые форумчане - компактные, с вертикальным продувом и БП спереди.
kairo
Member

Повідомлення

Avenger80: 10.07.2025 13:01А я имел ввиду Jonsbo от которых без ума некоторые форумчане - компактные, с вертикальным продувом и БП спереди.
Ну це варіант на любителя. В такому виконанні не поставиш вентилі на фасад корпусу та як і писав вище, БЖ буде харчуватись гарячим повітрям з під відеокарти.
daesz
Member

Повідомлення

GreenMile: 10.07.2025 10:32
daesz: 10.07.2025 00:01
Спереді, горизонтальний продув - це пережитки минулого в якому топова ВК споживала до 200вт і в якому фрактал добряче так завстряг.
Ага, розкажіть це моєму торренту :rotate:
В чому пережитки, в тому що це не хайпово? Зайдіть на геймерс нексус там в топі по охолодженню купа корпусів з "пережитками минулого" чомусь.
Точно, геймер нексус який оглядає 5-7 копрусів на рік, всі з яких попадають в топ, а кращий оверoл корпус 2024 року - це копрус який був випущений в 2022 році. Релевент дейта :lol: :lol: :lol:
Avenger80: 10.07.2025 06:55Вы что не посещаете тему выбора корпуса - Jonsbo, Jonsbo и ещё раз Jonsbo - лучшие корпуса всех времён и народов.
Та не тільки, просто контингент цього форуму (в більшості випадків) крім якихось бікваєтів, фракталів та ліан лі - більше нічого й незнає.
спойлер
ABEEPC PIXEL TWO
ABEEPC M19
SHINY SNAKE G500
Mechanic Master C30Pro
Mcprue Apollo S
ALBOX P100
SLIGER CERBERUS
SAPPHIRE NITRO M01 / SAMA IM01
Asus AP201
Vetroo AM-MESH-7C
Та всякі дорогущі
DENG A12PRO
DENG M36
DENG F15MAX
COOJ Z18

і тд

Перечитав назву статті і все стало зрозуміло - данина минулій епосі :lol:
GreenMile
Member

Повідомлення

daesz: 10.07.2025 17:20
GreenMile: 10.07.2025 10:32 Ага, розкажіть це моєму торренту :rotate:
Точно, геймер нексус який оглядає 5-7 копрусів на рік, всі з яких попадають в топ, а кращий оверoл корпус 2024 року - це копрус який був випущений в 2022 році. Релевент дейта :lol: :lol: :lol:
Ем, а шо тут смішного? Типу, якщо корпус випущений пізніше, то він обов'язково має бути кращим? Сфігалі?
Ну покажіть інше авторитетне джерело для огляду корпусів, тільки де є тести багатьох корпусів, а не вибіркові поробки для гіків. З того вашого списку в Україні продається аж дві штуки: Асус і Сама, дійсно, чому ж їх ніхто не знає? Це я вже промовчу, що ті корпуси під мікро-АТХ. Дивина прямо, всім же ото зайнятись нічим, як тягнути корпуси з якогось амазона тому що... тому що стандартна компоновка вже не модна, я правильно зрозумів? :apes:
daesz
Member

Повідомлення

GreenMile
ми ж тут обговорюємо не те, що продається в Україні, а те що продовжують випускати всілякі фрактали, де перш за все працюють не ентузіасти, а бізнесмени. Звідсіля і відповідь чому ці компанії продовжують випускати корпуси із нижнім розташуванням БЖ.
Ви особисто собі можете купляти хоч тазік 20ти річної давності, мене це мало не цікавить. Я в темі обговорюю застій та використання застарілих ідей/рішень в дизайні потоку в копрусах.
NZXT H6 / H7 / H9, Jonsbo D40 / D41 - от вам не мАТХ варіанти. Назви би більше якби цікавився 30-40л+ гробами, але є що є.
Alligator
Member

Повідомлення

daesz, а де дешеві та сердиті Deepcool? :shuffle:
daesz
Member

Повідомлення

Alligator: 10.07.2025 19:20 daesz, а де дешеві та сердиті Deepcool? :shuffle:
Я не впевнений чи в них є корпуси із вертикальним продувом. СН160/260 не мають кріплень для пропелерів знизу, та й підтримують тільки мІТХ дошки, а вони суттєво дорожчі за мАТХ/АТХ варіанти.
Kashtan
Member

Повідомлення

kairo: 10.07.2025 12:55
Avenger80: 10.07.2025 06:55 kairo
Вы что не посещаете тему выбора корпуса - Jonsbo, Jonsbo и ещё раз Jonsbo - лучшие корпуса всех времён и народов. :)
В них є моделі де БЖ знаходиться за материнкою, умовні "півторашки" в ширину. Мені ще подобається, як в них на фотках відеокарта без кабелю живлення:
спойлер
Зображення
Зображення
Моделі із глухою передньою стінкою, де БЖ спереду. В такому випадку БЖ буде засмоктувати гаряче повітря з відеокарти:
спойлер
ЗображенняЗображення
Стандартна версія має класичне розположення БЖ:
спойлер
ЗображенняЗображення
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
В першу чергу малось на увазі раціональне використання бюджету при збиранні системника.
Раціональне відносно чого? В кожного свої вимоги до ПК.
65 ватний? В бенчтестах я легко 200 ват з нього знімав.
Для чого?))
Щоб задовільнити цікавість, та змагальні амбіції, він в мене за пару місяців кілька тисяч бенчів пройшов, позаймав чільні місця в рейтингах.
Відповісти