ASUS оновила механізм Q‑Release Slim для швидкого демонтажу відеокарти

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
AssayMAS
Member

Повідомлення

OldGoodGames: 27.03.2025 18:48щоб вони фапали по 100 разів карту туди сюди і показували як гарно воно працює
я когда первый AGP вышел то в инструкции к матери прочитал - рассчитано на ДЕСЯТЬ раз туду-сюда вставить. А теперь даже ссуться писать какой ресурс имеют разъёмы... ибо куча лузлов на ютубе с оторванными слотами писи и у одних и тех же моделей плат... .
AntonyKandaurov
Member

Повідомлення

Ну не знаю хлопці, із дарк рок 4 про на процесорі я спокійно витягав 1080ті із натисканням важіля з плати б450 томагавк. Мені здається що проблема заради вирішення і звіту наверх що всі задачі виконані.
kairo
Member

Повідомлення

Ind1
Hotspur
:facepalm:
Ніякий слот ніякі карти не ламає. Оригінальна стаття про те, що чувак 60 разів вставляв карту і поцарапав край плати ВК, при цьому він сам заявив, що це не вплинуло на працездатність карти.
Rex
Member

Повідомлення

Я вважю, що проблема трішки надумана. Яку кількість разів середньостатистичний юзер дістає карту з ПК? Блокерів і тестувальників, які постійно смикають їх туди-сюди в розрахунок не беремо.
Я, за останні 2,5 роки, як взимку 22 придбав нову карту - 0 разів діставав її з корпусу. Як правило - зібрав і забув.
Shvlr
Member

Повідомлення

Учитывая, что чипсет обычно находится именно в том месте, куда наклоняют видеокарту...
Интересно, сколько Асус дает попыток на его скалывание
Или смещения радиатора чипсета с повреждением терможвачки и последующим сгоранием этого самого чипсета
Відповісти