Microsoft підвищує ціни на консолі Xbox Series X/S

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 11:32
Zzzz: 02.05.2025 11:26

лол, коли вийшла гта 5, купив х360, щоб погратись, пройшов і продав його :lol:
у тебя какой то опыт такой себе, видишь даже ради 20 фпс покупаешь консоль потому что хочешь поиграть

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
Zzzz: 02.05.2025 11:30

ага, а може згадаєм як диски перепродають, розділ акаунтів, всякі Р1, Р2 і тд методи обхода купівлі ліцензії?
Дуже вигідно замовчувати ці факти і розказувати, що кожен купує собі ліцензійну версію гри і грає в неї до кінця життя :lol:
ПК вигідно тим, що ти граєш в що хочеш, як хочеш і коли хочеш. Тобі не треба підписка, щоб купити ігри по знижці, не треба купувати патч за 10 баксів або "ремастер" за фулпрайс, щоб пограти в ту ж гру в 60фпс і більшим розширенням. Не треба мати декілька консолей, щоб пограти в стару гру, якщо захотілось.
Так получается
не получаєця, бо ти пропустив всі аргументи щодо необхідності підписки і платних патчів, а підчерпнув для себе лиш те, де тобі не треба будуть аргументи.
Получаєця вигідніше взяти гру в стімі по знижці і грати в неї, ніж брати її на консоль за фул.прайс, а потім з тебе ще попросять грошів за патч.

Отправлено спустя 1 минуту 38 секунд:
bes: 02.05.2025 11:36
Zzzz: 02.05.2025 11:30 не треба купувати патч за 10 баксів
мы поняли
Снимок экрана 2025-05-02 113543.png
І шо,я не зможу в звичайну версію пограти в 4к60фпс? :lol: :lol: :lol:
l-m
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 10:40
bes: 02.05.2025 10:16 ну да средняя видеокарта 35-40 по сравнению с консолей 18-20 звучит довольно выгодно
середня, це яка? RTX5070ti порівняно з rx6600xt в ps5, я правильно розумію?
Я от граю вже років 4 на rx6800, яку я купив на беву за 15к і грається набагато краще ніж на ps5 :lol:
В PS5 - RX6700.
А RX6800 у 2021 під час майнінгу за 15к супер казочка, прям повірив :up:
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 11:39 І шо,я не зможу в звичайну версію пограти в 4к60фпс? :lol: :lol: :lol:
открою тебе великий секрет консольшику что она с пс4про идет в 60 фпс
n+gibat[]r
Member

Повідомлення

Трамп делает ПК гейминг снова великим! :laugh:
Zzzz
Member

Повідомлення

l-m: 02.05.2025 11:40

середня, це яка? RTX5070ti порівняно з rx6600xt в ps5, я правильно розумію?
Я от граю вже років 4 на rx6800, яку я купив на беву за 15к і грається набагато краще ніж на ps5 :lol:
В PS5 - RX6700.
А RX6800 у 2021 під час майнінгу за 15к супер казочка, прям повірив :up:
Можливо промахнувся з датою, вже точно не пам'ятаю, але до того була RTX2060S, теж непогано себе почувала ;)
Якщо брати кількість CU, так, це RX6700, але якщо враховувати частоти бусту, то по тфлопсам, це RX6600XT :rotate:
Ektalion
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 12:03 Якщо брати кількість CU, так, це RX6700, але якщо враховувати частоти бусту, то по тфлопсам, це RX6600XT :rotate:
Ти пиши зразу - рівень GTX1070, є і такі унікуми :laugh:
Zzzz
Member

Повідомлення

Ektalion: 02.05.2025 12:11
Zzzz: 02.05.2025 12:03 Якщо брати кількість CU, так, це RX6700, але якщо враховувати частоти бусту, то по тфлопсам, це RX6600XT :rotate:
Ти пиши зразу - рівень GTX1070, є і такі унікуми :laugh:
лол, зайди на techpowerup і подивись, там все написано до нас. Навіщо мені з тобою про щось спорити
proos
Member

Повідомлення

Удачи им конечно с такими ценами и отсутствием экзов.
Lekrs
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 11:20
Lekrs: 02.05.2025 11:13 Прям всі? Заради однієї гри? Щоб пограти в 30 фпс? :laugh:
я даже не знаю как ты компьютер собрал если не нашел как в консоли на релизаx на пс5 включить режим производительности :D
Не факт що в 6 гта буде режим продуктивності, та й грати з поганою графікою таке собі.
Після 100+ фпс, ті 60 ні про що...
Zzzz
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 11:40
Zzzz: 02.05.2025 11:39 І шо,я не зможу в звичайну версію пограти в 4к60фпс? :lol: :lol: :lol:
открою тебе великий секрет консольшику что она с пс4про идет в 60 фпс
точно? :gigi:
NUN4AG
Member

