я когда первый AGP вышел то в инструкции к матери прочитал - рассчитано на ДЕСЯТЬ раз туду-сюда вставить. А теперь даже ссуться писать какой ресурс имеют разъёмы... ибо куча лузлов на ютубе с оторванными слотами писи и у одних и тех же моделей плат... .OldGoodGames: ↑ 27.03.2025 18:48щоб вони фапали по 100 разів карту туди сюди і показували як гарно воно працює
Останні статті і огляди
Новини
ASUS оновила механізм Q‑Release Slim для швидкого демонтажу відеокарти
-
AssayMAS
Member
-
AntonyKandaurov
Member
Ну не знаю хлопці, із дарк рок 4 про на процесорі я спокійно витягав 1080ті із натисканням важіля з плати б450 томагавк. Мені здається що проблема заради вирішення і звіту наверх що всі задачі виконані.
-
kairo
Member
Ind1
Hotspur
Ніякий слот ніякі карти не ламає. Оригінальна стаття про те, що чувак 60 разів вставляв карту і поцарапав край плати ВК, при цьому він сам заявив, що це не вплинуло на працездатність карти.
Hotspur

Ніякий слот ніякі карти не ламає. Оригінальна стаття про те, що чувак 60 разів вставляв карту і поцарапав край плати ВК, при цьому він сам заявив, що це не вплинуло на працездатність карти.
-
Rex
Member
Я вважю, що проблема трішки надумана. Яку кількість разів середньостатистичний юзер дістає карту з ПК? Блокерів і тестувальників, які постійно смикають їх туди-сюди в розрахунок не беремо.
Я, за останні 2,5 роки, як взимку 22 придбав нову карту - 0 разів діставав її з корпусу. Як правило - зібрав і забув.
Я, за останні 2,5 роки, як взимку 22 придбав нову карту - 0 разів діставав її з корпусу. Як правило - зібрав і забув.
-
Shvlr
Member
Учитывая, что чипсет обычно находится именно в том месте, куда наклоняют видеокарту...
Интересно, сколько Асус дает попыток на его скалывание
Или смещения радиатора чипсета с повреждением терможвачки и последующим сгоранием этого самого чипсета
Интересно, сколько Асус дает попыток на его скалывание
Или смещения радиатора чипсета с повреждением терможвачки и последующим сгоранием этого самого чипсета