Ну не знаю, поки все ок. Ніяких перегрівів при грі на ультрах з рейтинйснгом не помічав.byaka: ↑ 22.04.2025 13:32Нiчого доброго,баг с температурою там теж є.Сidonix: ↑ 22.04.2025 13:25 Як добре, що в мене RTX 40‑ї серії
Останні статті і огляди
Новини
Nvidia пропонує завантажити драйвер GeForce 576.15 Hotfix із виправленнями проблем
-
Сidonix
Member
-
kairo
Member
Сidonix
Якщо кулери керуються із БІОСа відеокарти чи рідної утиліти, нічого не буде. Якщо кулери керуються через Afterburner, як в мене, можна перегріти карту, бо утиліта не побачить актуальну температуру. Це зальот зі сторони Нвідії.
Якщо кулери керуються із БІОСа відеокарти чи рідної утиліти, нічого не буде. Якщо кулери керуються через Afterburner, як в мене, можна перегріти карту, бо утиліта не побачить актуальну температуру. Це зальот зі сторони Нвідії.
-
daesz
Member
Тобто хотфікс до хотфікса?

-
anatolikostis
Member
компания, которая "пришла к успеху" через Cuda-Tensor и кидок вендоров на бабло и репутацию путем сокрытия спецификаций готовых продуктов, решила, что писать драйвера для ПК-бояр левой задней ногой, сидя в темной комнате, без тестирования - хорошая идея.
...но ведь ее барахло с горящими разъемами все равно покупают!
значит так делать можно
...но ведь ее барахло с горящими разъемами все равно покупают!
значит так делать можно

-
daesz
Member
Немає, якщо сидіти на січневих дровах (тих, що були до релізу 5090/5080)byaka: ↑ 22.04.2025 13:32Нiчого доброго,баг с температурою там теж є.Сidonix: ↑ 22.04.2025 13:25 Як добре, що в мене RTX 40‑ї серії

-
oleg5d75
Member
Не знаю як там у кого а я різниці не помітив
-
Dremjke
Member
А мені пощастило, жодних проблем з новим драйвером 

-
zaqik
Member
Мы не смогли исправить чёрные экраны, потому пока просто сделали их зелёными. Зелёный цвет полезен для глаз.