Повідомлення

Як же блювати хочеться від їх нікчемного бліяння про "зростаючу вартость розробки"...
20-25 років назад ігри випускали на дисках в магазах (диск + бокс + обкладинка + логістика), а не торгували цифровими копіями.
30% Steam - це забагато за доступ до найбільшого ринку збиту з сотнями мільйонів геймерів та інструментами з просунення проєкту (вішліст, Early Access, фестиваль демоверсій, відкриті предзамовлення за місяці або навіть роки до релізу, можливість хоч щодня додавати актуальні новини і підтримувати інтерес геймерів до проєкту) та його післярелізної підтримки?
Через що зростає вартість розробки?
Вам вже дали технології рейтрейсингу, масштабування та генерації кадрів, щоб такі як ви рукожопи могли як можна швидше без зайвих надзусиль програмістів та тестувань/оптимізацій викинути свого "Уму" в магазин з прибитою до його чола стандартною листівкою з вибаченнями.
Чи вам потрібен додатковий час, щоб пару разів переробити гру, а потім ще встигнути нашинкувати її на Season Pass та впровадити в неї сервісні елементи і магазин з косметичними предметами чи бустерами?

Всі ваші АААА 70-80-120$ цінники - це виключно ваші хотєлки, бо всі ваші 200-300-400 млн. бюджети РОЗДУТІ через дебільне керування.
Якщо можна зробити проєкт рівня Kingdom Come: Deliverance 2 за 41 млн., то будь-яку масштабну гру можна зробити за 100, максимум 150 млн. (і це вже дійсно ААА проєкт), якщо не викинути сотні млн. на ліцензії, зіркових акторів, маркетинг чи неадекватні ЗП керівництва.
Офіси та ЗП в Америці дорожчі ніж у Чехії? Ну тоді відкривайте офіси у Пакистані.
Reinmar
Member

Повідомлення

AceDeLaeda: 02.05.2025 11:12
Але найголовніше, чому я повернувся на ПК, це відсутність тих ігор яких би я хотів пограти в моменті.
Хоч хтось це написав. Це просто МЕГА ВІН. Приклад : захотів я пограти в кінцо, пройшов Detroit, кажу другу - пограй теж, друг консольщик, каже не можу, хоча має і пс5 і бокс, кажу - чого? так треба мати пс4. Граю в сталкера - кажу іншому другу,він - а блін, на соні ж немає. Граю в ще щось, вуконг наприклад з нового - цього немає на боксі. Тобто я граю в усе, нове чи переїгрую ігри десятирічної давнини. Плюс працюю на цьому ж пристрої. А там треба мати надцять пристроїв для цього ж функціоналу
byaka
Member

Повідомлення

bes: 02.05.2025 10:40
а ты консоль не можешь бу купить?
А гейпад та радiо модуль значить рахувати не треба,ну подумаешь ще 4к до цiни rx6800.Я вже не говорю що на пс5 можно майже бесплатно грати якщо купувати бв диски.
Васильович
Member

Повідомлення

Microsoft підвищує ціни на консолі Xbox Series X/S
Можуть собі дозволити - лідери ринку консолей. /s
:facepalm:
MqM
Member

Повідомлення

Підозрюю американські мита тут зіграли роль :weep:
doc-oc
Member

Повідомлення

Outsider: 02.05.2025 10:10 З такими цінами на консолі + підписками для них, а ще ігри... То геймінг ПК стане вигіднішим і універсальним.
Конечно! Я вот сегодня вышел за хлебом в АТБ, а у них акция "Покупаешь батон, получаешь RTX5090"
Ну я и не стал мелочиться, три раза бегал, пока все батоны кончились 🤣🤣🤣
Ну, а консоли вообще невыгодно :laugh:
Первый раз такой бред встречаю, чтоб во второй половине жизненного цикла консолей, вместо прайскатов были повышения цены :laugh:
В мелкософте такие "Мы не вывозим конкуренцию с Сони, они продают в пять раз больше железа! Что же нам делать?! Идея!!! Поднимаем цены и сливаем игры конкуренту!!!"
Генитально как обычно :lol:
Zzzz
Member

