Останні статті і огляди
Новини
Remedy показала ігровий процес FBC: Firebreak
-
kairo
Member
Пропоную обговорити Remedy показала ігровий процес FBC: Firebreak
Ну xз, ігри їхні я люблю, але на рахунок кооперативного шутеру, не певен.
-
MessiaH
Member
У Ремеди последняя годнота была это Квантум Бряк, Control и Анал Вейк 2 сюжетно просто дичайшая шляпа
-
kairo
Member
Мені Квантум Брейк 7/10, а Контрол топчик. АВ2 сюжетно сподобався(бо я перед цим першу пробіг), але до геймплею є питання, пару разів ліз в Ютуб, щоб зрозуміти, що від мене хочуть.MessiaH: ↑ 21.03.2025 15:48 У Ремеди последняя годнота была это Квантум Бряк, Control и Анал Вейк 2 сюжетно просто дичайшая шляпа
-
VBerezovsky
Member
Control і Alan Wake 2 були топові, а тут якась кооп-шляпа 

-
Rhizone
Member
Анімації досить слабенькі, але може гра буде цікавою, хто його знає 

-
Prescott
Member
Контрол топ был, не так давно перепроходил, атмосфера и сюжет на 5+
По геймплею тоже нет вопросов, миссия Лабиринт пепельницы с музоном это что-то с чем-то.

-
OldBoyUA
Member
Онлайн треш це не те чого ми чекали від Ремеді . Аркейни он уже ходили робити успішний онлайн кооп . 

-
Enjthesilence
Member
мала частина розробників Ремеді бере участь, основна робить контрол 2 і паралельно ремейк першого Макс Пейн
-
daesz
Member
Спочатку аркєйн мокнув лицем в багнюку, давайте надіятись на те, що ремеді не повторять їхню долю :сkairo: ↑ 21.03.2025 15:40 Пропоную обговорити Remedy показала ігровий процес FBC: Firebreak
-
Rhizone
Member
Там був лише ко-оп з друзями, а тут матчмейкінг - це дві великі різниціOldBoyUA: ↑ 21.03.2025 18:56Аркейни он уже ходили робити успішний онлайн кооп

-
Hotspur
Member
Його заполонили містичні сутності та всередині відбуваються різні паранормальні речі - це вони про ринок відеокарт в 2025 ?
-
NUN4AG
Member

Бюджет цього цирку з конями - 30 млн. €, що складає десь половину бюджету їх сінглплеєрних проєктів (Alan Wake 2 - 70 млн., Control 2 - 50 млн.).
Краще б витратили ці гроші на наступний сінгловий після Control 2 та ремейків Макса проєкт...
-
Trino
Junior
Коли вперше грав на PS4 в Control одразу заліп і не міг відірватись почав вивчати всесвіт цього шедевра, раніше був знайомий з Alan Wake але так і не зміг допройти її до кінця, в DLC Сontlol зрозумів що ігри пов'язані, була 2 спроба пройти Alan Wake але так знову дойшов до середини і закинув. Contlol перепройдений 2 рази досі зберіг в пам'яті круті емоції, гра просто шикарнюча)
-
VirusikZloy
Member
только сейчас прошел Control - это просто нереальный кусок каловой массы
в игре нет ничего хорошего, 5 видов врагов , пустые коридоры , локации из кубиков и все , эта шарашкина контора закончилась на алан вейк 1

-
Prescott
Member
Им какая-то сервиска нужна чтобы оставаться на плаву, пусть выпускают что угодно, абы вышли ав3, контрол2 и макс пейн.OldBoyUA: ↑ 21.03.2025 18:56Онлайн треш це не те чого ми чекали від Ремеді
-
Tiufin
Member
Боротьба із липкими папірцями
це напевно якась їхня болюча офісна тема, що аж сюжет навколо цього зробили 

-
zaqik
Member
Опять гомняная блеклая гамма, опять шизофрения вместо сюжета. Доколе?!!
-
MqM
Member
Для мене це рофл, який пішов надто далекоTiufin: ↑ 21.03.2025 22:30 Боротьба із липкими папірцямице напевно якась їхня болюча офісна тема, що аж сюжет навколо цього зробили
![]()