Повідомлення

doc-oc: 02.05.2025 14:07
Outsider: 02.05.2025 10:10 З такими цінами на консолі + підписками для них, а ще ігри... То геймінг ПК стане вигіднішим і універсальним.
Конечно! Я вот сегодня вышел за хлебом в АТБ, а у них акция "Покупаешь батон, получаешь RTX5090"
Ну я и не стал мелочиться, три раза бегал, пока все батоны кончились 🤣🤣🤣
Ну, а консоли вообще невыгодно :laugh:
Первый раз такой бред встречаю, чтоб во второй половине жизненного цикла консолей, вместо прайскатов были повышения цены :laugh:
В мелкософте такие "Мы не вывозим конкуренцию с Сони, они продают в пять раз больше железа! Что же нам делать?! Идея!!! Поднимаем цены и сливаем игры конкуренту!!!"
Генитально как обычно :lol:
а шо, ігри тільки на rtx5090 президент дозволив запускати? :laugh:
Умовно, маємо ПК на якомусь райзен 3600, ну для навчання, рефератів, все як положено, купуємо туди якусь 3060 або 4060, не знаю шо там зараз є із бюджетного. Можливо бу, можливо амд. Не суть. І от вже маємо ПК для рефератів і ігорєй. Це просто банально універсальний девайс, який вже є багато в кого. А консоль ти маєш купити і все що ти зможеш на ній робити, це грати в ігри. При цому, враховучюи ціни на ігри, підписку і тд, це не буде дешевше, це буде дорожче. Ну особисто мій експіріенс. Мені дешевше купити відеокарту чи якусь залізяку раз в декілька років і купувати ігри по акціям коли вони коштують копійки, ніж платити за підписку кожен рік і купувати ігри по оверпрайсу на плойку. І не треба розказувати, що на консолях теж є акції, бо є вони там тільки для тих, у кого є підписка, от такий жидомув :lol:
Знову ж таки, дивлячись на це все через призму того, що ПК це інструмент для заробляння грошей в моєму випадку, а не просто іграшка яка жере гроші і займає місце.
l-m
Member

Повідомлення

Reinmar: 02.05.2025 13:13Приклад : захотів я пограти в кінцо, пройшов Detroit, кажу другу - пограй теж, друг консольщик, каже не можу, хоча має і пс5 і бокс, кажу - чого? так треба мати пс4.
Detroit працює на PS5. Друг вигаданий чи що?
Zzzz
Member

Повідомлення

l-m: 02.05.2025 14:54
Reinmar: 02.05.2025 13:13Приклад : захотів я пограти в кінцо, пройшов Detroit, кажу другу - пограй теж, друг консольщик, каже не можу, хоча має і пс5 і бокс, кажу - чого? так треба мати пс4.
Detroit працює на PS5. Друг вигаданий чи що?
а як там gta 4. статерів не показує? :lol:
bes
Member

Повідомлення

Zzzz: 02.05.2025 14:45 ніж платити за підписку кожен рік
*цена вопроса 150 грн в месяц при этом ты еще каждый месяц получаешь три игры на аккаунт :laugh: :lol: даже теоретически за год 1 годная игра из 36 теоретических перекрывает весь год подписки - уже не говоря о том что каталог подписки extra каждый месяц обновляется + игры ubisoft :lol: :laugh:

Отправлено спустя 2 минуты 52 секунды:
Zzzz: 02.05.2025 14:45 і купувати ігри по акціям коли вони коштують копійки, ніж платити за підписку кожен рік і купувати ігри по оверпрайсу на плойку.
ты уже второй раз пишешь что для тебя подписка это решающий фактор, какие игры ты на пк можешь купить если обычно они дороже обычно подписки в месяц на гривен 50 ? скажи честно что ты вообше не покупаешь их просто и все.

Отправлено спустя 3 минуты 6 секунд:
это уже не говоря что подписка стоит 2150 на год без акций - а то под акций она там вообще стоит 1800 - 1700. Это очень серьезные вложения, даже геймпас на пк стоит дороже в месяц.

Отправлено спустя 4 минуты 7 секунд:
byaka: 02.05.2025 13:24
bes: 02.05.2025 10:40
а ты консоль не можешь бу купить?
А гейпад та радiо модуль значить рахувати не треба,ну подумаешь ще 4к до цiни rx6800.Я вже не говорю що на пс5 можно майже бесплатно грати якщо купувати бв диски.
какой радио модуль? если у тебя нету денег на блютуз то проводом подключи. А для компьютера мышка и клавиатура не нужна? :laugh:
Відповісти